Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

ili bi se tema mogla zvati jos i glupe, glupe, glupe manekenke!!!

zapravo, da li ste vi ZA ili PROTIV upotrebe prirodne koze i krzna u modnoj industriji!?
(da ne bude zabune naglasavam da pod prirodnom mislim zivotinjskog porekla, a ne nesto sinteticko, vestacko)

i jos da ukopim, sta mislite o lepim licima i telima sa praznim glavicama?

okarakterisite manekenku koja je izjavila: "I do leather, but I don't do furr!"
(radim sa kozom ali ne i sa krznom (jer je zivotinjskog porekla) prim.prev.)
Korisnikov avatar
By Mars
Ne mogu da ucestvujem u razgovoru na ove teme.
A imao sam potrebu da to jasno ovako kazem.

:snesko:
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
kakav crni razgovor marsovcu!?
vidis da se to pretvorilo u monolog
:party:
Korisnikov avatar
By djo
ja mislim da tu postoji neko pravilo recimo, ok je svinjska koža jer se svinje jedu itd a koža, krzno drugih životinja, koje se ne jedu, ili ?ak koje se gaje samo zbog krzna (nutrije itd) odvratno ODVRATNO

sad bih održao monolog kao pokojna :merlinka: u filmu 'misfits' kad sazna da clarck gable ubija mustange i prodaje njihovo meso fabrici hrane za pse, al' ne mogu da se setim kako ide.....
:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Protiv. Razumem sto se zivotinje jedu (i ja sam se doskora palio naa vegetarijanstvo, ali sam odustao jer... meso je meso:smilegrin: ), ali ne kapiram da ces da oderes nekog samo da bi ogrnuo svoju ruznu, anoreksicnu bulju u to. Dakle, vestacki materijali mogu sasvim lepo da posluze.

O lepim licima mislim sve najbolje isto kao i o ruznim licima, a o telima sa praznim glavicama ne mislim nista. Mogu biti lep ukras, nesto kao ulicno osvetljenje, to je sve.
Korisnikov avatar
By KiWi
znao sam da su manekenke malo gluplje od proseka .. što je i logi?no, retko dobi'š i jare i pare (ili ako vam je draže, ovce i novce), ali da baš nemaju mozak nisam znao. Možda se raðaju bez njega.??
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiwi
znao sam da su manekenke malo gluplje od proseka .. što je i logi?no, retko dobi'š i jare i pare (ili ako vam je draže, ovce i novce), ali da baš nemaju mozak nisam znao. Možda se raðaju bez njega.??
sori, ali evo ti kontraprimer. Anðelija Vujovi?. mislim da ta cura kicks ass!!! :roll:

nosim kožu, sviða mi se i nemam ništa protiv toga. radi se o kožnim jaknama, pantalonama i torbama koje se prave od kože doma?ih životinja. te se životinje gaje baš zbog proizvoda koje dobijamo od njih. se?ate se prirode i društva u III razredu OŠ? (od doma?ih životinja dobijamo jaja, mleko, rogove, kožu...) mislim da je totalni bullshit dovoditi ovo pod pitanje etike.

nisam zagovornik kože i krzna divljih životinja. pre svega što su mahom to sve ugrožene vrste i pod zaštitom su zakona. na ovom planu mislim da vešta?ki materijali sasvim pristojno mogu zameniti prirodne.
Korisnikov avatar
By pazzaz
sto bi moj dragi Karl Lagerfeld rekao :"I hate when models have opinion about (clothes)"
Korisnikov avatar
By reveal
apsiolutno protiv.

mislim da to predstavlja ljudsku glupost.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
hm... Pa zao mi je tih zivotinjica ali se uvek dvoumim kada vidim kako mi to lepo stoji! :narcis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!