Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ne smatram da su papilotne i hauba za babe, jer ispod moje haube ( amaterski friziram prijateljice i rodjake ) izlaze najmastovitije i najmodernije frizure.:kosa:
Korisnikov avatar
By mirth
Vikleri me cupaju, a i kosa mi je toliko ravna da nema sanse da je ukovrdzam pa sve i da ih drzim na glavi 2 godine.

A od haube dobijam napad teskobe, uopste ne mogu da zamislim da ubacim glavu u to cudo i sedim mirno.

Nervira me kad me bilo ko cacka po glavi i oko glave, frizerske salone ne podnosim uopste, pa me stoga prijateljica ofarba kad treba i skrati mi kosu kad vec dodje to toga da sedim na njoj.

:zev2:
Korisnikov avatar
By bi_cute
Zasto bi bilo za babe.To ti je samo pomoc pri namestanju odnosno stylingu.Kad skines viklere tada treba da namestis kosu onako kako neces izgledati kao tetkica.Vazno je da kosu protreses prstima,stavis neki dobar styling preparat i niko ne moze da provali da si imala viklere i bila pod haubom,vec ce se svi oduseviti tvojom frizurom.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja vidis imam opozitni problem: meni papilotne i haube nisu potrebne, ali zato nikuda ne idem bez prese.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
kosa mi je jako kushtrava a shto je vishe pushtam to je kushtravija, chak i drug koji koristi presu pokushao je da je ispravi i nema shanse, iako bih voleo da imam ravnu kosu zbog mogucnosti biranja mnooogo vishe frizura, volim svoje loknice
tako da mi vikleri, hauba i ostale sprave za muchenje nisu potrebne
Korisnikov avatar
By m..
Jednom se zeznuh i stavih viklere, izgledala sam ko posle strujnog udara, neka hvala, radije ispravljam kosu. Bolji efekat od viklera je da prsto legnem u krevet sa tek opranom kosom i pustim je da se lokna sama od sebe.
Korisnikov avatar
By Aksa
Meni je kosa ni idi mi, ni dodji mi. Kad zelim, ravna je, kad zelim talasasta do kovrdzava je. Lako se uvija viklerima, malo teze ispravlja, jer je prirodno talasasta. Ako je malo "guzvam" pri feniranju, sva je uvijena. Jedino me nervira sto mi se shishke same od sebe uviju, cim su malo duze. Ali ne volim prese, pa ispravljam fenom. Kakav blog. Hvala na paznji. Over and out.
Korisnikov avatar
By zboO
Vikleri me cupaju, a i kosa mi je toliko ravna da nema sanse da je ukovrdzam pa sve i da ih drzim na glavi 2 godine.
ja imam isti problem, nema sile da se uvije....koliko god ih drzala na glavi, pa josh chuchala i ispod haube.....nece pa nece....ukovrdza se, stoji tako celih 10-15 min...i ispravi se....tako da sam odustala!
Korisnikov avatar
By tramp
pretkratka - nema sta da se uvija :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam nekada bila baba pa sam ih koristila, a sada sam mlada pa ih vise ne koristim:lol: Sada se sisam samo na frizure koje idu "tamo-vamo" i ne treba im niti feniranje, niti bilo sta drugo...
By Çâðê_DUP
Meni je moja frizerka rekla da
moram da nosim viklere, a sto mi ona kaze
ja bez pogovora slusam. Kosa mi je takva
da se bez problema uvije, valjda jer ne stavljam
"hemiju" u velikim kolicinama.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Imam talasastu kosu koja je hvala bogu porasla tako da je sada guzvam difuzerom. Lokne su IN u celom mada kod nas nazalost jos uvek vlada presa....
Korisnikov avatar
By Escobar
Jao ja se ovih dana nosim mishlju da stavim mini-val da bih imao onaj afro-look i one sitne lokne, jer su mi frizure i devojke sa loknama naj naj naj sexy na svetu....Samo se bojim da mi nece bash stajati na moju kratku kosu......:mirnatetko:
By Acorn Girl
Ja obozavam feniranje i sredivanje kose ali tako da ona izgleda prirodno. Najvise mrzim frizure a la 'ladna trajna :vatroslava: kao na prilozenoj slici
By Catwoman
Ja prezirem feniranje iz dna duse, a kod frizera idem 2-3 puta godisnje. Ali, mnogo volim kad moja devojka ima 'feniranu kosu tako da ona izgleda prirodno'.
Korisnikov avatar
By colorado
suvise mi je kratka kosa za viklere, ali je taman duga da se pegla, i obozavam je ispeglanu!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!