Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by BloNd^BOY
Sta mislite o muskarcima koji cupaju obrve i da li bi ste, ako vec niste, i VI to uradili ?
Ne znam šta da mislim o samom sebi. Neka drugi donesu sud :D
By Hugo
Sta mislim?Verovatno to rade iz odredjenih potreba,da bi se osecali bolje,sto je na kraju i najbitnije....
Vidjao sam mnogo drugih estetskih ulepsavanja na istima koji daleko odudaraju od etno shvatanja balkanskih sta muskarac sme da uradi na sebi,a sta ni da pomisli..... :povez:
Po nekima verovatno i "crno" ispod noktiju je odraz snazne muske ruke.... :kopa: ,ali ima nas raznih po kapom nebeskom....
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ne volim kada muskarac ima pocupane obrve...

odobravam samo cupanje onog dela izmedju obrva (da ipak ime DVE obrve, a ne jednu :eureka: ) mada i spojene mogu izgledati simpaticno NA IZUZECIMA koji potvrdjuju pravilo...

ne volim fem muskarce, a pocupane obrve su mi jedan od fem oblika ponasanja (samo da ga zamislim kako ih je cupao - dovoljno je!)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, hani bani, nisi vidio moje :D
Dok ne po?nu rasti ne?eš ni primjetiti da su bile po?upane.
Master piece :B :B
I da, po?elo je tako što sam samo htio po?upati da ih razdijelim na dvije....a sada te dvije imaju oblik kakav su odvuijek trebale imati :D
Korisnikov avatar
By Savitar
ja bih takodje chupao samo onaj deo izmedju, ako nekad dotichni odluchi da izraste...
Korisnikov avatar
By olgic
Pa nekima jako lepo stoji kao npr. Stripiju:) ali na nekima je bas ruzno
Korisnikov avatar
By Stripi
Hvala Olgic :blush:

[Izmenjeno 9/12/2004 Stripi]
Korisnikov avatar
By m..
Hebiga, zavisi od obrva, ako po prirodi ima obrve k'o Kraishnik, bilo bi lepo da ih malo ostrize, da ne plasi decu, s druge strane previse stanjene muske obrve mi deluju smesno... Sta ja znam, to je stvar licnog izbora, s estetskog stanovista, najlepse su mi obrve prirodnog oblika, pa nek pocupa one dlake okolo koje strce i bombonica...
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by m..
Hebiga, zavisi od obrva, ako po prirodi ima obrve k'o Kraishnik, bilo bi lepo da ih malo ostrize, da ne plasi decu, s druge strane previse stanjene muske obrve mi deluju smesno... Sta ja znam, to je stvar licnog izbora, s estetskog stanovista, najlepse su mi obrve prirodnog oblika, pa nek pocupa one dlake okolo koje strce i bombonica...
Da li se slazete da muskarac treba da cupne koju obrvu ako ima previse debele i guste ?
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Pocupane obrve mogu mnogo da promene fizicki izgled i to moze super da izgleda... Dobro, ne treba ih pocupati isuvise tanko kao sto sam ja uradio, ali sta da radim kada sam se mnogo zeznuo i napravio krater, tako da sam morao da ih istanjim :jbg: Po meni, mnogo je lepse videti sexy cute tipa sa pocupkanim obrvama nego isto takvog tipa sa obrvama koje su debele kao palac... fuj
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
svoje chupam i ovako mi izgledaju velike, a kamoli da ih ne chupam ochi mi se ne bi videle od istih....
kome se ne svidja neka me gleda u dupe...:smilegrin:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Morgan Le Faye
kome se ne svidja neka me gleda u dupe... :smilegrin:
Zaista lepo srocena recenica :)
Korisnikov avatar
By Sonic
Ne chupam svoje obrve, doduse za to nemam ni razoga. Niti su "spojene", niti previse guste. O muskarcima koji ih cupaju nemam posebno misljenje - verujem da bi ono zavisilo od slucaja do slucaja. Nekakav neprirodni oblik i preterana "ochupanost" bi mi najverovatnije bila odbojna, posebno jer ne volim da vidim previse istanjene obrve ni na devojkama. A nekako mi je bilo sexy kada sam video jednog mladog decka na TV-u koji je imao par "brazdica" na obrvama - znate ono, kao prugice bez dlaka...
Korisnikov avatar
By avalon
Vase misljenje o muskarcima koji cupaju obrve?

Imam dobro misljenje o tome i zao mi je sto i ja nisam tako pedantan po tom pitanju. Trebalo bi da postujemo zelju ljudi koji ne zele da izgledaju kao Momcilo Kraisnik.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by avalonTrebalo bi da postujemo zelju ljudi koji ne zele da izgledaju kao Momcilo Kraisnik.
:roflmao:

A ima i onaj lik iz Ulice Sezam...

:poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :jelka:
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
bolje dve pocupane nego jedna ogrooomna!
a i sam se spremam za slican mini poduhvat!
Korisnikov avatar
By one of the people
ja po nekad malo cupnem obrve, samo da 'otvorim' deo iznad ociju.
jako mi je ruzno kad muskarci mnogo iscupaju pa se dobije 'McDonalds efekat' sa podignutim obrvama u obliku dva luka ili velikog M, ili ja to zovem drag queen eyebrows sto me podseca na momke koji su 'performers'. Malo je OK, ko ima mnogo dlaka, zasto da ne, zato je pinceta i izmisljena.
Korisnikov avatar
By EYA
potpuno mi je normalno da muskarci koji drze do svog spoljnog izgleda, cupaju obrve, koriste kozmeticke preparate, pa cak i sminku.
isto kao sto mi je normalno da neki (i muskarci i zene) to isto ne rade... nije svakom izgled na prvom mestu :ogledalo:

Slika
Korisnikov avatar
By Bole
Zasto da ne. Ne vidim u tome nista lose, ali u svemu treba imati granice.
Mnogo je glupo kada preteraju pa od svojih obrvas ljudi naprave dve crtice(kao da su ih nacrtali) koje su jako odvratne.
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Ja ih licno ne diram. Nemam nista protiv toga ako bas nije upadljivo, ali ako se na kilometar vidi malo mi je :bljak: . No, svakom svoje...:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Muski hormoni cine da mi izmedju obrva rastu neke dlacice sa tendencijom da ih spoje .. nisam sumar pa da imam spojene obrve, ali ima 3-5 dlaka koje tu rastu.. njih pocupam.. ovo ostalo je savrseno, ni jednu ne moram da cupam.. takvog me majka rodila :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by avalon
Vase misljenje o muskarcima koji cupaju obrve?

Imam dobro misljenje o tome i zao mi je sto i ja nisam tako pedantan po tom pitanju. Trebalo bi da postujemo zelju ljudi koji ne zele da izgledaju kao Momcilo Kraisnik.
Slazem se samo kad su u pitanju ovakvi ekstremno skeri slucajevi:uplasen:
Ko li je taj sto bi pozeleo da izgleda kao Momcilo? To bih voleo da vidim:doh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Inace, 'spoljni', ili 'napolju' izgled muskarca je neobicno vazan:vruce: Izadjes negde pa jos imas obrve i trepavice. Nedopustivo.
Korisnikov avatar
By Nestao
sve dok je sa granicom!!!ja ne radim nista...ali ne znaci da necu :)
By Fibi21
aahahahaha,pa jel ova tema postavljena zbog CUTOLINE?AAAAHAHHAHAHAH:roflmao:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Ne, tema nije postavljena zbog Cuta, vec zato sto me interesuje sta drugi misle o muskarcima koji cupaju obrve jer ih i ja sam cupam!
Korisnikov avatar
By spark
dakle, ako se bas mora, ok, ako izgleda lepse... ni ja ne volim bas da vidim jednu obrvu umesto dve, osim ako bas ne stoji preslatko...

cupati ih hira radi, ili na taj nacin, da ti se na kilometar vidi da cupas obrve, nesto mi je bas fuj...

ja cupam jednu obrvu vec dve godine... sve je ok mesec dana i onda preko noci izraste 5 cm... izgleda da imam neki poremecaj... mislim, jos neki poremecaj, posto me vecina ovde smatra budalom :rida:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
?upkam ih malko radi oblika. spojene obrve su mi u genima ve? generacijama, no kako nekim roðacima super stoje, meni baš ne idu uz the look. i onda malo ja, malo sestra i bude ok.

btw, obrve su mi pune i guste. moj sweetheart misli da zbog toga li?im na Benicia del Toroa, pa verujem da ih ne?u stanjivati. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!