Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja zivim u njoj. Obozavam je. A vi ? (ako ima tema o njoj brishite..izvinjavam se)

pidzamica:hail:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam u svojoj po ceo dan, jer je jako udobna (pod uslovom da ne moram iz ku?e da izlazim) ... samo ova moja ima mali ''problem'' .. nema šlic, nego dugmenca.. a dugmenca otpala (?esto sam zakop?avao i otkop?avao).. pa je sad taj deo lepo otvoren.. pa kad spavam bez ga?a (a naj?eš?e spavam tako da ispod pidžamice nemam ništa) Djole zna da izaðe u šetnju .... još ako je prisutna jutarnja erekcija... zna da bude ?upavo.. sre?a moja pa je ku?a prazna u vreme kad se ja budim :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Nekada sam je jako volela, a poslednje dve godine zamenjena je belom majicom i gacicama :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nemam ja to. Spavam u majici i boksericama. Kad mi neko kaže pidžama odmah pomislim na nešto ovakvo
Slika :smilegrin:
Korisnikov avatar
By zboO
obozavam pidzamice, ali samo donji deo...gore nosim majchice sa kratkim rukavima ( i leti i zimi)....volim ih u veselim bojama, i da su fency.....i obavezno mora da mi se vuche po podu :lol: nerviraju me one kratke....ko da imam poplavu u kuci, a kada legnem popne mi se do kolena....uzasss.....ovako kada je duza nema tih problema.....

:dzamica pidzamica:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Kiwi
ja sam u svojoj po ceo dan
i ja isto, mada ne bas tako cesto. posebno sam u pidzami kada zelim da se ceo dan odmaram i povlacim po krevetu. mada cesto u pidzami izlazim u dvoriste ili bastu i pijem pivo ili kafu... komsije me cudno gledaju, ali sta ja da im radim... totalno mi prija da recimo ceo vikend provedem u pidzamama... do duse, nekad mi je smor da skinem i obucu sa sebe kad dodjem iz grada, a kamo li da se presvlacim u pidzamu, ali opet, da jako volim pidzame i zao mi je sto ih nemam u nekom velikom broju...

inace, spavam go, osim kada ne delim sa nekim krevet kome smeta da sam go ili za koga procenim da bi mu smetalo, ili kad je hladno, pa obavezno obucem nesto gore, a donji deo ostavim slobodnim...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by spark
i ja isto, mada ne bas tako cesto. posebno sam u pidzami kada zelim da se ceo dan odmaram i povlacim po krevetu. mada cesto u pidzami izlazim u dvoriste ili bastu i pijem pivo ili kafu... komsije me cudno gledaju, ali sta ja da im radim... totalno mi prija da recimo ceo vikend provedem u pidzamama... do duse, nekad mi je smor da skinem i obucu sa sebe kad dodjem iz grada, a kamo li da se presvlacim u pidzamu, ali opet, da jako volim pidzame i zao mi je sto ih nemam u nekom velikom broju...

inace, spavam go, osim kada ne delim sa nekim krevet kome smeta da sam go ili za koga procenim da bi mu smetalo, ili kad je hladno, pa obavezno obucem nesto gore, a donji deo ostavim slobodnim...
:klap: i ja i ja i ja
Korisnikov avatar
By EYA
kad je vruce spavam gola, ostalim danima u sorcu i obicnoj pamucnoj majici, a to mi dodje ko pidzamica, i bas ih gotivim i tako se vucem ceo dan... nekad odem tako i u (Beo)grad :D

viva la udobnost ! :hail2:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nisam obukao pidzamu jos od kad sam bio mali bata....

Godinama u nazad spavam samo u gacama, ili bez njih.... :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by operativni kadar
Nemam ja to. Spavam u majici i boksericama. Kad mi neko kaže pidžama odmah pomislim na nešto ovakvo
Slika :smilegrin:
:smeh: :smeh:

Same here.. Ne koristim to vec godinama :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
neznam shta je pidzama, al sam skontao da prichate o pizami, istu volim da svlachim i kod sebe i kod drugih, a nosim je kada se igram:cuddle:
Korisnikov avatar
By spliff
ne nosim pidzzame...
spavam ili u gaccama ili go :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tramp

Da osnujemo fan klub: ''Los Pidžamos All Day Long''?
Korisnikov avatar
By gaylove
Ne volim pidzame, ja spavam ili go ili u gacama
Korisnikov avatar
By 2kune
Pidžamu koristim stalno. Skidam je samo kada trebam vani ili kada spavam. Mnogo je ugodnija i ljepša od odje?e. A volem i ku?ne mantile od frotira :blush: Pidžamu i frotirni mantel treba pretvoriti u uniformu i ukinuti odje?u! :zastava:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nosim nekad pidzamu, nekad spavacicu, nekad bebi dol (tako se valjda zove sorts sa gornjim delom). Gola - retko, samo kad su one najvise temperature. Ali ja ne idem u pidzami po kuci, cim ustanem skidam je. Imam neke trenerke koje su mi predvidjene samo za po kuci, a isto su udobne.
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by 2kune
A volem i ku?ne mantile od frotira :blush:
i ja isto :B :B :B mmmmmmmm, to je kao da me je neko zagrlio i mazi ceo dan :mljac: :mljac: :jumphug:
Korisnikov avatar
By 2kune
i ja isto :B :B :B mmmmmmmm, to je kao da me je neko zagrlio i mazi ceo dan :mljac: :mljac: :jumphug:
Ovo ti je najbolji post što si ga do sada napisao... :oskar:
Morat ?emo sljede?i put malkice pokomunicirati bez logike i politike... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Tot
Kada su letnje vru?ine spavam go ili samo u majici a kada je hladnije biram neku vrstu pidžame, po kuci idem obi?no u stvarima koje samo u ku?i nosim.

Kada odlu?im provesti dan u produženom ležanju, uz minimalne aktivnosti volim ku?ni mantil. Za eventualne posetioce ku?ni mantil je znak da su primljeni samo na kratko te da im ne mogu posvetiti mnogo pažnje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Imam citavu kolekciju mekih pidzama u kojima se osecam pufnasto i ususkano.
Samo, leti ih ne trpim, jer se od toplote branim totalnom razgolicenoscu.
Korisnikov avatar
By *deni*
A jeste li nosili ikada popularnu baby doll spavacicu?
By Çâðê_DUP
Pidzamu nosim samo kada dodje odvratna
zima.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by tramp

Da osnujemo fan klub: ''Los Pidžamos All Day Long''?
ajmo :klap:

danas sam naletila na prijateljicu u pidzami (u East Villagu) - pukla zena i kaze dosta joj stresa oko oblacenja i izadje u pidzami
Korisnikov avatar
By victoria
imala sam jednu zutu frotir pidzamu, donji deo zvoncare i isla sam u njoj u skolu(u gimnaziji) skroz je bila suuuper, a gornji deo sam nekad nosila kao dux...ehm sve to bilo davno...sad moj izbor je naked (eh al kako zivim s mojima to bas i nije preporucljivo, cim pocnem da zivim with my girl mislim da ce to biti jedina opcija :lol: ) no za sad su to obicno boxerice i maica na bretelice...
Korisnikov avatar
By switchon1234
Spavam u trenerci i kratkoj majici i posle sam u tome dok ne treba da odem do grada. Sto da gubim vreme na presvlacenje?

''Los Pidžamos All Day Long''

**pick me**
Korisnikov avatar
By Galateja
Joj, ja se toliko vrtim kad spavam (i dok ne zaspim) da se sva spetljam ako imam nesto vise na sebi. Tako da mi najvise odgovara da spavam u gacama i majici kratkih rukava.:whatever:
Korisnikov avatar
By m..
Imam razne, one na dva dela, pa muske svilene, pa brdo spavacica u najneverovatnijim bojama (ta sekcija ormana vise lici na gay zastavu nego na bilo sta drugo, jebiga baba mi kupi spavacicu u principu jednom u 2 meseca)... Anyway, ako keva, vracajuci se sa posla, ne donese uljani radijator ili vec neku grejalicu, ne da je necu pustiti u kucu, nego cu morati da spavam u dzemperu i skijaskim pantalonama.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by *deni*
A jeste li nosili ikada popularnu baby doll spavacicu?
Yup...crnu(of course) i boju leda(zaista ne znam koji drugi termin da upotrebim za tu boju :neznam: )

PiZama-da,ali iskljuchivo zimi-omiljena mi je jedna flanelska,bordo sa kucama :trep: Videla sam od istog materijala i sa pigvinima,preslatka je i planiram je za predstojecju zimu...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Val
Pidzamu nosila do svoje desete. Od tada samo bokserice i majica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!