Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By queeria
Na sajtu Zekstre piše:

Uskoro u Beogradu najpoznatiji Švedski modni brend, i jedan od najpoznatijih brendova u svetu. Pored Švedske, Nemačke, Francuske, Italije, Španije, Amerike, Kanade i mnogih drugih zemalja u svetu, od sada ovaj brend možete naći i u Beogradu, u ulici Kralja Milana 23.

Ovaj brend nudi vam garderobu za muškarce, žene, tinejdžere, trudnice, punije dame i decu, kao i širok asortiman asesoara koji upotpunjuju kolekcije. Osim široke ponude garderobe, u okviru ovog brenda nalazi se i Home program koji vam nudi kompletan kućni asortiman. Ovaj brend vam nudi modernu garderobu po najboljoj ceni!

Budite prvi koji će otkriti koji je ovo brend!

Kralja Milana 23
11000 Beograd

Nije teško provaliti da je u pitanju H&M.

To jeste najpoznatiji švedski modni brend, a i naziv stranice na sajtu zekstre ima HM u sebi.

http://www.zekstra.com/hm_beograd_s.html

Ne znam za vas, ali ja se baš radujem :)

Prodavnica još nije otvorena, a u pitanju je lokal knjižare "Svetlost" (ako se ne varam)
Korisnikov avatar
By maka
Obozavam H&M,pitala sam se kad ce otvoriti prodavnicu.... :eya: bas sam hepi sad.
Korisnikov avatar
By starky
Bas volim H&M i imam gomilu stvari iz istog,a dve najdraze jakne sam kupila bas u njemu...:D
Korisnikov avatar
By queeria
Ja ne propustim priliku da svratim u H&M kada sam u inozemstvu. Jedva čekam otvaranje.
Korisnikov avatar
By Hton
Ne bi me cudilo da poput Zare i H&M bude kod nas najskuplji u Evropi...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bilo je samo pitanje vremena kad ce i oni doci.
Ocekujem uskoro njihov butik i u NS.

:cheer:
By alexandermagic
Originally posted by queeria
Ja ne propustim priliku da svratim u H&M kada sam u inozemstvu.
Same here.
By biotherm
Originally posted by queeria
Ja ne propustim priliku da svratim u H&M kada sam u inozemstvu. Jedva čekam otvaranje.
imaces prilike da kupujes u tuzemstvu. :)
Korisnikov avatar
By mili86
Konacno....
Najvise ce se obradovati moja ortakinja iz Nemace.... ne mora vise da mi kupuje i salje...
jupiiiiii:klap:
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by Hton
Ne bi me cudilo da poput Zare i H&M bude kod nas najskuplji u Evropi...
Mislim da hoće, pošto H&M ima prodavnice mahom u Evropi gde za švedske proizvode nema carine. Srbija nije deo EU i sva garderoba će se cariniti i samim tim biti skuplja.
By Pending-For-A-Bending
Inace, H&M je relativno trash store (i koliko ja znam to nije JEDAN brend vec vise njih)... mada ja cesto u njemu uzimam stvari :) I volim ih.... Posebno bokserice!
Korisnikov avatar
By bakalar
ceo forum u inostranstvo redovno putuje

dada
Korisnikov avatar
By Minie
na fejsu ima grupa o tome da se h&m otvori u bg-u,
i admin grupe je poslala mail to H&M,
a odgovorili su da trenutno nisu zainteresovani za ovaj deo evrope.
dunno
Korisnikov avatar
By EnRage
Ja kad idem u Ljubljanu uvijek tamo nesto kupim :) U ZG ih jos nema, navodno se otvara iduce godine, kad se otvori shopping centar Arena.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ja nisam verovala da ce se H&M otvoriti jer je taj lokal premali...
pre sam mislila da ce to biti neki drugi brend...

ali na sajtu zekstre ima par slika na stranici sa tom vescu koje su u stvari reklame H&M-a za cavalli kolekciju..

ali ja zaista ne znam kako ce i obican, a i kids i home program da stanu u ono dupe od radnje?!

to je inace ona ex-drzavna apoteka pored one banke, a prekoputa komercijalne.. pored one radnje sto prodaje ivy oxford i radnje sa naocarima...
Korisnikov avatar
By Egmont
Zatvorimo knjižare i otvorimo parfimerije, banke i butike.

OT: Doš'o ja u Beč, seljak iz Srbije. Noge ličke, a cipele bečke, i k'o rek'o, aj' da vidim ja taj H&M. Zaputim se u Marije Hilfeštrase, kad tamo komada četiri. Srce mi zaigra. Uđem u najveći, na dva sprata je. Provedem sat vremena i nađem jednu ljubičanstvenu košulju. Stanem u red, pored mene fin jedan mladić, naočit, moderno obučen, zadovoljava sve kriterije mog prefinjenog ukusa za muškarce. Onako, baš evropski izgleda. Zazvoni mu telefon. Kad će ti on na čistom BHS-u: "E, aj' zovem te za 15 minuta, u HaEm-u sam."

Onda ti ja kupim tu košulju, odem u Springfield pored i kupim dva džemperčeta, dva para pantalona, dve košulje, 5pack čarapa, i još neke gaće za 40% manje para nego u Beogradu (što je mnooooogo više od carine plaćene za istu tu robu uvezenu u Svrbiju) i isplatim si put do Beča i nazad.

Vratim se kao seljak čovek u Srbiju sa saznanjem da ću ipak rađe kupovati tu špansku trikotažu.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Minie
na fejsu ima grupa o tome da se h&m otvori u bg-u,
i admin grupe je poslala mail to H&M,
a odgovorili su da trenutno nisu zainteresovani za ovaj deo evrope.
dunno
Isto je radio jedan moj ortak, i dobio isti odgovor.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jovanabeograd

ali na sajtu zekstre ima par slika na stranici sa tom vescu koje su u stvari reklame H&M-a za cavalli kolekciju..

ali ja zaista ne znam kako ce i obican, a i kids i home program da stanu u ono dupe od radnje?!

to je inace ona ex-drzavna apoteka pored one banke, a prekoputa komercijalne.. pored one radnje sto prodaje ivy oxford i radnje sa naocarima...
Tako sto ce kao i svi drugi oni lepo da ocene sta bi moglo da ima prodju, i uvezu neke kich stvari. Ili da naprave neki suzeni izbor, pa cemo svi da hodamo u uniformama. A mozda i nece, evo bicu optimista.

Ima i jedna druga stvar, asortiman robe varira od radnje do radnje H&M napolju, ne nadjes u svakom H&M iste stvari, negde su gotivnije, negde manje gotivne (negde bih izlazila sa punom kesom, a negde pronasla po jednu stvar ili cak nista). Recimo u Pragu ima 2 radnje na Vaclavaku, a prva meni znatno vise odgovara, isto sam primetila i u Liverpoolu, Becu, Minhenu, Barseloni i Berlinu, u Londonu sam naletela na jedan H&M na Camdenu koji prodaje samo Divided stvari (sto mi je odgovaralo, mislim da je 90% stvari koje sam ikad kupila u H&M u stvari bilo Divided, koji se btw proizvodi u Bugarskoj).
Ne znam, ja bih da budem optimista, mada samnesto sumnjicava da cu imati neke koristi od cele stvari, tamo uglavnom kupujem carape, obicne jednobojne majice i slicne jednostavne stvari, a bojim se da nece biti nista sto nema karnere ili ogromnu dugmad.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako otvori, javno obecavam da queerija moze da mi radi sta hoce :love:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by m..
Originally posted by jovanabeograd

Tako sto ce kao i svi drugi oni lepo da ocene sta bi moglo da ima prodju, i uvezu neke kich stvari. Ili da naprave neki suzeni izbor, pa cemo svi da hodamo u uniformama. A mozda i nece, evo bicu optimista.

Ima i jedna druga stvar, asortiman robe varira od radnje do radnje H&M napolju, ne nadjes u svakom H&M iste stvari, negde su gotivnije, negde manje gotivne (negde bih izlazila sa punom kesom, a negde pronasla po jednu stvar ili cak nista). Recimo u Pragu ima 2 radnje na Vaclavaku, a prva meni znatno vise odgovara, isto sam primetila i u Liverpoolu, Becu, Minhenu, Barseloni i Berlinu, u Londonu sam naletela na jedan H&M na Camdenu koji prodaje samo Divided stvari (sto mi je odgovaralo, mislim da je 90% stvari koje sam ikad kupila u H&M u stvari bilo Divided, koji se btw proizvodi u Bugarskoj).
Ne znam, ja bih da budem optimista, mada samnesto sumnjicava da cu imati neke koristi od cele stvari, tamo uglavnom kupujem carape, obicne jednobojne majice i slicne jednostavne stvari, a bojim se da nece biti nista sto nema karnere ili ogromnu dugmad.

da, mada na povrsinu onog lokala sto sam ja videla ne moze stati ni 1/10 kolekcije.. tako da se i ja bojim da cemo imati prilike da kupimo iskljucivo zlatne helanke i trenerke od poliestera designed by madonna :roll:

mada, potpuno si u pravu sto se tice razlika izmedju radnji..

npr, u becu nisam nista nasla ni u jednoj od jedno 10 H&M-ova, dok nisam usla u onaj jedan negde na sredini Mariahilfer gde sam kupila par finih stvari..

mada, ocekujem da ce, iako se otvori ta omanja radnja, ona raditi jako dobro pa da se se i H&M prosiriti, sto bi se u svakom slucaju i desilo poznavajuci nase ljude... kad se samo setim stampeda koji sam posmatrala kad se otvorila zara sve mi je jasno..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U ponedeljak je otvaranje :cheer:
Info sa B92.net:

Švedski brend H&M u Beogradu

Kompanija Zekstra najavila je da će u ponedeljak, 22. decembra, otvoriti prvu prodavnicu u Srbiji u kojoj će prodavati garderobu najpoznatijeg švedskog modnog brenda H&M.

Predstavnica za medije kompanije Zekstra Bojana Roljić izjavila je agenciji Beta da će prodavnica biti u Beogradu, u ulici Kralja Milana 23.

Kako je rekla, cene će biti usklađene sa cenama tog brenda u drugim prodavnicma u svetu, a kupcima će biti ponuđena garderoba za muškarce, žene, tinejdžere, trudnice, punije dame i decu, kao i širok asortiman robe koja upotpunjuje kolekcije.

"Osim široke ponude garderobe, u okviru ovog brenda nalazi se i program koji nudi kompletan kućni asortiman", rekla je Roljić.

Ona je rekla i da H&M uglavnom sam otvara prodajna mesta, ali da rade i ovakav način prodaje u zemljama gde nemaju svoje objekte.
Korisnikov avatar
By Marvin
O blago nama.
Bitno je da smo mi ovek "na ovakav način".
:zacepi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Egmont
Zatvorimo knjižare i otvorimo parfimerije, banke i butike.

OT: Doš'o ja u Beč, seljak iz Srbije. Noge ličke, a cipele bečke, i k'o rek'o, aj' da vidim ja taj H&M. Zaputim se u Marije Hilfeštrase, kad tamo komada četiri. Srce mi zaigra. Uđem u najveći, na dva sprata je. Provedem sat vremena i nađem jednu ljubičanstvenu košulju. Stanem u red, pored mene fin jedan mladić, naočit, moderno obučen, zadovoljava sve kriterije mog prefinjenog ukusa za muškarce. Onako, baš evropski izgleda. Zazvoni mu telefon. Kad će ti on na čistom BHS-u: "E, aj' zovem te za 15 minuta, u HaEm-u sam."

Onda ti ja kupim tu košulju, odem u Springfield pored i kupim dva džemperčeta, dva para pantalona, dve košulje, 5pack čarapa, i još neke gaće za 40% manje para nego u Beogradu (što je mnooooogo više od carine plaćene za istu tu robu uvezenu u Svrbiju) i isplatim si put do Beča i nazad.

Vratim se kao seljak čovek u Srbiju sa saznanjem da ću ipak rađe kupovati tu špansku trikotažu.
A ti si ocekivao da taj naociti mladic kaze "U EjchEndEmu sam"?
Korisnikov avatar
By starky
Pa po gradu ima bas dosta bilboarda sa najavom...:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!