Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Slika

Evo ovo je skroz kul da musko nosi :shimi:

what you say ?
Korisnikov avatar
By bakalar
Hah, to bi zahtevalo od mene da kupim :)

(sto i razmisljam da me neki pederi nisu obeshrabrili)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma kakvi kupis! Podjes na buvljak, gdje si vec to vidio, i slikas se dok probas.
Mislim, nije kao da se prskas parfemom u Bar-Kodu.
:smug:
Korisnikov avatar
By Tomek
Nikako ne mozes da izgledas too gay...

A sto se tice ogrlice, slicnu ima moja sestogodisnja bratanica...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Tomek
A sto se tice ogrlice, slicnu ima moja sestogodisnja bratanica...
zato i jeste funny :)

izgleda poput onih magneta koje lepih na frizider :maljkovic:
By Kragi
Mislim da to too gay ne zavisi puno od odece, nakita, detalja i sl nego od stava (bar ja tako mislim) :ledeni:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, da. Kod nekih ljudi. Medjutim nekad te odeca toliko ponese da utice na stav i cak gestikulaciju (videti mene u stiklama).
By Kragi
:lol: Ali opet je to stvar stava :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
slazem se da je do stava, mada i neki niger od 150 kila misica bi sa njom bio kao Mimi koja peva ''my all''. :lol: i da dodam da sam ja jedan od pedera koji ga je ''obeshrabrio''. zapravo, problem je da li zelis da nesto bude na tebi cool i iz fazona ili zelis da to nesto NE BUDE PEDERSKI. ta ogrlica je gay na svakom momku definitivno, nema razgovora o tome. mozemo pricati o tome zbog cega ne zelis da bude gay? i samim tim sto je ona gay ti odbijas da je nosis? :hmm: ne vidim razlog tome. pitanje je bilo da li je gay? jeste. da li je to problem? meni nije. :D
inace, setio sam se gde sam video nesto slicno...
''
Korisnikov avatar
By bakalar
njegova je bitchy

sjaji se :-)

i ja ne djuskam tako :D

hm kul u jednom momentu pokaze pirsing na kukovima
Korisnikov avatar
By Zonche!
Fuck kako cudan video, nisam mogao da prestanem da gledam do kraja...hipnotiiiiziran
Korisnikov avatar
By bakalar
to je zbog uffie :-)

iza zajeban glas
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ono čudo pre mogu da zamislim na nekom muškarcu nego na devojci. Naročito ako se prezivaju Beckham ili Pitt.
Verovatno pitanje moje mašte...

Da sam žensko ne bih nikad to stavio na sebe.
Korisnikov avatar
By colorado
Kad si spomenuo Pita, on je svojevremeno imao seriju fotografija u haljinama... Otprilike iz perioda kad je izasao Borilacki klubi on izgledao najbolje... Nikad me nije vise palio nego na tim fotkama.

Nista nije suvise pederesto ako ne potpada pod stereotip.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by bakalar
?
video...
Korisnikov avatar
By peepingtom III
Originally posted by ns.happy
slazem se da je do stava, mada i neki niger od 150 kila misica bi sa njom bio kao Mimi koja peva ''my all''. :lol: i da dodam da sam ja jedan od pedera koji ga je ''obeshrabrio''. zapravo, problem je da li zelis da nesto bude na tebi cool i iz fazona ili zelis da to nesto NE BUDE PEDERSKI. ta ogrlica je gay na svakom momku definitivno, nema razgovora o tome. mozemo pricati o tome zbog cega ne zelis da bude gay? i samim tim sto je ona gay ti odbijas da je nosis? :hmm: ne vidim razlog tome. pitanje je bilo da li je gay? jeste. da li je to problem? meni nije. :D
inace, setio sam se gde sam video nesto slicno...
''

wtf?
sprzio sam vise mozd.celija gledajuci ovaj klip nego na vudstoku '69.

sry za off.

ogrlica...
ja ti rekoh vec da je vrlo muzevna.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne,ogrlica nije 2gay i slazem se sa ostalima da zavisi od stava... Kupi je :D
Btw taj decko sa clipa je hooooooot :bale: :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By m..
jel i dalje pricamo o onoj ogrlici iz 2. posta?

meni ta ogrlica nije gay, ta ogrlica mi je tipa za devojcice od vrtic uzrasta do eventualno 2. osnovne.

mislim moze i ovako, ali. prvo moras da nadjes hello kitty haljinicu sa roze tilom u slojevima i puf rukavima, svetlo roze najlon carape i neke roze stiklice, i pratece asesoare u vidu tasne, marame i slicnog. takodje moras da pustis afro frizuru i brkove i da izgledas kao turcin u licu.

da ne bude da preterujem, u berlinu sam videla ribu koja odgovara top opisu, ali onda sam videla glavu i skontala da to zapravo nije riba, nego turcin sa brkovima i afro frizurom. koliko me je zabagovalo.
Korisnikov avatar
By Allkey
Mene je moja strejt drugarica naterala da danas u Njujorkeru puknem 3500 dinara na muške pantalone koje su toliko uske da ja sa 55 kila i 175 cm jedva ulazim u iste.

Neprijatno mi je koliko gej izgledam u njima, a njoj se sviđa. Kaže da su punk.
By alexandermagic
Originally posted by bakalar

what you say ?
:rotflmao:

Bezveze, prikladnije je za neko dijete koje je pošlo na školsku priredbu, ne za odraslu osobu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!