Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
i gotovo.. svi su mi govorili da je samo pitanje vremena, ja se odupirala hrabro, ali..

zelim sleeve!

trebam ideje. sarene, male oblike, boNbonice, lizalice, ludorije, bez ikakvog znacenja, samo da bude pozitiva, drecavo, veselo
Korisnikov avatar
By Pauceti
this, samo ljubicaste naocare da ima

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
imam i duck face al se ne vidi :sigh:

pa, trebalo mi je nekih 4-5 meseci (po pravilu bi trebalo godinu dana da polako sirim, al avaj). to je 1.2 sirina. pravilno je da rasiris 0.2 i cekas 2 meseca da sve lepo zaraste pa onda opet. naravno, nije svako uvo isto i moje je brzo zarastalo i mogao sam da nastavim ranije. koristio sam tri razlicita prosirivaca, jedan je od obicne rupe do 0.2, drugi je od 0.2 do 0.6 a treci od 0.6 do 1.2. redovno se cisti slanim rastvorom (ja sam koristio alkohol, natopim stapic za uvo pa time lepo iscistim) da se ne stvori infekcija jer moze da unisti uvo (ako imas zeludac guglaj stretched ear infection). i, naravno, koristi se vazelin da se podmaze dok se siri kao i za svaku rupicu :lepeza:
Korisnikov avatar
By Katengl
Nemam. Al' kad vidim da neko ima na obrvi, onda mi je :drkanje:... Ali iskljucivo na obrvi, ne znam zasto...
Korisnikov avatar
By acid drop
sabo-tabby.

kad budem imala muda da to i uradim. :lol: a i para.
Korisnikov avatar
By blenta
meni se uzasno svijdaju ti na usima pircinzi prosireni
Korisnikov avatar
By Taki
Nemam nažalost ni jedno ni drugo, još uvek. Pirsing volim da vidim na drugima, a tetovaža će doći kad-tad! :evil:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548560#p2548560]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]i gotovo.. svi su mi govorili da je samo pitanje vremena, ja se odupirala hrabro, ali..

zelim sleeve!

trebam ideje. sarene, male oblike, boNbonice, lizalice, ludorije, bez ikakvog znacenja, samo da bude pozitiva, drecavo, veselo
Moram da te pitam - mislis da ti nece dosaditi da gledas u nesto sto ti nema znacenje, nego ti je samo bilo veselo i drecavo?

Meni izgledaju kjut često takvi tetovi, ali drugo je to stalno gledati i nositi.

No, naravno, svakom svoje. Svakako kad uradis novu metni da vidimo :-)

Samo jedna devojka sa kojom sam bila je imala tetovazu; inace nijedna druga ni pirsić nigde ni tetić, ništ :sigh:

Ja imam pirs u nosu, volela bih da imam u obrvi ali imam lepe obrve i plasim se sta ako mi se nestu tu pojebe :sigh: Uvek postoji rizik :sigh:

Čim budem našla nešto što mi zaista nešto znači, radiću tet, bez sumnje.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa trenutno mislim da mi ne bi dosadilo.. i ove tetovaze koje imam mnogi smatraju da nemaju neko posebno znacenje i da su radjene iz hira. a iskreno, cesto kada ih pogledam bacaju me u razmisljanja o periodu kada, zasto i sa kim sam ih radila.. ovako sada zelim tetovaze zbog kojih cu se nasmejati.
ne znam.. previse mi je ozbiljna ova godina, pa bih sad nesto malo crazy :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ok, srećno :-)! Je l ugovoreno crtanje :-D?

Je l neko radio labret?

Informišem se na netu o njemu, zanima me onaj koji je bliži donjoj usni

kao što je na sličici gore levo

http://www.ael-labret-piercing.co.uk/" target="_blank

Čitam o aftercare i da moraju da se paze desni i zubi itd

Neko lično iskustvo?
Korisnikov avatar
By Hys.
Niko mi nije odgovorio na post

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2564394#p2564394]Katengl napisao:[/url]Nemam. Al' kad vidim da neko ima na obrvi, onda mi je :drkanje:... Ali iskljucivo na obrvi, ne znam zasto...
ali sam ja stigla da uradim obrvu konačno :balerina:

I dalje me zanima labret, jezik i microdermals.

Dermale neću raditi iako mi se bašbašbaš dopadaju jer su užas za skidanje, a uvek može da se desi da iz ovih ili onih razloga moraš da skineš (recimo MRI)

Labret i jezik u narednih godinu, dve, verovatno. Videću, a ovaj post će taman mi bude poCetnik šta sam kad mislila da oću :D Prošlo je skoro 5 godina otkad sam radila nos, ko zna koliko će mi opet trebati.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao pa zelim ovako, ove na nosu su mi must-have :drama:

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa uradi :) Ova na donjem delu je laganica u smislu toga da se najlakse krije na svetu, samo je zakovrnes na gore. Ali gornja je bitch, jer pretpostavljam da je implatacioni period bar 2 meseca koliko ne smes da je skines, a ako ides u ofis di to smeta onda je problem. Ako ne, go for it :) Meni je sad krivo sto ja mnogo ranije nisam radila svoje pirsinge. Fakin devica, dobro me ova vodolija uopste pogurala.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ocu ocu, skupljam pare :awesome: za sada imam jedan tunel, sad cu da krenem da pravim drugi. a ja sam inace programer, who gives a shit za moje pirsinge. ako neko givuje shit onda nek se tera :awesome:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!