Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Obuca ----->

Adidas
5
20%
Nike
9
36%
Reebok
Nema glasova
0%
K - Swiss
1
4%
Diadora
Nema glasova
0%
CAT
Nema glasova
0%
Kappa
Nema glasova
0%
Converse
1
4%
Miss Sixty
Nema glasova
0%
Diesel
Nema glasova
0%
Skechers
3
12%
Tommy Hilfiger
Nema glasova
0%
Lotto
Nema glasova
0%
Mudd
Nema glasova
0%
Oakley
Nema glasova
0%
Puma
1
4%
Fila
Nema glasova
0%
Umbro
Nema glasova
0%
Dr. Martens
Nema glasova
0%
Nautilus
Nema glasova
0%
Champion
Nema glasova
0%
Prada
Nema glasova
0%
Kodiak
Nema glasova
0%
Clarks
1
4%
neke druge.... :snob:
4
16%
Korisnikov avatar
By Rei
Ajme grdna kol'ka anketNa :wow:
Glas'o za nike.
Korisnikov avatar
By tramp
a joj pa ne nosim samo jedne
ja sam evo stavila skechers jer mislim da kad bih racunala prosek one bi bile najmnogobrojnije -
zasto? pa meni su najsimpaticnije i najudobnije i obicno se ne raspadnu nakon 3 nosenja :)
mada sad imam diesel jer su mi bile lepse od slicnih skecher eto...
tako da u principu prvo pogledam skecher radnju (jedna mi je blizu faxa a druga blize stana pa ima i toga) pa ako tu nista nema pogledam i ostale
(recimo Aldo zna imati super cizme)
inace put do faxa me vodi pored 5-6 radnji sa cipelama pa onda imam pregled :) a ima i jedna radnjica u kojoj povremeno stave sve te cipele iz drugih radnji u pola cene :trampolina:
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja kupujem Nike i to one od 1200 dinara na pijaci. Super su. Svidja mi se njihov dizajn. Jako deluju muzevno.
By the way, ne kontam ljude koji roknu 100 i vise evra na patike u butiku. Hoce li neko da mi objasni taj fenomen?
Korisnikov avatar
By tramp
By the way, ne kontam ljude koji roknu 100 i vise evra na patike u butiku. Hoce li neko da mi objasni taj fenomen?
evo ja roknem podosta, ne bas 100 mislim da su ovde (NY) u proseku oko $70 za obucu i to samo na "primarni" par - zasto zato sto provedem veliki deo vremena hodajuci a jeftina obuca me ili nazulja ili se pocepa jako brzo
kad bih nasla tako nesto za manje rado bih platila manje
za "ukrasne" cipele, tj. one koje nosim retko i tad uzimam taxi ili me neko vozi ne placam toliko
dakle meni to placanje nema veze toliko sa markom koliko sa mojom ljubavlju prema mojim stopalima
:tetka:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by ciceron
Ja kupujem Nike i to one od 1200 dinara na pijaci. Super su. Svidja mi se njihov dizajn. Jako deluju muzevno.

To ni meni nije jasno.....Mora da je neki tezi kompleks. Znajuci kako funkcionise nas sistem butika, ko moze da mi garantuje da pijacna roba nema isto poreklo kao i ona u "ekskluzivnim" prodavnicama. Sve se bre to proizvodi na Tajvanu :soping::
Korisnikov avatar
By nEne
trenutno nosim adidas... ali su jos od prosle godine. ovih dana idem da kupim nove -- bice to MERRELL kojih, uzgred, nema medju ponudjenim odgovorima iako su ekstra!! o da, imam i sketchers cipele... sketchers su kul.
Korisnikov avatar
By Draco
Ih, diskriminacija!!!!

Ja furam Globe, Osiris i Vans. A nema ih na listi! Uaaaa reveal, bad girl! :P

A za basket i tako to nosim adidas, my only :love:

Mada, posto imam jakooo malu nogu, ove sezone mi nije poslo za nogom da si nadjem right broj iole normalnog modela <sta cu kad se palim na muske modele, zamislite koliko je tesko naci muski model patike za basket u mini broju>, tako da sam po prvi put u zivotu kupila skechers i skroz su ok. A i dobro mi stoje :cool2:
Korisnikov avatar
By reveal
@ draco i demian ----> sorry, nece se ponoviti drugi put! :p

:pionir:

hm.. adidas su bas nosene... ja ih nikada nisam imala.... :neznam:
Korisnikov avatar
By zboO
malo nezgodno za glasanje....

najvishe imam adidas patika 4 para :D
a tu su onda i cat, k-swiss 1 par...i NADAM se uskoro josh jedan NOOOV :molise:

glasala za adidas...i sve sam kupila na banjici po extra niskim cenama :yes: :yes:
Korisnikov avatar
By reveal
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

gde nalazite patike po niskim cenama!!!!!?????

zasto ja nikad da naletim!!!?????

:kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva: :kletva:

ajde... gde??
Korisnikov avatar
By zboO
probaj u Sava Centru, novi adidas diskont!! Eto vreme je za tvoj prvi par adidaski!!! :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
CAT
Diesel
Skechers
Dr. Martens
neke druge.... (Kickers)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nosio sam iskljucivo Nike godinama...a,onda otkrio K-Swiss i postao fan...poslednjih par pari koje sam kupio su njihove i prezadovoljan sam.... :hvala:
Korisnikov avatar
By djo
imam 2 para patika
jedne cat od 97
i jedne adidas od 2003... to bi bilo to...
mislim da cu uskoro kupiti nove...
ali ne mogu da se odlu?im koja bi firma bila dovoljno politi?ki korektna.... valjda 'tigar' iz leskovca (ili beše pirota :misli: :puzzle: ) :neznam:

ina?e glasam za japanke/papu?e/sandale u svim oblicima :bouncy:
Korisnikov avatar
By spark
nemam pojma. ja vucem jednog baju sa sobom za te stvari. sta cu kad sam zbunjive prirode, a covek se razume... :nokti:
Korisnikov avatar
By zboO
:up: HIIIT!!!
Originally posted by bojandjo
ali ne mogu da se odlu?im koja bi firma bila dovoljno politi?ki korektna.... valjda 'tigar' iz leskovca (ili beše pirota :misli: :puzzle: ) :neznam:
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By pazzaz
adidas, puma, tiger, jil sander
neverovatno koliko ih ja sve brzo unistim tako da ih kupujem na svakih 6 meseci.
Korisnikov avatar
By m..
Nije bas preterano bitno, vazno je da su kvalitetne i da izgledaju kao da ne pushtaju vodu. Ako su patike, uglavnom kupujem one koje lice na kopacke, trenutno nosim asics-tiger, kao Uma u kill billu samo invertovano, dakle crne sa zutiom (znam, ima ih pola grada, ali mi se nijedne druge nisu svidele)... U steku su pume, kangol i duboke reebok, imala sam i 5 pari adidas superstara pre toga...
Od cipela nosim camper iskljucivo, neunistive su i ne pustaju ni vodu ni sneg, leti nije vruce u njima, zimi nije hladno, a i dizajn je ok.
Sitkle nosim one za stepovanje i jos jedne koje sam maznula sa gajbe na Exitu, bapske braon, ali su cist sex.
By ^djavoljeva^
najvishe volim duboq obucju....uvek! i leti i zimi...
..nosim martinke[14 kopchi-dr. martins] i shellys ranger's dupli djon i 10 kopchi...to zimi...kada je neko,da kazem normalno vreme
onda volim da nosim kaubojke.....i nosim starke[jedne crne duboke sa srebrnim zmajem] i josh 2 para starki.....
obozavam platforme,samo shto to nikada nisam nashla kod nas :(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bojandjo
Slika je iz Pirota... :trep:
By Swanheart
Ovako:
Nike-za basket
K - Swiss
Skechers
Shoe-be-do
DC
Vans
Dr. Martens

jbg...volim patike
Korisnikov avatar
By Gothrose
Glasala za neke druge :snob:

Iskljuchivo cipele,chizme,cokule...

Patike mrzim,imam par 'starki' od pre 100 god ali u obzir dolaze samo duboke crne-skoro sam ih iskopala za Adu jer mi nishta pametnije nije palo na pamet...

Nekad furam samo cokule i sl.(duboke Kicker's npr.)jer sam u njima najpokretljivija,nekad me uhvati manija shtikli ali to mora da bude neki poseban model,pomalo fetishistichki(jako teshko za naci).
Zavisi od situacije,u styling mi se uklapaju i shtikle i cokule...

:lukavi:
By argentum_inf
jel moze dva puta da se glasa?nikako da se odlucim izmedju dve.. :nerd:
kako god..adidas i nike..
Korisnikov avatar
By Escobar
MERRELL ili Skechers, svidja mi se njihov fazon, i cene su malje-vishe ok, a kvalitet do jaja!
Korisnikov avatar
By waterlily
Od patika sam imala neke skechers retros godinama, furam i puma sunjalice (dobila ih na poklon), a sada kupih neke pony pa cemo videti kako ce izdrzati. Marka patika kojoj najvise verujem je definitivno adidas. A cipele nosim razne... U principu ne gledam na marku (pozeljno naci sto jeftiniji, ali odgovarajuci model)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zemunac
Nike, oduvek.....
I zauvek.
(sto se tice sportskih marki.)

A sada sam in luv u japanke.
I nosicu ih dok bas ne krenem da
se smrzavam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!