Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by *deni*
Volim kratke i efektne nikove koji se lako pamte, bez mnogo zackoljica i kojekakvih drugih kerefeka.
:vatroslava:
Mis'iš, bez kičerice ?

Ajde beli, dobrodošo :nunchake: .... valjda je bolje i ovo od .. Idem Kuci !!! Napustam Forum.

Po meni, Morgan je bio kul, nije trebalo d'umre.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pitanja i Odgovori

1. Zashto je Morgan umro?
- Morgan je ubijen od strane Queen Mab:shrug:

2. Zashto je Morgan ubijen?
- Jer je Morgan iako je ime imalo mnogo znachenja bio povezivan s ne tako divnim bozanstvima kao Morrigan ( boginja razaranja, smrti i rata) :wtf:

3. Da li ce se Morgan vratiti?
-Jako je teshko ubiti fag fairy. Ali trenuto sa sigurnoshcu mogu reci da je Morgan mrtav kao Tito. :sarana:

4. Da li ce se prichanje u 3-cem licu nastaviti?
- Moram Vas razocharati. Odgovor je ne. Sve je pochelo kao experiment posle chitanja jedne od knjiga Karen Eseks. Odrzalo se ko zna zashto.

5.Zashto tako iznenadna promena?
- Moja svest je dozivela "genesis of rebirth." Stvari koje su me njakale su nestale.

6. Huh?
- U tami se pojavilo svetlo. :sunce:

7. I shta sada?
- Nishta...mozda sve. :jutro:

8. Da li se i dalje bavish veshticharenjem?
- U slobodno vreme malo hiromantijom, meditacijom, mudrama..da.
Zazivanjem kletvi, prokletstva, njakanja u pojam drugih ljudi...samo kada treba da se branim a pesnice nisu reshenje. :boxer:

9.Na forumu si stariji od Sv. Petra. Zashto nemash 6-tu zvezdicu?
-Nikada nisam spamovao. :kosa: Mada i mene interesuje kada ce se pojaviti. :sigh:

10. Mene ovo bash smara. Hteo sam da udjem u temu: Shta Vam sada svira.
- Klikni ovde

11. Zashto novi nick?

- Nikada sebe nisam kaznjavao kao shto to neki pretpostavljaju. Svi smo mi prema nekome djubre i svi mi diskriminishemo druge grupacije. Iako smo diskriminisani to nije razlog za padanje u depresiju. Jednostavno zashto da nas boli kurac shta drugi misle o nama.
:hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad vec vidim da ce bivsi Morgan da nam objasnjava od kud na forumu novi Morgan...
:unic0rn:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KiWi
White trash je pežorativni izraz koji označava pripadnike bele rase koji su na dnu socijalne lestvice, bez perspektive i/ili niskog(nikakvog) obrazovanja. Onaj kome nadenu "white trash" prilepak umesto imena je zapravo po mišljenju okoline neugledan, nekulturan, prost i zaglibljen u bakrot u svakom smislu. Jednom rečju bezvredan. ..
Ono što bi na srpskom otprilike značio izraz "gori nego cigan"

Za izraz "white trash" kažu da ima dve oštrice: s jedne strane vređa onoga kome je upućen, a sa druge strane vređa crnce jer ih porede sa tim nekim lošim.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Bas smo nikak`i bre!
Umro 15.03.2008 a nismo mu dali ni nedelju, ni 40 dana...
Bio bi red da adekvatno obelezimo pola godine obuceni u crno i uz dosta peciva, rakije...
Steta propustiti priliku za obuc` se u crne cipke ;)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
NOT!

Zahvaljujući Narutu, Shion ovaj khm...Morgan je spašen od strašne zverke zvane V I V I S E C T. :alikako:

Šta se zapravo desilo:

''

Častim pizzu...ko voli nek izvoli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!