Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Obožavam košulje i posedujem ih u velikom broju. Važno mi je da su ženske. Preferiram jednobojne i/ili sa uzdužnim prugama. Izbor košulje ne samo da govori o estetičnosti osobe, one mogu biti izraz ozbiljnosti, elegancije, ali i seksipila. Upućuju na slojevitost ljudskog bića. Seksi je kad otkopčavaš nekom košulju, dugme po dugme, a dok polako otkrivaš šta se ispod krije sa svakim narednim dugmetom raste seksualna tenzija.

Kako vi doživljavate pomenuti odevni predmet? Volite? Ne volite?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Slazem se sto se tice izbora kosulje :)
Ja volim jednobojne, muske... Imam crne, bele, krem... Gledam da kupim jarko-crvenu kosulju, u poslednje vreme imam fetis na crvenu boju :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
kosulje nosim samo kad me devojka bas lepo zamoli :D , ili kad prilika zahteva da obucem nesto sto nije duks ili majica.

uglavnom imam jednobojne, i imam jednu prugastu sivo belu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kosulje obozavam i imam ih u svim bojama, nijansama i sarene i, i, i..

ali tako se grozim od njihovog peglanja :drama: znaci, imam 25 godina, i jeste sramota, ali ja to peglam po 3 sati i konstantno psujem i nerviram se, tako da to obicno preuzmu ili drugarice ili devojka ili kuci tata.. ali moj tata kad ispegla kosulju :love: savrseno
Korisnikov avatar
By Misfit
tartan mi je redovni deo inventara na telu. valjda zato što se izlazak iz grandž faze nekako poklopio sa gubitkom volje za šopingom.
By sncbgd
nekada sam ih obozavao, imam sigurno par stotina, u raznim bojama i od rezlicitih materijala
narocito sam voleo svilene i kosulje za smoking
sada ih retko nosim, jer ne umem da peglam, a nemam nikoga koga bih za to iskoristio
By Hans
Apsolutno. :up:

Baš sam se nameračio na jednu plavu. Idealna je. :love:
Imam tu sreću pa na poslu ne moram da nosim jednobojne košulje, birokratske, tako da kupujem one koje se lako kombinuju.
Korisnikov avatar
By Galateja
Torry napisao:sta znaci-vazno mi je da su zenske?
Ima devojaka koje nose muške košulje. Zato sam naglasila da volim isključivo ženske, da bude jasno. :d
Korisnikov avatar
By Hys.
Obozavam kosulje. Ali ne preterano na sebi, jer ako su mi taman oko struka, pucaju na grudima, ako su ok oko grudi, ostatak je ko vreca.

Volim muske kosulje ili zenske kosulje koje izgledaju kao muske, na devojkama.

Jos ako je tu kravata i lep sako-drul onoliki :love:

Volim prugaste ili jednobojne da vidim, sve boje sem roze i zute...ono....najlepse su mi one koje su elegantne bas...joj...kosulje ...mmmmm.....odo ja iz ove teme.

I kaflinks! Jooooooooooooooooj...:drama:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ej zdravo hys. :)

kaflinks on a butch shirt - jel to? :drama:

moje omiljene

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Ne nosim ih.
Ne volim da ih vidim na lezbejkama, na nos su mi izasle.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma jok, na fibijevom ( :maca: ) toksidu :namig2:

Jesu simpa ove sto si stavila, al ja volem "ozbiljne" :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja mlooooooogo volem košulje. Ženske jako retko nađem da mi pasuju i ramena i dudni deo, tako da uglavnom nosim muške koje se zategnu dvoljno da može da prođe. A naročito ih volim jerbo mogu uz njih svoja dva fetiša da nosim uvek - kratavte i prsluci (vuneni i štofani).
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Crna košulja, ležerno otkopčana koja nas tako 'odškrinuta' upućuje u kolorističke i dezenske tajne brushaltera. Ovaj intro ne motiviše na nastavak otkopčavanja metodom dugme po dugme, ovo se u naletu strasti i nestrpljenja razbuca (a da se ne pocepa!) i suočava nas sa crnim brushalterom ispod koga je blago koje će nahraniti našu žudnju. :lol:

:drama:
Korisnikov avatar
By Markiza
Crna košulja, ležerno otkopčana koja nas tako 'odškrinuta' upućuje u kolorističke i dezenske tajne brushaltera. Ovaj intro ne motiviše na nastavak otkopčavanja metodom dugme po dugme, ovo se u naletu strasti i nestrpljenja razbuca (a da se ne pocepa!) i suočava nas sa crnim brushalterom ispod koga je blago koje će nahraniti našu žudnju. :lol:

:drama:[/quote]
Dala si tako lep knjizevni opis...procesa otkopcavanja crne kosulje :smilegrin:
Volim kosulje...i da nosim i da vidim na devojkama.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne volim
mrzim dugmice
i na sebi i na drugima
nemam ja strpljenja to da otkopcavam
niti da peglam
Korisnikov avatar
By Kejt
volim od pre par godina, ranije ih uopste nisam nosila
omiljene su mi one sa belom kragnom i manzetnama, a sama kosulja da je na straftice i karirane

nosim zenske jer mi bolje pristaju, ali zato volim da vidim zensko u muskoj kosulji :blush:
Korisnikov avatar
By Hellas
^ ali da na sebi ima samo tu kosulju :smilegrin:
Volim da nosim zenske kosulje, jer mi bolje pristaju. A i u muskim izgledam ki decak sa dugom kosicom, bar ja tako mislim, mada mi kazu da mi dobro stoje i muske kosulje :).
Dizajn kosulje...slicno onome sto je Galateja napisala.
Korisnikov avatar
By Blady
4NY K3Y napisao:ne volim
mrzim dugmice
i na sebi i na drugima
nemam ja strpljenja to da otkopcavam
niti da peglam
:up:
Korisnikov avatar
By _liplock
Volim kosulje! :)
Muske, jednobojne, slimfit, ili neke sa zanimljivim sabolonom, oversized. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne volim da nosim košulje, nikad nisam zadovoljan kako mi stoje, a i zamlatne su za peglanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!