Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ahm...ivent je matura moje kumchice.

Ja tamo imam vaznu ulogu - onaj prvi ples sto deckici plesu sa mamama, a devojcice sa tatama (njen je preminuo).

Generacijski sam izmedju njenih roditelja i nje, tako da nista "tatasto" ne dolazi u obzir, a treba i da je dovoljno cool da dete ne bude tamo sramota kad nas vidi njeno drustvo.

Pao mi na pamet neki crni sako sa nekom ludjom majicom ispod...al to em ne znam dal je moderno vise, em nista ne mogu sam po glavi da osmislim i iskombinujem kad gledam po izlozima...

i svi drugi predlozi dolaze u obzir.
Korisnikov avatar
By zozefin st
koliko vremena imamo za predloge?
trenutno nemam ideje...
kada je ivent?
Korisnikov avatar
By Mars
Poslednja nedelja maja, ima vremena. Prolecne varijante.
Korisnikov avatar
By Neutron
Pa imajuci u vidu ivent, mozda neko odelo, koje izgleda malo urbanije, mada mozes i neke dobre farmerke, ukombinovane sa kosuljom i sakoom. :ribica:

Edit: Matura u osnovnoj ili srednjoj skoli?
Korisnikov avatar
By Mars
Oh da-srednja skola je u pitanju.

Odelo bih da izbegnem.
Korisnikov avatar
By blenta
tamne farke
dobre cipele i sportski sako?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam ocajna sto se modnih saveta tice, ali moram reci da je divno sto ces joj biti date :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518143#p2518143]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ja sam ocajna sto se modnih saveta tice, ali moram reci da je divno sto ces joj biti date :sweet:
Pa ono...rezervisano za mame i tate, na pocetku te zabave....ja sam tu kulija opcija od njenog dede...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518141#p2518141]blenta napisao:[/url]tamne farke
dobre cipele i sportski sako?
Moze, moze, samo bih ja u okviru toga da generalno sve izgleda onako malo modernije.

Eto ta majica sa printom mi je pala na pamet, a opet ne bih da licim na Amidzica ili onog bivseg svih mogucih pevacica i starleta sto gostuje po kaficima i posle novinama, ne znam mu ime
Korisnikov avatar
By Mars
@fusion

hvala, al nesto ipak za prolece/leto mi treba, ne jesen/zimu (i sto se materijala i sto se boja tice)
Korisnikov avatar
By Mars
Pogledacu, hvala.
Sad gledam Tommy, Banana Republic i poslednja nada - Guess.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Uzmi, pa prelistaj novije fotke Bilija Zejna na netu i odaberi neku od viđenih odevnih kombinacija na njemu i to ti je cela mudrost. :hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sigurno je da ne moraš kupovati sve komplet novo. Uz nove farmerice i efektnu novu ešarpu, stara bela košulja deluje takođe novo. Bela košulja je bela košulja. Nemoj se razbacivati, radije Tungiju pošalji višak deviza za pripremu zimnice, kad dođeš da te čekaju tegle sa ajvarom, ušećerenim ribizlama itd.
:deni:
Korisnikov avatar
By Mars
Prakticna zena style

:sweet:

A nije da ti primedbe nisu na mestu, na ovu oskudaciju

:sigh: :indijanac:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518168#p2518168]*deni* napisao:[/url]Uzmi, pa prelistaj novije fotke Bilija Zejna na netu i odaberi neku od viđenih odevnih kombinacija na njemu i to ti je cela mudrost. :hvala:
Ali, Deni, ja ne idem na kompetishn za dvojnika BZ nego na palanacki matur-bal gde treba da ne obrukam to dete tamo...

A BZ mi je koliko se secam mnogo stofan i tezak za moj stil, ja sam pre za nesto leprsavije i prozracnije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa onda obuci nešto lepršavije i prozračnije. Ne znam šta uopšte imaš da obavljaš neke visinske pripreme za odabir garderobe, ako kažeš da ideš na običan palanački matur - bal. Obuci se kao i drugi palančani, a bitno ti je samo da se pre odlaska okupaš, obriješ, začešljaš, opereš zube i isečeš dlake iz nosa. :deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
I gledaj da odabereš čitave zokne, jer na tim palanačkim proslavama nije retkost da se od gostiju očekuje da se izuju na ulazu.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro, Deni, tolika palanka bas i nismo da se izuvamo pred ulazak u hotelsku salu za prolave.

:lol:

A da se obucem kao ostali palancani-to jednostavno NE DOLAZI u obzir! Ipak sam ja sada jedan palncanin iz amerike!

Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, sve zavisi koliki ti je budžet. Ako je dovoljan, možeš otići u najprestižniju butikU sa novim kolekcijama i samo reći - Dajte mi jedan komplet, od glave do pete, iz najnovije kolekcije. I u momentu si skockan kao lutka. Ali, to košta Boga i oca.
:pare:
Korisnikov avatar
By nsc
ja bih radije da te svucem

ali ako bas mora udeni se negde izmedju ova 2
http://www.exposay.com/celebrity-photos ... GVAogC.jpg" target="_blank
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2vxi ... 1_1280.jpg" target="_blank
tamne pantalone (farmerke, zasto ne), bela kosulja, svetli sako, svilena kravata (cvetni dezen ili prugice) i elegantne cipele su uvek pun pogodak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518141#p2518141]blenta napisao:[/url]tamne farke, dobre cipele i sportski sako?
:up:
Korisnikov avatar
By blenta
ma u sustini samo nemoj da budes
kao sunce u obilasku manastira
Korisnikov avatar
By blenta
i da, ako vec idemo sa tamnim farkama onda kosulja
ne treba ti i majica sa printom, dolazis kao otac, ne kao ucenik
Korisnikov avatar
By bas bleu
awww, mars goes to prom :sweet:

pa ako hoces prolecno-letnjo/lepsravu/sako+t-shirt varijantu sve iz opusa miami vice dolazi u obzir. plus su osamdesete opet in.

meni pastelne boje scream you. a beli sako - zar ne zamislja svako tako palancanina koji dolazi iz amerike?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!