- 08 Dec 2004, 23:20
Sta mislite o muskarcima koji cupaju obrve i da li bi ste, ako vec niste, i VI to uradili ?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by m..Da li se slazete da muskarac treba da cupne koju obrvu ako ima previse debele i guste ?
Hebiga, zavisi od obrva, ako po prirodi ima obrve k'o Kraishnik, bilo bi lepo da ih malo ostrize, da ne plasi decu, s druge strane previse stanjene muske obrve mi deluju smesno... Sta ja znam, to je stvar licnog izbora, s estetskog stanovista, najlepse su mi obrve prirodnog oblika, pa nek pocupa one dlake okolo koje strce i bombonica...
Originally posted by Morgan Le FayeZaista lepo srocena recenica
kome se ne svidja neka me gleda u dupe...
Originally posted by avalonSlazem se samo kad su u pitanju ovakvi ekstremno skeri slucajevi:uplasen:
Vase misljenje o muskarcima koji cupaju obrve?
Imam dobro misljenje o tome i zao mi je sto i ja nisam tako pedantan po tom pitanju. Trebalo bi da postujemo zelju ljudi koji ne zele da izgledaju kao Momcilo Kraisnik.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!