Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
>>>DragaMasin<<<

Imamo novu članicu zanimljivog nicka, pa da je pozdravimo i podstaknemo je tako da se aktivno uključi u diskusije.
29.maj je prošao, pa je do sledeće godine sasvim bezbedna. :mjuza: :cvece:
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:

Sto kaze *deni*, bezbedno dobrodosla.

Korisnikov avatar
By Burak
Obožavam kraljicu Dragu. Mislim da je ona bila gay ikona pedera kraljevine Srbije sa kraja devetnaestog i početka dvadesetog vijeka. I mnogo me nerviraju srpski istoričari i onovremenici koji je stalno zovu Draga Mašin kako bi je udaljili od krune i prestola; ona je ustvari kraljica Draga Obrenović sa punim pravom na to prezime.

ONT: Podržavao sam egzistenciju svih pedera na forumu sa ženskim nadimcima kao što su Frizerka, Milosija.. itd.. tako će biti i ovaj put:
Draga Mašin, dobrodošla! :love:
By Sixto
Originally posted by Burak

Obožavam kraljicu Dragu. Mislim da je ona bila gay ikona pedera kraljevine Srbije sa kraja devetnaestog i početka dvadesetog vijeka. I mnogo me nerviraju srpski istoričari i onovremenici koji je stalno zovu Draga Mašin kako bi je udaljili od krune i prestola; ona je ustvari kraljica Draga Obrenović sa punim pravom na to prezime.

ONT: Podržavao sam egzistenciju svih pedera na forumu sa ženskim nadimcima kao što su Frizerka, Milosija.. itd.. tako će biti i ovaj put:
A sto ikona pedera? Zbog muza kilavka?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Sixto

A sto ikona pedera? Zbog muza kilavka?
Ne, nego zbog činjenice da su pederi od kamenog doba pa do danas uvijek obožavali ekscentrične javne(i sve ostale) ličnosti, žene lavice, koje nisu upadale u kolotečinu koju je društvo (u tom vremenu crkva) određivalo kao što su: Maria Antoaneta, Merlin Monro, Madam Bovari, Draga Obrenović, Mira Marković... ;) :zen:
Korisnikov avatar
By Srklet

Ne, nego zbog činjenice da su pederi od kamenog doba pa do danas uvijek obožavali ekscentrične javne(i sve ostale) ličnosti, žene lavice, koje nisu upadale u kolotečinu koju je društvo (u tom vremenu crkva) određivalo kao što su: Maria Antoaneta, Merlin Monro, Madam Bovari, Draga Obrenović, Mira Marković... ;) :zen:
pederi su obozavali mariju antoanetu? really?

p.s.
madam bovari je knjizevni lik, ona nije postojala.
Korisnikov avatar
By Torry
ma dal' je moguce:pokazuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Popeye

p.s.
Nije on ni ustvrdio da je postojala, no da su joj se pederi divili.
Ima fiktivnih likova koji su toliko živopisni, da ih ljudi vrlo često intenzivno doživljavaju kao stvarne.
U globalnim razmerama takav je, recimo, glasoviti Šerlok Holms, a na lokalu - teta Daca, a još i mnogo više vaša Božica Jurić.
:yes:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

p.s.
Nije on ni ustvrdio da je postojala, no da su joj se pederi divili.
Ima fiktivnih likova koji su toliko živopisni, da ih ljudi vrlo često intenzivno doživljavaju kao stvarne.
U globalnim razmerama takav je, recimo, glasoviti Šerlok Holms, a na lokalu - teta Daca, a još i mnogo više vaša Božica Jurić.
:yes:
:up:
Na jednoj društvenoj mreži u u Kanadi je postojao fan klub podrške ženama kao što je Erin Broković - lik iz istoimenog filma koji glumi Džulija Roberts. Nema veze sa realnosti, ali ipak fascinira narod širom planete. :mirth:
Korisnikov avatar
By Burak
@deni
Mada iskreno, mene Marija Antoanet neodoljivo podsjeća na Miru Marković na vrhuncu SPS-JUL svoje moći. Istina da to nikad nije izgovorila, ali se Miri devedesetih upravo ponašala u stilu "ako nemate hleba - jedite kolača".
Korisnikov avatar
By Srklet

Na jednoj društvenoj mreži u u Kanadi je postojao fan klub podrške ženama kao što je Erin Broković - lik iz istoimenog filma koji glumi Džulija Roberts. Nema veze sa realnosti, ali ipak fascinira narod širom planete. :mirth:
ali, erin brokovich postoji.

ili ja jednostavno ne kuzim buraka... :drama:
Korisnikov avatar
By *deni*

@deni
Mada iskreno, mene Marija Antoanet neodoljivo podsjeća na Miru Marković na vrhuncu SPS-JUL svoje moći. Istina da to nikad nije izgovorila, ali se Miri devedesetih upravo ponašala u stilu "ako nemate hleba - jedite kolača".
Sve mi se čini da se i sad tako ponaša. Ne odustaje od svog avangardnog i egocentričnog stila. I u Moskvi sedi okružena svojim knjigama i slikama.

:tos:

Slika
By alexandermagic

...

OnT: Drage, 'oćemo malo uživati prE nego nas zavjerenici smaknu i izbace naša beživotna tEla kroz prozor? Voljet ćeš me do ludila. :pervert:
Korisnikov avatar
By *deni*

ili ja jednostavno ne kuzim buraka... :drama:
Joj, hajde prestanite više da se bezveze raspravljate.
Jako važno da li Erin Broković postoji. :odbij:
Bolje bi vam bilo da jedni druge obavestite na u2u kad primetite rupu u, kako se to kaže, opštoj informisanosti, nego što sa užitkom javno skrećete pažnju na takve stvari. Bezveze.
Kad postoji želja za sukobom, vrlo brzo će priča sa Erin Broković skliznuti na nacionalno pitanje i politiku i eto posejanog semena mržnje, koji će, po svoj prilici, lako iždžikljati u biljku utvaru i mesožderku.
Trudite se da budete učtivi i ugodni u međusobnoj komunikaciji, a ti, Popeye, trebalo bi da znaš da Burak ima tek nešto preko 20 godina, pa stvarno nema smisla da mu se stariji korisnici rugaju zbog nekih propusta, već da ga savetuju i podučavaju na u2u, ako već imaju potrebu za korekturom.
:paki:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Bolje bi vam bilo da jedni druge obavestite na u2u kad primetite rupu u, kako se to kaže, opštoj informisanosti, nego što sa užitkom javno skrećete pažnju na takve stvari. Bezveze.
Eto o tome baš pričam. Uvek se nađe neko ko će sa apetitom dočekati takvo javno ispravljanje , sa još većim apetitom ga citirati i postaviti smajli koji simulira smejanje grohotom :
Originally posted by alexandermagic

...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!