Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Dee
Interesuje me kako u ovim extremnim hladnocama uspevate da pomirite estetiku i toplo oblacenje...?
Obicni kaputi, koliko god postavljeni bili, isuvise su slaba zastita... Perjane jakne pored estetike nisu ni prosle...
Kako vi gledate na stvari, tj. kako resavate taj estetski problem...

Meni je jedno od resenja slojevito oblacenje, pa preko svega toga kaputici, ali moj termometar i dalje vrsti da se smrzao... :)
Ne znam sta da radim...?
Korisnikov avatar
By IriS
kad je -15 napolju, zabole me levi lakat za modiranje.
obučem svoju debelu jaknetinu u kojoj sam kao medved i gledam svoja posla.
Korisnikov avatar
By spliff
aw
yet another fashion victim...
By Dee
Originally posted by IriS

kad je -15 napolju, zabole me levi lakat za modiranje.
obučem svoju debelu jaknetinu u kojoj sam kao medved i gledam svoja posla.
Ma to je ok kada znas da je opustena varijanta... ali ima situacija gde ne mogu da nosim ovu moju montaru. Sta onda?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dee

Ma to je ok kada znas da je opustena varijanta... ali ima situacija gde ne mogu da nosim ovu moju montaru. Sta onda?
parkiraš se ispred samog ulaza mesta na koje ideš, ostaviš jaknu u kolima i izadješ glamurozno obučena :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
btw, moju jaknu debeljotku su svi moji frendovi, sa kojima sam izašla u provod prošle subote, vukljali po klubu jer je meni bila teška da je držim :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Vijetnamka sa postavom :D Lepo i stilizirano :D , ali pod uslovom da ne prođete kao ja i kupite najmanju koja vam je i dalje poveća :P
By Dee
Originally posted by IriS
Originally posted by Dee

parkiraš se ispred samog ulaza mesta na koje ideš, ostaviš jaknu u kolima i izadješ glamurozno obučena :lol:
HAHAHAHAHAHAAHAHA :roflmao:

I onda glamur platim 100 e po kazni za nedozvoljeno parkiranje... Skup taj glamur, u pershun... :D
By Swanheart
onda plati taxi lol
:P

na -15 ne mrdam iz stana, tako da nemam problema sa odlucivanjem :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dee
Obicni kaputi, koliko god postavljeni bili, isuvise su slaba zastita... Perjane jakne pored estetike nisu ni prosle...
Mogu samo da zaključim da na tržištu kod tebe nema dobrih kaputa i jakni...

A inače postoje. I topli kaputi i estetski više nego prihvatljive jakne.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, setila sam se svoje prve (a i poslednje, čini mi se) perjane jakne.

Nije bila proštepana lepo, pa se svo perje sjurivalo u donji deo jakne.
Upala pluća - triput godišnje, ali zato su mi kolena očuvana... :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Tip: staviti jaknu na centrifugu i ubaciti pakovanje teniskih loptica.

I perca se lepo rasporede.

:B
By ...Sitnicava...
Originally posted by Dzelajza Rouz

Nije bila proštepana lepo, pa se svo perje sjurivalo u donji deo jakne.
Teletabis look. :lol:

...

Inače, nešto se ne opterećujem time.
Nisam zimogrožljiva, a ne nosim ni kapute ni perjane jakne već neku tananu kratku jaknicu. Ovih nekoliko dana prave zime u Srbiji i nisu za neko uzrujavanje. Šteta što nema više pravih, snežnih zima. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja više nemam strogo zimsku i strogo letnju garderobu. Ni jesenju, ni prolećnu...SVE nosim preko cele godine
(minus te zimske jakne i čizme)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars

Ja više nemam strogo zimsku i strogo letnju garderobu. Ni jesenju, ni prolećnu...SVE nosim preko cele godine
(minus te zimske jakne i čizme)
Isto.

Kad neko krene da mi priča o tome kako se sad bavi prebacivanjem letnjih stvari na gornji nivo ormara, te zimskih na donji, ja se osećam k'o Marsovac. :giggle:

@Sitničava

Jeste, pravi sam primerak :teletabisi: bila... Naročito kad navučem kapuljaču.
Korisnikov avatar
By Mars
Znam ja jednog forumaša koji u radnoj uniformi izgleda kao slatki mali Teletabis.

:D
By Dee
Originally posted by Dee

Pa da znas i da nije neka ponuda... Moracu u shoping vani... :D
Korisnikov avatar
By jukie
Ja imam jakne za neko "srednje" vreme koje nemam kada da nosim jer nikad nije "srednje" vreme... ili se ide u kratkim rukavima ili u debeloj postavljenoj jakni
Da, imam neku postavljenu jaknu koja ne izgleda naduvano ali greje samo tako. Ne sećam se kada sam obukao džemper između košulje i jakne (doduše imam, mislim imam, krzno koje me greje)
By RuznaGlupaZla
Kaput.
Ni na -25*C, pa i nižim temperaturama mi nije bilo hladno.
Korisnikov avatar
By Mars
Gde si našla -25, brrrrrrrrrrrr....

Inače je meni bilo hladnije oko nule nego na -10 i -15.

Nešto sa vlažnošću vazduha u toj oblasti, neki efekat...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Dee

MONCLER :leviathan:
By RuznaGlupaZla

Gde si našla -25, brrrrrrrrrrrr....

Inače je meni bilo hladnije oko nule nego na -10 i -15.

Nešto sa vlažnošću vazduha u toj oblasti, neki efekat...
Na Jahorini.

Da, temperatura vazduha nije jedini faktor. Što je vlažniji vazduh, toplota se više odvodi sa površine tijela jer je voda lakše prima, pa se tijelo brže hladi [size=-1](drugačije je kad je visoka i temperatura i relativna vlažnost vazduha jer tad znojenjem ne može da se odvodi toplota kao kad je suv vazduh, zato što je isparavanje tečnosti sa tijela slabije). [/size]Takođe, što je strujanje vazduha izraženije, to se više remeti sloj zagrijanog vazduha oko tijela i na njegovo mjesto dolazi hladniji koji opet više prima toplotu od prethodnog. Toplotno zračenje je četvrti faktor.
Korisnikov avatar
By Mars
E jeste, i to za visoke temperature. Na 50 mi je bilo ok, a kod nas na preko 30 oću da izdahnem bez klime.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Tip: staviti jaknu na centrifugu i ubaciti pakovanje teniskih loptica.

I perca se lepo rasporede.

:B

:nesiguran:

:misli:

Mars, je l' ovo sala ili... :giggle: :giggle: :giggle:

Imam isti problem sa jednom jaknom, nikako da se posvetim rasporedjivanju perja... :doh: :nokti:

Ne izgleda lose, jednostavna je, nije predebela/predugacka/presiroka, bez je boje, te zadovoljava estetske kriterijume pod kategorijom "casual" u zimskim a dnevnim varijantama... Inace, ne nosim je cesto.

Nekako su perjane jakne "so 90'"... Iz perioda kada niceg drugog nije ni bilo (pa ni grejanja u stanovima), svi smo nosili perjane jakne, neke i iz shverc-tura... :lol: Od 7 do 77... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ama kakva šala...

How to Fluff a Ski Jacket

One of the biggest problems with a ski outfit is a jacket with a limp, stiff look and no fluff after it has been washed. Washing and drying the jacket the proper way will eliminate that problem and leave you with the look you originally purchased.

Things You'll Need:

* 1 to 2 clean tennis balls, or tennis shoes
* Ski jacket (genijalno)

Throw one or two tennis balls in the dryer, or add freshly cleaned tennis shoes. Put the ski jacket in and dry on the manufacturer's recommended setting. The tennis balls or shoes will beat on the jacket while drying and make certain that the down does not clump in any area.

Hang the jacket in a spot that it can breathe when it's dry.

Ja stavim 6 loptica.
Korisnikov avatar
By Darling
Nije mi problem da izadjem u kaputu na minus, vaznije mi je da imam tople cizme/cipele ( sve ide od stopala ), sal i kapu, nego da li imam kaput ili jaknu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!