Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
zapravo se nisu nigde reklamirali kao H&M, nego je to ovde tako protumačeno u uvodnom postu.
Sto je babama milo to im se i snilo haa :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nope...Laki je mladi gospodin :cowboy:

A kad porastem bicu changrizavi deda :tepih:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Moje iskustvo u "onoj" (ne zasluzuje ime) prodavnici je , blago receno, tuzno .... prvo sam puk'o pare na taxi .... onda sam usao u nesto sto je manje od mog stana da bih shvatio da je musko odeljenje pola neke police sa 2 stvari, nekim sakoom i nekim dzemperom .... prvo sam pomislio da sam pogresio, a onda me je neka nadrndana salterusa uverila da sam na pravom mestu .... onda jos 550 din na taxi .... i kuci....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Odlicno.

Jos Starbucks fali.

I Monster Energy drink.
By Kragi
http://kgbuild.rs/index.php?=detalji133" target="_blank

Koliko sam ja informiran, otvaranjem Plaze pre neki dan, otvorila se i prva H&M radnja u Srbiji :D
Informaciju ne mogu da potvrdim jer u shoping idem tek krajem sledece nedelje kad se ocisti guzva jer se prve nedelje sjati cela Sumadija zajedno sa Pomoravljem.
Javim za nedelju dana ili neka javi neko iz Kg-a ko je, mozda, vec bio.
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364669#p2364669]Kragi napisao:[/url]http://kgbuild.rs/index.php?=detalji133

Koliko sam ja informiran, otvaranjem Plaze pre neki dan, otvorila se i prva H&M radnja u Srbiji :D
Informaciju ne mogu da potvrdim jer u shoping idem tek krajem sledece nedelje kad se ocisti guzva jer se prve nedelje sjati cela Sumadija zajedno sa Pomoravljem.
Javim za nedelju dana ili neka javi neko iz Kg-a ko je, mozda, vec bio.
kragi samo je ispred meka guzva inace u radnjama slabo jer je ,kako kazu, dosta skupo. idi ranije ako planiras nesto da kupis jer u vecini radnji imas 20% popusta do kraja nedelje
By Kragi
ipak nije otvoren.
lokal ce otvoriti krajem godine kada dodju na nase trziste :D

edit: zabole me za popuste. em to nisu pravi popusti kao svuda u svetu em je na snizenju zimska kolekcija a da je skupo ne verujem bas u smislu da ne moze kosulja u new yorkeru u merkatoru da bude jeftinija od iste u istom lokalu u plazi (banalan primer).
Videcu na kraju krajeva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!