Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Hidzab, burka, nikab, brojanice, krstici, KRSTACE: modni detalji ili ne

Da
5
21%
Ne
19
79%
Stara tema. Bila je frka u Francuskoj pre nekoliko godina kad su valjda nekoj ucenici zabranili da dolazi pokrivena u skolu.
A opet, tu su krstici...

Slika

...i Beli andjeo, aha...
Slika

Htela sam nekako da ispricam kako...ima svega.

I u redu je nositi brojanicu a nije u redu pokrivati se. (?)

Diskutujte. Sta je moda, a sta ne? Ja o modi nista ne znam ionako.
By Speculum Columbae
Modni detalji za bivole, intimno, religijsko, (na granici sa kucnim), licno obelezje necega u sta se veruje za ljude.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni nista od toga nije u modi.
By Orion
Povraća mi se kad vidim one fensi brojanice što se nosaju oko vrata pa se izbace preko odeće ili još gore, kad raskopačaju košulju da se vidi.

Moj otac nosi jednu. :barf:
Korisnikov avatar
By Tungi
A tek one narukvice sa slikama svetaca:ozbiljan:
By str00ja
Pa zavisi kako se posmatra. Mnoge stvari koje se danas smatraju modnim detaljima nekada ranije su bile neka jako bitna obeležja, a vremenom su postale "fazon".
Mada ovo na slikama je baš seljanija :lol:

Opet, tu je diskriminacija ka poznatome; većina ljudi će negativno odreagovati na nečiju krstaču oko vrata, ali će im zato tetovaža ili privezak simbola za neznamnijašta iz neznamnijakog afričkog plemena ili nekog drevnog naroda biti jako kul i zanimljiva... Nju ejdž moda uzela maha. Na istu foru kao što ovde ljude smara naša izvorna narodna ili etno muzika, a muzika nekog udaljenog naroda im je super i egzotična.
By alexandermagic
Ne nosim nikakve Davidove zvijezde, mjesec i zvijezdu, druge simbole ovog il' onog, (h)amajlije, arapske zapise ( al' znam da ih savršeno napravim. :D ), brojanice, etc. Mis'im i poslanik Muhammed, sallallahu alejhi we sellem, bEše rekao: "Tko okači o sebe hamajliju, učinio je širk." :turban:

Što se drugih tiče, mogu kačiti po sebi što hoće, pod uvjetom da se ne radi o vunenim brojanicama i pravoslavnom križu. U tom slučaju -- što dalje od mene.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne znam ni ja o modi
a o brojanicama smo kmečali u onoj temi modni zločini, mislim da je otvorila jovanabeooograd.
mislim, nije mi zločin al mi je ružno. odvratno. ali ne nosim ih ja pa mi svejedno
By str00ja
Originally posted by alexandermagic

Što se drugih tiče, mogu kačiti po sebi što hoće, pod uvjetom da se ne radi o vunenim brojanicama i pravoslavnom križu. U tom slučaju -- što dalje od mene.
A katolički križ je toliko drugačiji od pravoslavnog da je nemerljivo prihvatljiviji za nositi ga oko vrata?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Orlando the Lady

Stara tema. Bila je frka u Francuskoj pre nekoliko godina kad su valjda nekoj ucenici zabranili da dolazi pokrivena u skolu.
A opet, tu su krstici...

Slika

...i Beli andjeo, aha...
Slika

Htela sam nekako da ispricam kako...ima svega.

I u redu je nositi brojanicu a nije u redu pokrivati se. (?)

Diskutujte. Sta je moda, a sta ne? Ja o modi nista ne znam ionako.
ovo prvo lici na one naprave za stimulaciju klitorisa :wundy:

a ovo drugo je bogorodice trojeruchice #15 :shrug:
Korisnikov avatar
By svejedno
lejdi gaga kaze da je pokrivanje tela & face moda:

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne zivim u predelima gde cesto srecem zene i devojke koje pokrivaju glavu,a tamo gde ih srecem ja sam strankinja i ne sudim o ispravnosti nosenja.
Diplomatski, ako neko zeli - neka nosi. Protiv sam prisile.
Slican stav zauzimam i prema religijskim simbolima bilo koje vere. Nervira me jedino kada naidjem na ljude koji nemaju pojma o svrsi i znacenju simbola koje nose. Ostalo mi je fajn.
Ja imam samo jedne srebrne mindjuse u obliku ankha.
Korisnikov avatar
By Mars
Nosim zlatni krst, ne kao modni detalj.

Diskretno, za sebe i jako mi je lepo. Vidi se samo kad golih prsijuA, grudijuA i vrata šetam po stanu...i tada ponosno i prskosno bljesne.

A da sam zrela žena i poštovana gospođa kao Olga Kićanović, imao bih i jedan ovakav :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
Moja vera moja stvar. Ne volim nalepnice. Može proći ako je diskretno i nenametljivo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
^trust me, there's enough kneeling and praying to qualify it as one ;)
By Glasnik
Originally posted by Orion

Slika

:smug:
DŽIZS FAKIN KRAJST. :gubitnik:

Ovo je za psihijatra...

Sličnu stvar sam video kad sam Knezom prolazio onog dana kad je bio red do Moskve kad je Pavle umro i nekoliko džibera je stajalo s krstovima malo manjim od ovog na slici, ali opet dovoljno velikim da bude previše upadljivo. (Naravno, pritom su bili obučeni. :D ) Gadi mi se sve to...

Poenta se može istaći i mnogo suptilnije...

Ovo su šund i kičarica u jednom od njihovih najodvratnijih oblika.

:bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!