Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By dEIVVAN
DA, evo trcim odmah da kupujem. Boring...
Moderno je ono sto se meni dopada!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ja sam cuo da su sada moderne majice peglane na bojleru i presiroke kosulje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja cuo da su mondish cvikeri sa belim okvirima, pa o`ma` otrcao na pijacu da kupim jedne!
:cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
Da li neko moze da ostavi ovde kompletan popis stvari koje su u modi i in pa da ja lepo po tom spisku nabavim sve to?
Hvala unapred.

"Sa onakvim dupetom, kvalifikacije ostalih kandidata bile su nebitne. Drago mi je da ga imamo pored svih onih umetnickih remek-dela!"
(Francois Delacroix, direktor Luvra, o postavljenju Marsa za glavnog kustosa muzeja)

http://www.virtualtourist.com/travel/Eu ... -BR-3.html
Korisnikov avatar
By face2face
zar se josh uvek neko bavi tim glupostima?
Korisnikov avatar
By tramp
hm...ovo je inace u modi, tako da one koje moda ne zanima ne moraju biti izlozene takvim glupostima :)
a takvim glupostima se inace bavi podosta sveta, recimo svi silni dizajneri, pa oni koji izdaju casopise, pa glumci/ice, pevaci/ice, razne javne licnosti... pa onda oni koji nabavljaju robu za radnje...

dakle ovo je mesto za deljenje informacija o modnim trendovima (duboko izvinjenje onima koji su too cool za modu)

a i ne mora sve biti preozbiljno pa ljudi mogu i da se zezaju na racun trendova :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by tramp
Slusam sinoc radio i javljaju onako dramaticno:
plitke farmerke su OUT srednja dubina je IN

dakle ova tema je za javljanje sta je (i gde) u svetu mode IN a sta OUT
plitke farke nisu od 60-tih uspeli da izbace iz mode, pa nece ni sada...
Korisnikov avatar
By tramp
inace ne znam ni ko je to izvalio
bilo mi je samo interesantno da ono na radiju javljaju kao vest dana (nije bas ozbiljna stanica)

a da danas sam malo setala pored izloga i razgledala i sve nesto naginje nekom romanticnom izgledu sto dolazi nakon 80/punk/tehno/militant izgleda koji je dominirao proletos
a onda sam gledala ljude po ulici i nekako mada to nije 100% slaganje sa izlozima cini mi se da se bar boje/opsti stil slazu mada naravno ne svi (a da ovo se sve odnosi na Manhattan)
Korisnikov avatar
By djo
in su stvari iz 'uppa-druppa' :snob:

:smeh: :roll: :roll: :roll: :roll:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
svakako da treba dozvoliti sebi da budemo autori sopstvenog stila, ali ne smeta ni koji red o "in" i "out" modnim detaljima.

hmm, nisam nešto pratio TV ovih dana, tako da nemam pojma šta nam kažu današnji trend setteri. znam svakako da su aktualne "bumbarasti?ne" nao?are, mada verujem da ?e ve? slede?e sezone biti "out". kontao sam da nabavim jedne, ali nao?are su moja najve?a boljka, jer ih obožavam, ali retko naðem par koji mi stvarno pristaje.
Korisnikov avatar
By Oziris
Znam da crno nikada nece biti OUT, i uvek se drzim tog pravila pri izboru odece.... Obozavam crno...
Korisnikov avatar
By face2face
Originally posted by bojandjo

bojim se da nisu. ona je radila kao prodavacica pa postala dizajnerka. sirota.
Korisnikov avatar
By face2face
hm...ovo je inace u modi, tako da one koje moda ne zanima ne moraju biti izlozene takvim glupostima :)
a takvim glupostima se inace bavi podosta sveta, recimo svi silni dizajneri, pa oni koji izdaju casopise, pa glumci/ice, pevaci/ice, razne javne licnosti... pa onda oni koji nabavljaju robu za radnje...

dakle ovo je mesto za deljenje informacija o modnim trendovima (duboko izvinjenje onima koji su too cool za modu)

a i ne mora sve biti preozbiljno pa ljudi mogu i da se zezaju na racun trendova :)
kljucna rec je H&M!
Korisnikov avatar
By tramp
Posto je meni fax pored 2 H&M da krenem da im slikam izloge i postavljam?

;)
Korisnikov avatar
By m..
Jao, uzas, po gradu su krenuli masovno da setaju one raybanke, ja to setam vec godinama jer su zapravo jedine cvidze sto mi stoje, i sd se vise uopste ne osecam unikatno, a bas sam jutros pazarila jedne na buvljaku.
Korisnikov avatar
By m..
Ok, ajde primetila sam taj fenomen i nije mi bas najjasniji. Odes u shopping po gradu i provalis iako imas recimo adidas radnju, u njoj uopste nisu zastupljeni neki modeli patika, iako postoje u kolekciji za ovu godinu, takodje, ako vec postoji zeljeni model, onda je sigurno uvezen u neke dve idiotske boje. Recimo znam da postoje asics tiger u beloj boji sa braon trakama, medjutim ne mogu se naci u Beogradu. Isto vazi i za druge odevne predmete, u raznim radnjama ne uspevam da pronadjem majicu bez printa iako znam da ih ljudi proizvode, isto ide i za izbeljene pantalone, vise ne mozes naci neizbeljene, osim ako se radi o levis 501. Ajde sto je ovde ionako suzen izbor mesta za shopping, vec i na ovim mestima koja postoje uopste ne uvoze dobar deo stvari. Onako kontam da su izvukli random fancera i njegovu sponzorushu iz nekog kafica u Dolini Nojeva, i da uvoze stvari iskljucivo za taj par... I onda me ni ne cudi sto svi izgledaju isto, jer ako se dublje udubis, skontas da i nemaju nekog izbora, trazim vec mesecima obicnu crvenu majicu na kratke rukave, bez printa, i ne mogu da je nadjem, ama nigde, a trazila sam i u secondhandovima i kod Kineza i po svim mogucim buticima, nesto nablize sto sam nasla je neka diesel sa nekim minimalnim printom... Eto iskukala sam svoje,sad mi je lakse.
Korisnikov avatar
By m..
Posto je meni fax pored 2 H&M da krenem da im slikam izloge i postavljam?

;)
Dzabe, ovde je toliko loshe, da bi H&M bio spas, ako bi uvezli sve.
Korisnikov avatar
By tramp
mene sa tim jednobojnim majcama izvlaci old navy ciji stil u principu nesto ne volim ali imaju ogroman izbor jednobojnih majci... mislim da ih je imao i GAP
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by face2face
Originally posted by bojandjo

bojim se da nisu. ona je radila kao prodavacica pa postala dizajnerka. sirota.
pa šta, misliš da je gabrielle coco chanel završila dizajn :odbij: ne treba meni neko ko je završio dizajn nego dobra/ar šnajderka/er :hvala:
ja bome kupio lepe lanene pantalone tamo, kupio i neku lepu plisiranu maramu drugarici na poklon, a jedna moja drugarica ima ve? poveliku kolekciju uppa druppa stvari i sve su dobre...

sa H&M kojeg zaista obožavam, i koji me pelješi svaki put kad odem vani, on the other hand treba biti vrlo obazriv. nije zlato sve što je na lutki ;) mada ja sam do sad zadovoljan :)
Korisnikov avatar
By m..
Daj, H&M je nesto najjeftinije ikad (posle New Yorkera, verovatno, no su stvari, cini mi se kvalitetnije), dobra stvar je zato sto stvarno mozes da iskopas nesto ok...
Korisnikov avatar
By tramp
moja jedna studentkinja je radila u H&M i pricala kako su super za posao i sta ja znam kako svakih par dana smisljaju izloge i raspored u radnji koliko posvecuju vremena tome
mrzim radnje koje su neorganizovane posto volim da uletim i izletim a ne da trazim satima sta mi treba
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by m..
Ok, ajde primetila sam taj fenomen i nije mi bas najjasniji...
skratio sam citat, da ne smaram. anyway, ovo je prosto tako jer smo u Srbiji. ne znam da li ijedna od tih firmi ima svoje predstavništvo ovde, ve? se sve plasiraju preko distributera. to je okej, ali s obzirom na ovo što si ti pisala, o?igledno nije dovoljno dobro. i mene takve stvari jako nerviraju, tako da uglavnom se ni ne trudim da pogledam šta ima u online ponudi, ve? prosto odem pa šta naðem.

još jedan primer za ovo, prijateljica je došla iz Amerike i kupila tamo Sketchers patike koje su se posle dve sezone pojavile kod nas kao "novi model" (ta je oznaka stajala na njima u Office Shoesu). ili, u Dieselovoj prodavnici u Novom Sadu, po tri sezone stoje iste stvari. a izbor je ina?e katastrofa za onoliku kvadraturu prodavnice. naravno, cene su savim uporedive sa onima u npr. Budimpešti ili Be?u. tužno, zar ne? :no:
Korisnikov avatar
By tramp
sketchers cene su iste u usa i beogradu s tim sto ja u ny nadjem velike rasporodaje gde cene slete 50% na kratko pa je na kraju jeftinije kupovati te neke stvari ovde slicno je i sa diesel i ostalim markama
Korisnikov avatar
By zboO
mene sa tim jednobojnim majcama izvlaci old navy ciji stil u principu nesto ne volim ali imaju ogroman izbor jednobojnih majci... mislim da ih je imao i GAP
ja ih imam gomilu...i suuuper suuu!! :up: kvalitetne su, lepo izgledaju, i ne skupljaju se na pranju...SUUPER!! :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
danas krenem da zevam po izlozima i svuda kaubojske cizme, malo izmenja varijanta od one iz 80'tih ali ... :(
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
danas krenem da zevam po izlozima i svuda kaubojske cizme, malo izmenja varijanta od one iz 80'tih ali ... :(
hmm, like in muvi " Zavoleti Saru", mada shta je s tripom `80, zimske chizmice od od mekane izvrnute koze?
yes or no?
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj ne znam, ja bas nemam stav da moram da budem u trendu i da nosim sve IN. Eto, recimo, ove sezone je kao zeleno bilo IN... Meni se ta boja gadi, i jedino sto bih od zelene varijante ikada imala u svom ormaru, to je neka tamna, vojnicka maslinasto-zelena varijanta... Mislim da je uvek IN biti cist, uvek lepo mirisati, biti ukusno i uskladjeno obucen.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Morgan Le Faye
hmm, like in muvi " Zavoleti Saru", mada shta je s tripom `80, zimske chizmice od od mekane izvrnute koze?
yes or no?
pa hm... krenule prosle sezone mada ih vidjam sad opet po izlozima (uz te "kaubojke" i jos neke spicaste zmijske cipele) meni su kao cizma najsimpaticnija od ponudjenih varijanti :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!