- 25 Jul 2005, 13:22
Ok, ajde primetila sam taj fenomen i nije mi bas najjasniji. Odes u shopping po gradu i provalis iako imas recimo adidas radnju, u njoj uopste nisu zastupljeni neki modeli patika, iako postoje u kolekciji za ovu godinu, takodje, ako vec postoji zeljeni model, onda je sigurno uvezen u neke dve idiotske boje. Recimo znam da postoje asics tiger u beloj boji sa braon trakama, medjutim ne mogu se naci u Beogradu. Isto vazi i za druge odevne predmete, u raznim radnjama ne uspevam da pronadjem majicu bez printa iako znam da ih ljudi proizvode, isto ide i za izbeljene pantalone, vise ne mozes naci neizbeljene, osim ako se radi o levis 501. Ajde sto je ovde ionako suzen izbor mesta za shopping, vec i na ovim mestima koja postoje uopste ne uvoze dobar deo stvari. Onako kontam da su izvukli random fancera i njegovu sponzorushu iz nekog kafica u Dolini Nojeva, i da uvoze stvari iskljucivo za taj par... I onda me ni ne cudi sto svi izgledaju isto, jer ako se dublje udubis, skontas da i nemaju nekog izbora, trazim vec mesecima obicnu crvenu majicu na kratke rukave, bez printa, i ne mogu da je nadjem, ama nigde, a trazila sam i u secondhandovima i kod Kineza i po svim mogucim buticima, nesto nablize sto sam nasla je neka diesel sa nekim minimalnim printom... Eto iskukala sam svoje,sad mi je lakse.