Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Slika s mature

1.klasicno
13
30%
2.fancy
26
59%
3.sportski
5
11%
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako se obuci za proslavu godisnjice mature?
Ja se dvoumim izmedju klasicne i fancy varijante.
Baba kaze da je osnovni red da se za taj dogadjaj obuce sako i veze kravata, a sa njom se slaze i mama.
Kako ste se vi oblacili za godisnjicu mature?
:maca:
By zmeu
Mi smo bojkotirali to sranje. :piski: Cijela generacija.

Da sam sada u srednjoj ja i partner bi došli u crno bijeloj kombinaciju...možda nešto u stilu Dick Tracy sa šeširom.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Klasika ako ti je cilj da budes tamo radoznalosti radi, da vidis gde je ko bio, sta je radio i uradio. FAncy, ako zelis da privuces paznju na sebe. Bar su tako radili moji skolski drugovi kad smo proslavljali 15 godina.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ma ja ne bih isao definitivno na klasicnu varijantu, to je dosadno bre! :nono:
Nesto izaberi ili fancy ili sportsko je ok.
Ja bih tako uradio ali sigurno ne bi neko odelce i kravatu klasicnu! :gitara:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma ja sam tek maturu pregurao .. daleko sam ja od godišnjice... što se ti?e obla?enja, ako ideš meðu fine ljude obuci odelo, košulju, kravatu (vidi da košulja ne bude bela, da neko ne pomisli da si kelner...desilo se to jednom mom ortaku na maturi u Hajatu! )... ako ideš da se provedeš i baš te boli uvce šta ?e ko o tebi misliti, obuci se kako se ose?aš u tom trenutku (ne idi go!)
Korisnikov avatar
By colorado
Ja bih se obukao kao sto se svaki dan oblacim. (doduse, prvo bih to oprao.. ;) )
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by colorado
Ja bih se obukao kao sto se svaki dan oblacim. (doduse, prvo bih to oprao.. ;) )
Tako i moja tetka prica..Niko je nista ne pita, a ona ce: " Ja sam prakticna zena. Evo, vidite ovu suknju na meni? Ona nije nova, al` je zato cista i sta joj fali?"
Sto se mature tice, nesto ovakvo bi doslo u obzir?
Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Malo je preratko ovo aljin?e.. obuci neke lone (potrudi se da pokriješ kolena )
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Malo je preratko ovo aljin?e.. obuci neke lone (potrudi se da pokriješ kolena )
Mislis zbog godina da prekrije kolena? Mozda si u pravu...
Nesto ovakvo, mejbi?
Slika

Ili ovakvo?
Slika

Uh, moracu i Burdine kataloge da pregledam. Muke moje....:cekam:
Korisnikov avatar
By KiWi
Prosto o?aravaju?e.. ali ti nemaš dužinu kose za ovakvu nošnju.. trk kod Panjkovi?a na nadogradnju!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Prosto o?aravaju?e.. ali ti nemaš dužinu kose za ovakvu nošnju.. trk kod Panjkovi?a na nadogradnju!
Pravo kazes. :lol:
Odustao sam od haljina, nego sam danas investirao u crvene pantalone do pola listova, odgovarajucu majicu bele boje i paket tretmana u turbo-solarijumu, pa cu do sledece subote, kada je proslava, preplanuti i uvuci se u nove krpice - pa pravac na hepening.
Hvala na gore navedenim sugestijama.:kiss:
Korisnikov avatar
By djo
?ekaj more... pa klasi?no jeste fancy... odnosno jeste ako je dovoljno skupo, jelda?

meni 10 god mature tek slede?e godine... nadam se da ?u imati dovoljno šuške da i odem na istu (usa)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bojandjo
?ekaj more... pa klasi?no jeste fancy... odnosno jeste ako je dovoljno skupo, jelda?

meni 10 god mature tek slede?e godine... nadam se da ?u imati dovoljno šuške da i odem na istu (usa)
Jes` bojka, u pravu si !
Malo sam omasio sa odabirom termina u oznacavanju pojava na koje sam mislio.
Kad sam rekao fancy, mislio sam na moderno, ali ne i klasicno ( u smislu - sako, kosulja, kravata) a sportski stil sam suprotstavio i klasicnom i modernom.
Ovo sto sam danas kupio i nije bilo tako skupo. Oko 50 eura ukupno + za 10 suncanja u solarijumu 1500 din. Hvala mojoj seki na donaciji.:kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam tu kategorican...

Da je lepo, da je neuobicajeno, da je komotno i prijatno.
Elegantno.
Korisnikov avatar
By Savitar
deni, ja ti predlazem da idesh u onome u chemu si bio na originalnoj maturi bre! Jednostavno! Naravno, ako ti je taj autfit u zivotu...
em cesh ushtedeti na garderobi, em ne morash da brinesh dal ce te neko prepoznati posle toliko godina...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Savitar
deni, ja ti predlazem da idesh u onome u chemu si bio na originalnoj maturi bre! Jednostavno! Naravno, ako ti je taj autfit u zivotu...
em cesh ushtedeti na garderobi, em ne morash da brinesh dal ce te neko prepoznati posle toliko godina...
Savi,predlog ti je originalan, a i u zivotu mi je taj autfit .Moja je velika dika sto bih, i posle deset godina, mogao da udjem bez problema u ono sto sam tada nosio, ali - sada sam u totalno drugacijem fazonu, a i nabacio sam vec novo perje za datu priliku.:sise:
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by deni
... ali - sada sam u totalno drugacijem fazonu, a i nabacio sam vec novo perje za datu priliku. :sise:
vidim... :lol: super ti je avatar :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Savitar
Originally posted by deni
... ali - sada sam u totalno drugacijem fazonu, a i nabacio sam vec novo perje za datu priliku. :sise:
vidim... :lol: super ti je avatar :up: :up: :up: :up:
A, pa necu imati na sebi nista rozikasto, ki Zora Brunclik na avatru, vec - crveno-belo-crnu kombinaciju. :cheer: :pinknaocari: :dude: :zen:
By Çâðê_DUP
Ja sam im se pojavila u divnoj
beloj majicici, 3/4 pantalonicama i japankama...
I konstatovala da se jedina nisam
ugojila; da nisam verena/trudna/razvedena-
opet jedina; da jedina ne radim (sve se odigravalo
prosle godine) i tako...
Ma te proslave su uglavnom napravljene
da, ako si imao rospije u tom drustvu,
pokazete ko je vise uspeo u zivotu.
(na osnovu gore napisanog, jasno je da
je rezultat pcelica: rospije= 0:1 )
By fencysmurf
Originally posted by *BloNdYsHa*
Pa naravno fancy!!!!!
:oskar:

hvala , hvala

:oskar:

a na temu samo da dodam da jos nisam imao priliku nazociti obljetnici svoje mature.

:beba:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by pcelica
Ma te proslave su uglavnom napravljene
da, ako si imao rospije u tom drustvu,
pokazete ko je vise uspeo u zivotu.
(na osnovu gore napisanog, jasno je da
je rezultat pcelica: rospije= 0:1 )
Ja se nikako nisam oblacila posto nisam isla a ne nameravam ni ubuduce - upravo zbog ovog sto Pcelica kaze. Meni je taj tinejdzerski period uglavnom u lepom secanju ali nemam nikakve zelje da te ljude vidjam danas. I ja to shvatam samo kao neko pokazivanje, mozda bih ja po nekim `merilima` bila uspesna a po nekim ne bih ali zasto bih uopste pristajala na takvo `merenje`.

Sasvim je drugo sa fakultetom koji sada studiram. Ponekad vidimo neke odavno bivse studente kako dolaze na neka predavanja i bas sam komentarisala sa kolegama da cemo tako i mi i da necemo izgubiti kontakt ni kad prodje niz godina... Nadam se da ce biti tako... Takva vrsta okupljanja mi ima neki sasvim drugi smisao, vezano za neku oblast koja nas povezuje bez obzira na godine, status ili razna ovozemaljska `merila`i sablone...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma opici po minicu! Neka vide ko je trebao da bude kraljica mature!
Korisnikov avatar
By Oziris
Da sam musko, verovatno bih se opredelila za elegantnu varijantu, ali ne ono: sivo, teget ili ne znam kakvo odelo u boji i neka kosulja koja je slicne boje sa kravatom, nego bih obukla crno odelo, crnu kosulju i crnu kravatu ( sa evt. prugicama neke tamno sive boje ). To meni izgleda jako elegantno, a pritom extra sexy i fancy!!! :drooling:
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam bio ni na svojoj maturi u srednjoj! :D
I nije mi zhao. :nokti:
A pretpostavljam da je tvoja godishnjica mature vec proshla tako da necjem da ti dajem savete. :)
By fazza
Originally posted by At0S
Nisam bio ni na svojoj maturi u srednjoj! :D
I nije mi zhao. :nokti:
A pretpostavljam da je tvoja godishnjica mature vec proshla tako da necjem da ti dajem savete. :)
:lol: Nisam ni ja! :D

Sad kad bi bila godishnjica mature al' one u Osnovnoj shkoli na nju bih rado
otishao. :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Glasam za modernu varijantu.
Lepo rece pcelica, te godisnjice su samo cirkus za pokazivanje. Sada, dilema je da li im prikazati ono sto oni smatraju za uspeh (par mobilnih, devojka sa peticama i zlatan sat) ili nesto upecatljivije (povedes momka sa sobom) :dancingfever:

Da vas cujem?
:salut:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Super Mario
Glasam za modernu varijantu.
Lepo rece pcelica, te godisnjice su samo cirkus za pokazivanje. Sada, dilema je da li im prikazati ono sto oni smatraju za uspeh (par mobilnih, devojka sa peticama i zlatan sat) ili nesto upecatljivije (povedes momka sa sobom) :dancingfever:

Da vas cujem?
:salut:
Ja sam moje misljenje vec napisala ali ovo tvoje pitanje me je podsetilo na godisnjicu mature jednog mog druga... Naime tamo se pojavila neka devojka koja je po njemu super izgledala i totalno bacila u zasenak sve druge devojke. Jedino sto se nje niko od muskaraca nije secao, sto im je bilo bas cudno zbog takvog izgleda, sve su komentarisali gde su im bile oci :lol: A devojke sa njom pricaju, secaju se skolskih dana (ostale su sa njom u kontaktu). I jedan od muskaraca ne izdrzi nego joj kaze da je se ne secaju a ona odgovori da je to mozda zato sto je u vreme srednje skole bila muskarac (njega su se setili i tek onda videli neku slicnost). Drug mi je pricao da je posle prvog iznenadjenja reakcija svih bila super, tj. nastavili su da se ponasaju isto prema njoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!