Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
malo mi je glupo i naivno da otvorim ovakvu temu, ali..... nadam se da cu ovde naci neki pametan savet.... :sveca:

elem, svih 20 i par godina imam istu frizuru. dvojka sa strane i gore duze. i sladak sam, ne zalim se ( :sudija: ) ali vec duze vreme zelim da je radikalno promenim.... da bude drugacija, duza.... neka verzija one lepe Brian-ove (Queer as folk)... i ne znam sta da radim sad, obicno kad se duze ne osisam to je pravi horor, a glupo mi je da nosam ne znam vec ciju sliku frizerki.... mozda malo zaostalo od mene.... i jos zivim u provinciji... a zelim skroz drugaciju frizuru.... i ne znam sta cu.....:zacepi:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako je to sto zivis u provinciji otezavajuca okolnost da bi frizerki odneo fotografiju nekoga ko ima frizuru koja ti se svidja, ti idi do najblizeg veceg grada pa to odradi...i odma` se fotkaj, pa svojoj frizerki sledeci put odnesi svoju fotku. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
uh jbt to znaci par meseci horora na mojoj glavi dok dovoljno poraste kosa..... uh:backstab:

kako mi je zao sto nemam neku frizerku za drugara:kissofdeath:
Korisnikov avatar
By Delete
U tim fazama dok kosa raste na dovoljnu duzinu, od velike pomoci su kacketi i sesiri. ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Delete

Ako je to sto zivis u provinciji otezavajuca okolnost da bi frizerki odneo fotografiju nekoga ko ima frizuru koja ti se svidja, ti idi do najblizeg veceg grada pa to odradi...i odma` se fotkaj, pa svojoj frizerki sledeci put odnesi svoju fotku. :)

U tim fazama dok kosa raste na dovoljnu duzinu, od velike pomoci su kacketi i sesiri. ;)
Upravo !
Od reči do reči ono što bih i sam savetovao LOSTU.
S tim što bih, pored kačketa i šešira, predložio i lepe, stilizovane ešarpe i marame.
Korisnikov avatar
By .L O S T
kao ta sto je na avataru nosi Zoka :kiss:

jbt ne znam sta da mislim.... bas sam vagina:potapsava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Može i takav rajf kao što nosi Zoka, ako ti se sviđa, ali ja nisam mislio na to, već na ešarpe - ovako nešto..

Slika

S tim što ti možeš i drugačije da je vežeš, nije imperativ da bude baš ovako složena na lobanji.
:zen:
Korisnikov avatar
By .L O S T
moze tako a posto sam cut i crn mogao bih tada da prodjem i kao sexy arapin:turban: :turban: :turban: Genijalno:yay:

Salu na stranu ... neki savet... nesto epohalno.... :rida:
Korisnikov avatar
By Stripi
Moj savjet : nađi fizera pedera.Otkad sam ja to napravio, preporodio sam se. Samo dođem i sjednem i kažem :"Promijeni nešto." i on uvijek pronađe neki detalj, da nije preradikalan a opet se vidi. Jes' da mi je nakon zadnje promijene dečko rekao da izgledam ko lezbijka pa smo imali laganu rapravu (lesbians involved) ali svima ostalima je bila kul, pa sam bio zadovoljan na kraju :D
By biotherm
Mislim da inije nikakav problem da imas frizuru koju zelis... Osim ako nisi mnogo kovrdzav, ili ako ti kosa nije previse 'ostra'... :)
Korisnikov avatar
By Azdaja

ma kakI, uvek moze da napravi neku frizuru - gel, lak...

u toj sam fazi trenutno, imam brus li frizuru i ponosna sam na nju :lol:

pustam kosu, bicu new samson :rock: :blenta:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne znam nijednog gay frizera :pakao:

uh bice ovo dugih (i cupavih) par meseci.....:giljotina:
Korisnikov avatar
By Azdaja
moj komsa je gay frizer... :D

ako si blizu moJga gradica... ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, idi si nadograditi kosu, to će biti izgleda najbolje rešenje.
Ako te je blam da priznaš da si je nadograđivao, a ti se negde povuci, nemoj se nigde pojavljivati jedno mesec, dva dana i onda `ladno sugrađanima kaži da ti je za to vreme dok te nisu viđali narasla kosa.
:hvala:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
e jesi pravi peder, sta se toliko nerviras oko kose :D

ih, pa vama muskima brzo naraste.. tj bilo kome ko fura kratku kosu :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Uvek mozes da primenis savremene metode estetske meditacije, bas kao nasa voljena nam karleusa :awesome:

Zato je ona tako ...lepa... I zato ima tako velike sise i tako bujnu kosu :lol:

"Rasti koso... Rasti..."
Slika
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by .L O S T

malo mi je glupo i naivno da otvorim ovakvu temu, ali..... nadam se da cu ovde naci neki pametan savet.... :sveca:

elem, svih 20 i par godina imam istu frizuru. dvojka sa strane i gore duze. i sladak sam, ne zalim se ( :sudija: ) ali vec duze vreme zelim da je radikalno promenim.... da bude drugacija, duza.... neka verzija one lepe Brian-ove (Queer as folk)... i ne znam sta da radim sad, obicno kad se duze ne osisam to je pravi horor, a glupo mi je da nosam ne znam vec ciju sliku frizerki.... mozda malo zaostalo od mene.... i jos zivim u provinciji... a zelim skroz drugaciju frizuru.... i ne znam sta cu..... :zacepi:
Ako ti je neka uteha i ja imam potpuno isti problem(ili dilemu).
Sve kako si napisao mogao bih ja da potpisem.
Znam da empatija nije neka uteha,ali eto...Nemam neki koristan savet.Da ga imam posavetoavo bih sam sebe.
Korisnikov avatar
By spliff
nema takvih problema
vetj 15 godina se shisham na keca
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by simarrgL*

e jesi pravi peder, sta se toliko nerviras oko kose :D

ih, pa vama muskima brzo naraste.. tj bilo kome ko fura kratku kosu :lol:
haha jesam :roflmao:

pa znas sta kazu - zaludan pop i jarice krsti, a zaludan peder o kosi brine :lol:

nadogradnja...... hm... pristao bih ja i na to, zabole me za okolinu mnogo..... ali opet gde..... uh:indijanac:
Korisnikov avatar
By Insorcer

uh jbt to znaci par meseci horora na mojoj glavi dok dovoljno poraste kosa..... uh:backstab:

Nije istina!

Uz dobrog frizera možeš mesecima puštati kosu do željene frizure, a da u međuvremenu ista liči na nešto.

Poslednje što treba da nosiš frizeru jeste nečija fotografija, jer ono što se na njoj vidi nije samo frizura..već i osoba koja je nosi.

Preporučujem ti da posetiš dobrog frizera, objasniš koliku dužinu kose želiš postići kroz nešto meseci...dobar frizer s'time zna izaći na kraj, bez da kopira tamo nekog Brian-a.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Armand
Uz dobrog frizera možeš mesecima puštati kosu do željene frizure, a da u međuvremenu ista liči na nešto.Preporučujem ti da posetiš dobrog frizera, objasniš koliku dužinu kose želiš postići kroz nešto meseci...dobar frizer s'time zna izaći na kraj, bez da kopira tamo nekog Brian-a.
uz istu dilemu i puno srece, pre 30 i neku god, to sam posle 2 meseca rekao mom berberinu i covek me je svaki sledeci put drugacije sisao dok nismo dosli do zeljene duzine i frizure (a onda sam trazio i stavio mi je mini val, matori mi se zamalo slogirao, ali to ga je ojacalo, gura 85)
By faxsimil

elem, svih 20 i par godina imam istu frizuru. dvojka sa strane i gore duze. i sladak sam, ne zalim se ( :sudija: ) ali vec duze vreme zelim da je radikalno promenim.... da bude drugacija, duza.... neka verzija one lepe Brian-ove (Queer as folk)... i ne znam sta da radim sad, obicno kad se duze ne osisam to je pravi horor, a glupo mi je da nosam ne znam vec ciju sliku frizerki.... mozda malo zaostalo od mene.... i jos zivim u provinciji... a zelim skroz drugaciju frizuru.... i ne znam sta cu..... :zacepi:
jeli, imas ti dozvolu od decka? mislim, celavo, duga kosa, svaka promena zahteva i odobravanje od druge strane. :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ej. a frizera nalazimo vrlo brzo, tebi za novu frizuru, cucurbeti za ..... :) )))))))
By Swanheart
kad nadjes nekog dobrog frizera porsledi ga slobodno
mene je poceo iritirati moj frizer, poslednji put kada sam se shishala unakazio mi je frizuru, a taman mi je lepo porasla kosa.
Sad imam frizuru k`o fudbaler Poleta iz LJubica
Korisnikov avatar
By Tungi
Na to tek nikad nisam obracao paznju.Nikakvi gelovi,voskovi,eventualno sjaj koji daje kosi mokar "izgled"..I u poslednje vreme sam poceo sto krace da se shisham,tako da tu i nema neke muke...
Korisnikov avatar
By .L O S T
ajde da verujem da cu naci ok frizera, mada sumnjam... na kraju cu opet da zavrsim kod dace frizerke na kratko.... bas sam baxuz:dropdead: ne gine mi taj polet ljubic:luda:

p.s.faximile mirna mirna:okret:
By faxsimil

ajde da verujem da cu naci ok frizera, mada sumnjam... na kraju cu opet da zavrsim kod dace frizerke na kratko.... bas sam baxuz:dropdead: ne gine mi taj polet ljubic:luda:

p.s.faximile mirna mirna:okret:
ma bre kakava daca, kod brucosa cu ja tebe, znas kako decko sisa, ubiija. samo je problem sto ga testosteroni ubijaju, pa mu ruke malo podrhtavaju, ali to bi bilo......:colorado:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja cu resiti problem sa kosom uskoro

Na keca pa gde pukne puklo je :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!