Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Pre tacno 24 godine, 1985-te, na ovaj svet je doslo jedno stvorenje koje su nazvali Verica. Ni ne znajuci za sebe, to bice se razvijalo u poprilicno nerazvijenom svetu I nije ni sumnjalo da ga cekaju iskusenja, problemi, zelje, mogucnosti, ostvarenja, nesreca, pobede, sreca (koja je samo trenutak), I sve ono sto cini ZIVOT.
Kakos u godine prolazile, Verica se pretvarala u jednu sasvim (ne)obicnu devojcicu cinivsi ovaj svet, svoj svet tako drugacijim. Videvsi da se neke stvari nemogu vratiti, da je vreme nezaustavljivo, da je sve relativno I prolazno, da moze biti lepo ako se samo malo potrudi, ona je odlucila da zivi.
Godine su prolazile. Dobijala je, gubila je, volela I samo I jednostavno zivela. Bila pakosna, nekada mozda I zla (sto joj se vratilo) I ona to zna, I nastavila je samo da se trudi I dalje..Da bude to sto jeste. Uz puno podrske prijatelja I jos vise podrske visebrojnih neprijatelja, ostala je svoja, izborivsi se da sacuva nesto sto se danas masovno prodaje vrlo povoljno. Dusu! Osakacena, “polovna”, figurativno hendikepirana, njena dusa je ipak opstala prkoseci vremenu I najzad spoznala svoje vise ciljeve, terajuci svoju “vlasnicu” da je stiti svojim telom, samo oblikom koji je delic jednog vremena, mrvica u jednom ogromnom kosmickom prostoru koji ne bira zrtve I gde vreme nije prepreka.
Tezeci da postane covek, dosla je I do te tako besmislene cifre 24. Ovde, gde ljudi koracaju, gde se covek smatra “uzvisenim” bicem, Verica je samo jos jedan izvor reci dela I postojanja. Mogla je biti bilo sta. Posto je odlucila da se ponovo rodi, sada u ovom trenutku, on ace dati sve od sebe I pokusati da bude bolja osoba, pruziti jos jedan korak ka tome da postane covek (sto nije nimalo jednostavno) I nece ponavljati greske svoje ili tudje.
Samo ce je godine deliti od ovog momenta…Vekovima je lutala da bi bila ovo sto je danas, kao I svi mi negde je postojala.dobila je ponovo sansu da se osmehne I kaze ono sto misli da ostvari sebe. A ono sto sada najvise zeli je da : se izvini svima koje je ikada povredila, zahvali onima koji joj nisu grubo dotakli srce, pozeli vise srece svakome ko joj je naneo zlo I da prigrli zivot tako dragocen a opet neprimetno omalovazavan I potcenjen. Ona nije zelela da privuce paznju ovim, samo je htela da podeli sebe u svoj toj prolaznosti I da zivi SADA sa Vama!!!

Srecan mi rodjendan...Pozelite mi nesto lepo...!!! :blush: :paki: :zastava:
Korisnikov avatar
By Hys.
Znas kako kaze Teri Prachet-It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.

Zdravlja, srece i ljubavi nek ti bude u tome necemu sto brzo prolazi :kiss:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sve lepe stvari neka ti se događaju, a tebi želim da uživaš u njima punim plućima.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Mistica hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy, hapy ....

Ah, you know the rest.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Srecan Rodjendan, svako dobro... :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja ti zelim da ti svaka naredna godina bude prosarana i usponima i padovima (kao i do sad) jer ne bi bilo zanimljivo da je bas sve savrseno. A ti ces sama znati da udesis da uspona bude vise ;)
:poklon: :poklon: :poklon:
Korisnikov avatar
By Rei
[size=-10]wall of text ><[/size]

Srecan rodjendan, zhelim ti neshto :P odnosno sve najlepshe :poklon:
Korisnikov avatar
By KiWi
srećan rođendan srećo :D
By Kragi
zdravlje
ljubav
sreca

jel dovoljno?

Happy birthday :dancingfever: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:dance: Joj hvala vam SVIMA! divni ste! mislim da mi je sam dan kada sam pristupila ovom forumu najlepsi poklon!!!!! Mnogo mi je lepo u ovom mom, kako bih ga ja nazvala "virtuelnom skrovistu"!!! zaista,kada sam ovde...Kao da sam u nekom "mom svetu!!"
Love you ALL!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!