Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Nosite li KLOMPE?

da
28
43%
ne
19
29%
8
12%
nikada
10
15%
Korisnikov avatar
By djo
o?u da kupim klompe. jel video neko neke dobre lately?
ina?e kad bih mogao stalno bih nosio klompe/papu?e/japanke.
klompe i papu?e nosim i sa ?arapama sve dok vremenski uslovi dozvoljavaju... :klap:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Da ali iskljucivo po kuci,nekako su najzgodnije za skidanje i stavljanje.
Ali da mogu da iritiraju zvucno-mogu.Sad zivim u kuci pa nema nikog iznad ali dok sam zivela na Novaku u zgradi...Ocito ti iznad mene nisu imali tepihe i da su svi imali klompe ili maybe nanule.Klap,klap,klap...ceo dan. :mad:

BDW,zasto u anketi postoji opcija "mozda"?Jel' to namenjeno onima koji ne znaju sta nose ili nekim misterioznim likovima? :D
:lukavi:
By XanaX
Nosim ih kad sam u labosu... Prvo sam nosio one drvene, ali sad sam se prebacio na one "lijecnicke"...
Bijela kuta + bijele kompe i da vidis kak' te boje jadni studoshi :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ne. Neudobno, neprakticno.

Ogranicavaju mi brzinu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja imam neke papu?e koje po formi li?e na klompe. ali niti su drvene niti kožne, a ni ne lupaju, tako da... ne nosim klompe.
Korisnikov avatar
By anche
do sada ne... al' ako su moderne - daj da nabavim sto pre! :roll:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja imam neke papu?e koje po formi li?e na klompe. ali niti su drvene niti kožne, a ni ne lupaju, tako da... ne nosim klompe.
e pa te su najbolje:sluske:
By Бреее!!!
i ja mislim da su "te" najbolje ... ali, klasicne klompe ne nosim, jer strasno odzvanjaju po parketu, a dovoljno je sto ja lupam ... jos kad bih i njih stavio, mislim da bi komsiluk poludeo ! :D :P :kuvar:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Joj klompe.... Kao klinac sam ih non-stop nosio! Obozavao sam da trcim ulicom u njima i da slusam kako udaraju po betonu. Nosio sam ih do potpunog raspadanja i uvek sam izgledao kao malo siroce u njima!
Korisnikov avatar
By iJazz
Nope...

Nosio sam ih dok sam bio mali :) ... Bio sam viši :D
By APACH
ne nosim...

ali imam jedne ovakve kao suvenir.

Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ne, jel se secam daljih komshija, paori teshki, zena i muz su oblachili klompe jedino kada su chistili svinjac, nevolim ni sandale, ni papuche, ni japanke, nishta shto klapce, tako da leti idem ili u patikama, ili skroz bos, shto nije retko videti, kako se shetam bulevarom, s patikama u ruci
Korisnikov avatar
By vivaldi
da, 8h dnevno :doktor: se ne odvajam od svog dr scholla
By Çâðê_DUP
One klasicne klompe ne;
cak sam varala i kad sam morala
da ih nosim- jer sam tada nosila
Grubinove papuce.
Korisnikov avatar
By m..
U stanu ispod mene ih je vec troje umrlo, pa ne bih da bivam toliko neuvidjavna da potamanim preostalo dvoje.
Korisnikov avatar
By djo
kupio! :B papu?o-klompo-cipele :B :roll:
:soping::
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Neeeeeeeeeeeeeeee, najgora moguca stvar za zglobove i tabane. Na poslu sada nosim patike i svanulo mi je :)
Korisnikov avatar
By KiWi
ja po ku?i nosim papu?e (kožne, crne, veoma sexy) ali ne volim klompe za šetnju ... nisu prijatne kada moraš da šip?iš u njima i tabanaš po celom gradu... za relaciju kujna->soba su idealne.
By argentum_inf
pa nosim na poslu,mada bi mi roleri bili prakticniji,ali ne da mi sefica..
Korisnikov avatar
By radoznala
Ne. Dosta mi je bili 4 god. lomatanja na praxi :vudu:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Ne, iz jednog prostog razloga:
Brzo se usmrde.
:njuska:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
meni nije jasna jedna stvar...

zasto u "novo danas" pise da je autor ove teme neki/a KLOMPY, i cak ima profil koji se moze vidjeti, a ustvari je bojandjo autor? mozda je promijenio nick? :D
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Unique
meni nije jasna jedna stvar...

zasto u "novo danas" pise da je autor ove teme neki/a KLOMPY, i cak ima profil koji se moze vidjeti, a ustvari je bojandjo autor? mozda je promijenio nick? :D
Izvesni/a KLOMPY jeste autor ove teme,imala je ona mnogo stranica, ali je samo ovaj dronjak od nje ostao posle selidbe na novi server i nedavnog velikog spremanja Foruma.
Bojanov post je slucajno ispao prvi.
Ista je sudba zadesila i mnoge druge teme sa starijim datumom ( pogledaj u "Muzici" temu "Pracnuo se sarancic" - ista stvar ).
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne podnosim klompe niti bilokakvu klepete-klepete obuću.
By Lemur
Ja klompe nosim samo kada sam na praksi na klinici. One obicne bele, drvene. Obozavam zvuk koji prave! U pocetku su me dosta boleli zglobovi, ali sam se navikao.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Elena
Da ali iskljucivo po kuci,nekako su najzgodnije za skidanje i stavljanje.
isto
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!