Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mariška
Kratki kaput, pončo i udobna haljina su komadi garderobe koje ove jeseni i zime morate imati, sudeći prema predlozima Marijane Mateus. Dizajnerka će svoju kolekciju „Bohemian Chic“, za predstojeću sezonu, prikazati 27. septembra u Etnografskom muzeju, a do tada, specijalno za portal „Žena“ predstavlja nekoliko najatraktivnijih modela.

Slika
Udobna haljina, kratki kaput i pončo su odevni komadi koje Marijana predlaže za jesen/zimu 2010/11.

PONČO:
Slika

HALJINA:
Slika

KAPUT:
Slika

Pogledajte još nekoliko modela iz kolekcije „Bohemian Chic“ Marijane Mateus, koja će biti predstavljena 27. septembra na reviji u Etnografskom muzeju:
Slika Slika Slika

Više detalja u: Blic Žena

P.S. Imam neki osećaj da će se SilvijiTrans svideti ove kreacije. :gatara:
Korisnikov avatar
By Mariška
Revija u Etnografskom muzeju

Marijanino veče

Svečani koktel i dugi crni tepih dočekali su sinoć goste ispred Etnografskog muzeja na predstavljanju nove kolekcije za jesen - zimu Marijane Mateus. Zvezda večeri bila je upravo ona koja je nakon defilea manekenki pozdravljena najvećim aplauzom.

Slika
Na Marijaninoj reviji muzički gost bila je Milena Vasić

Novi modeli su prijatno iznenadili goste s obzirom da su se potpuno razlikovali od onih kojima se predstavila po prvi put kao kreator na „Fešn Selekšnu“. Kreacije je odlikovala jednostavnost u kroju i bojama od kojih su preovladavale bež, crna i siva. Uske kratke haljine ukrašene čipkom, kaputi jednostavne forme, ogrtači od krzna… Reviju je otvorila glumica Milena Vasić koja je prisutne zadivila svojim glasom, otpevavši numeru „To je bila ljubav“. Defile manekenki pratile su ruske pesme poput „Rjabinuške“, „Katjuše“,„Kaljinke“…, a modeli namenjeni damama odisali su elegancijom i prefinjenošću. Reviju su ispratili Lin Montgomeri, Milka Forcan, Svetlana Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, Robert Čoban sa suprugom, Ksenija Mijatović, Jellena, Biljana Ristić, Milica Milša i drugi.

Izvor: Blic
Korisnikov avatar
By KiWi
Ona je stvarno prelepa, ali kada gostuje po emisijama nekad baš omane pa se obuče kao da joj je garderobu birao neki moler ...

a te pančo-haljine ona forsira već godinama ... tokom prvog tv intervja koji sam gledao sa njom nosila je baš takvu haljinu, samo letnju varijantu ... kao, lako se 'ladiš + prekriva mane i ističe vrline ...
Korisnikov avatar
By Kittrie
jao, meni je onaj sivi kaput preljep :love:
Korisnikov avatar
By mili86
Od pomenute kvazi kreatorke mi se povraca... ali bas mi se povraca, da en kazem kenja... Zena je neobrazovana, neemancipovana, prosta, jadna, sa tako oskudnim recnikom ali lepim licem kojim podseca na pastiricu... :cobanica:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kreacije nisu lose, bas me zanima ko ih je osmislio
By dukkehjem
lepe stvari same po sebi.. ali neoriginalno skroz...
Korisnikov avatar
By Mars
Kako neke trač novine koje pratim kažu - neka njena bivša prijateljica, modna kreaotorka. Valjda Suzana Perić ako takva postoji, nemoj da mi veruješ.

Juče sam malo gledao po definicijama i ilustracijama...i nešto ne vidim puno bohemian na ovim kreacijama.

Inače sam je u par intervjua gledao i nisam stekao utisak da je prosta, neobrazovana i neemancipovana ("Samo ja znam koliko sam samo skijanja morala da propustim zbog učenja"). Na stranu to što je serial bride, njena stvar...
Korisnikov avatar
By Azdaja
svidZa mi se 'aljina

pikčr number fri
Korisnikov avatar
By daša
Originally posted by mili86

Od pomenute kvazi kreatorke mi se povraca... ali bas mi se povraca, da en kazem kenja... Zena je neobrazovana, neemancipovana, prosta, jadna, sa tako oskudnim recnikom ali lepim licem kojim podseca na pastiricu... :cobanica:
:fancyklap: :hail2:

predstavlja se kao nezavisna, jaka žena... :zacepi:
proslavila si se tako što si hodala pored bivšeg muža i kezila se kao obolela od cerebralne paralize.
Korisnikov avatar
By bern
šovinista mode on

Jesu to udavače od jednom postale kreativne? Zar one znaju za još nešto sem kvarcanja?

šovinista mode off
By High Maintenance
Da li ste vi te stvari videli uzivo?
Luxuznije izgleda Terranova...
A o njenim dizajnerskim kvalitetima, ne bih trosio reci...
Korisnikov avatar
By mili86
ja stvarno ne bih gulio djon cipela da idem da vidim krpice marijane mateus... dovoljno mi je bilo sto sam gledao onaj jadni shtand na sred ucse shopping center-a po kome su bile okacene plisane gace... :zid:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Čula krava da se konj potkiva, pa i ona digla nogu
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
ko je uopšte marijana mateus?
danas bilo koja šuša može da bude selebriti ili da se bavi modom... tuga.
Korisnikov avatar
By Mariška
A ove jeseni:

Crno-beli svet Marijane Mateus

Kreatorka će novu kolekciju za zimu 2011/2012. predstaviti u Pozorište na Terazijama u utorak 20. septembra.

Domaćica večeri biće glumica Jelena Jovičić, koja će nas, uz modu, muziku i igru provesti kroz doba čarlstona i dvadesetih godina prošloga veka.

Za koerografiju zadužena je Milica Cerović, tako da će se na sceni pored manekena pojaviti i plesači, dok će se o muzici brinuti Vojkan Borisavljević.

Kolekcija nosi naziv "Crno beli svet" i pored srebrne, upravo te dve boje dominiraju kolekcijom. Kao i do sada, i ova Marijanina kolekcija izuzetno je ženstvena, što pokazuju i korišćeni materijali - svila, čipka, vuna i bukle.

- Za mene nema sredine u životu – sve je na kraju crno ili belo! Takođe, želela sam da kombinacijom neutralnih boja prikažem čistinu svog rada. Jer, na crnom i belom svaki šav mora da bude besprekoran i svaki porub na svom mestu. Sve se vidi i nema mesta za grešku. Zato je ova kolekcija za mene najveći izazov - rekla je kreatorka.

Slika
Marijana u kreaciji iz svoje nove kolekcije

http://zena.blic.rs/Moda/8144/Crnobeli_ ... ane_Mateus

P.S. A za one koje možda zanimaju razmišljanja uvažene kreatorke, njeni saveti mlađim koleginicama i sl.: MARIJANA MATEUS: MUŠKARCI SU MIŠEVI!
Korisnikov avatar
By Mars
Mariška napisao: Domaćica večeri biće glumica Jelena Jovičić, koja će nas, uz modu, muziku i igru provesti kroz doba čarlstona i dvadesetih godina prošloga veka.
Još samo fali Boda Ninković pa da horor bude kompletan.
Mariška napisao:

Slika
Ovo je okay, na nekoj punokrvnoj i tamnoj ženi, ne na ovom akrepu od manekenke. :kafa:

Što je sljedeće što će Marijana postati, vrijeme će nam pokazati. Samo da se mane pera. :lol:
alexandermagic napisao:
Mariška napisao: Ovo je okay, na nekoj punokrvnoj i tamnoj ženi, ne na ovom akrepu od manekenke. :kafa:

Što je sljedeće što će Marijana postati, vrijeme će nam pokazati. Samo da se mane pera. :lol:
Pa naravno da je ok, jesus, to je prljavobraon majica/bluza i crna suknja sa visokim strukom, ili je već to dvoje spojeno u haljinu.. To je ok već poslednjih 20 godina.

Ma nije bitno što je to već viđeno, bitno je da nam je Marijana lepo "voluminizirana"... ne znam samo da li je neko možda video izlog, ili ne daj bože zakoračio u, onu njenu radnju koja se zove "Class" ili nešto slično.. tamo ispod Trga, nastavak Dečanske čini mi se... ?

A evo citata, moram:

"živeli smo u 1200 kvadrata i bili smo raštrkani. Uvek kažem da ne treba živeti u velikim kućama i vilama nego je lepše živeti u 200-300 kvadrata i osetiti tu toplu atmosferu"

Ovo moram da ilustrujem:

Slika

I ovaj:

Slika

I rest my case. :alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja čuh da nije to ona pisala.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Mars napisao:Ja čuh da nije to ona pisala.
Ko god da je pisao - ona je potpisala :kesa:
Хахаха, увек урнебесна Маријана Матеус.
Књижевни калибар Јелене Карлеуше. :)

Креације су јој супер. Ја те јесење боје обожавам, што се за јесен не би могло рећи.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!