Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By High Maintenance
Mislim da je Paris Hilton zasluzila da i ove godine ponese tu laskavu titulu
Korisnikov avatar
By Moa
khm pa dobro ja ne vidim nista lose na ovoj femme plavusi :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By avalon
Ta fem plavusa je tako dobro izgledala na dodeli Zlatnog globusa u nedelju...wow....

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
mislim da na listi Najgore odevenih nedostaje Sara Dzesika Parker....ne da je najgora nego daleko ispred svih nabrojanih!! Katastrofa!
Korisnikov avatar
By avalon
SJP je posebna prica. Meni je fascinantno da je Scarlett Johansson medju najbolje odevenim. Simpa je ona meni, ali nema pojma da se obuce.

Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
prva haljina je predivna, ima elemente 20-tih i 70-tih godina, i josh neke stvarchice koje me sada mrzi da opisujem i da zagledam jer kontrast njene kose i lica zaista ne ide uz tu haljin, tako da izgleda kao da ju je kupila kod kineza....
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Morgan Le Faye
prva haljina je predivna, ima elemente 20-tih i 70-tih godina, i josh neke stvarchice koje me sada mrzi da opisujem i da zagledam jer kontrast njene kose i lica zaista ne ide uz tu haljin, tako da izgleda kao da ju je kupila kod kineza....

Na ciju haljinu mislis?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by avalon
Originally posted by Morgan Le Faye

Na ciju haljinu mislis?
Slika
na ovu
Korisnikov avatar
By avalon
Joj bre, pa stvarno izgleda kao zavesa :down:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne slažem se što se ti?e Sarah Jessice. cura se obla?i extra! btw na petogodišnjicu snimanja Sex and the City je dobila SVU garderobu koju je nosila u seriji kao Carry Bradshaw. :wow: :vogue:

[Izmenjeno 21.1.2005 lukeguy]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by lukeguy
ne slažem se što se ti?e Sarah Jessice. cura se obla?i extra! btw na petogodišnjicu snimanja Sex and the City je dobila SVU garderobu koju je nosila u seriji kao Carry Bradshaw. :wow: :vogue:

[Izmenjeno 21.1.2005 lukeguy]
upravo, devojka ima malo chudan styling ali koji je pristoji, negde je napisano da ona oseca modu, na slikama me uvek potseca na neku Snezanu..ili neshto tako bajkovito...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!