Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam jednom bio u tom Oviesse-u, i shvatio da tave stvari mogu da nadjem po novopazarskim prodavnicicama u Zemunu za manje pare... Te sam stoga tamo i otisao :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Oviesse u NS drzi samo zenske stvari...pih :(
Mada i to od zenskih stvari sto sam video me bas nesto nije odusevilo.
Korisnikov avatar
By idomeneo
Ne znam, meni se povremeno dopadnu neke stvari u Oviesse-u, možda zato što su jednostavne i nepretenciozne, a ne retko se mogu naci po povoljnim cenama. No, ukusi se razlikuju. ;) S tim u vezi, šteta je što kod nas još uvek ne posluju C&A i H&M... Oviesse me pomalo podseća na C&A..
Korisnikov avatar
By bakalar
h&m

i jeftine stvari dizajnirane od karla, rei k. !

paradoks :crkla:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by ns.happy
jbt pa da budes butikasica??? :drama:
:roflmao:

:kiss:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ogi_ns

DIESEL vec godinama navodi svoje radnje u BG i NS u spisku prodavnica u svom STORE LOCATORu...
moguce da znas bolje... a za svoju informaciju znam iz dobrog izvora... tako da... nebitno, kako god bilo, meni je izdrkavanje to sa njihovim cenama, kakvi god da su...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by ns.happy

DIESEL vec godinama navodi svoje radnje u BG i NS u spisku prodavnica u svom STORE LOCATORu...
moguce da znas bolje... a za svoju informaciju znam iz dobrog izvora... tako da... nebitno, kako god bilo, meni je izdrkavanje to sa njihovim cenama, kakvi god da su...
nema sta da se ne zna, idi na diesel.com procackaj malo dok ne nadjes store locator i videces i sam!

proveri ti svoj izvor, ja ne verujem da tu ima NP stvari, a da ima stvari od pre 10 godina koje nisu prodate - to da! a i dalje stoje...
takodje imaju i jedan deo 55 kolekcije koja se inace NE prodaje u DIESEL prodavnicama... al u NSu se prodaje...

cene su im priblizne cenama napolju, sto nije slucaj sa Zarom na primer (gde su iste stvari nekad i do 50% skuplje kod nas - ziveo Miskovic), tako da ne znam zasto bi se zalio na cene...
Korisnikov avatar
By ns.happy
pre nije bilo. stvarno. doduse, i ja sam gledao pre mozda 3 godine, kad me je zanimala ta cinjenica...

a na cene cu se uvek zaliti jer vredjaju inteligenciju svakog iole normalnog coveka koji je nekad zaradio novac. i manimo uporedjivanje cena tamo i ovamo, nije to samo prosto uporedjivanje brojki.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
a cene u Energie, Replay, Zari... te ne vredjaju?

samo je diesel problem?

a sta bi tek rekao za malo skuplje marke...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma vredjaju ali diesel mi je nekako ostao u secanju kao jedan od najnebuloznijih. mada, sad skoro smo abcd i ja isli u replay i imaju snizenje (sale, mislim :doh: ) i cene su sad podnosljive... a diesel, oni i kad naprave popust bude :pop:
Korisnikov avatar
By pazzaz
evo ovako sve sto ima sertifikat Euro 1 tj da je prozveden u Evropi ulazi u zemlju bez carine tako da i cene ti proizvoda su svugde kao i napolju dok one koje nemaju taj sertifikat mora da se plat carina od 10 posto tako jr pa roba i skuplje nego napolju, ocigledno.

Sto se tice Diesela on jeste se nekad pravio u novom pazaru (jer zekstra je imala tad licencu za pravljenje njihove robe na nasewm trzistu) ali jos od pre koliko mi se cini 5 godina sracunali su da im se vise isplati klasican uvoz i prodaja robe od pravljena te robe jer je ipak amlo trziste u pitanju.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ponovicu da sam u Martu ove godine u Parizu, u Diesel radnji video sako na kojem je pisalo MADE IN SERBIA
i stavio tu sliku na net (mozda cak i ovde, al se ne secam)

tog sakoa kod nas u radnjama nije bilo nikad (zeleni, od nekog kao gumiranog materijala...)

nebitno.

pazzaz jesi li siguran za to sto pricas? oko cena.
Zara se pravi po evropi (portugal) pa je MNOGO skuplja kod nas...

a DIESEL je mahom made in china, india, bangladesh ...
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Lakiboy_ns
Cuo sam da u Beogradskoj ulici preko puta Pravnog valjda ima nekao prodavnica Ice Fashion koja drzi Iceberg kolekciju ali ne znam da li je istina posto sam prolazio skoro tom ulicom i ne videh nista.
i stvarno postoji taj butik i u ns. video svojim ocima. imaju Iceberg, Cavalli, D&G, itd
Korisnikov avatar
By delfinmne
Gdje u Beogradu imaju da se kupe dobre body kosulje? Duge,kratke...
Korisnikov avatar
By pazzaz
ponovicu da sam u Martu ove godine u Parizu, u Diesel radnji video sako na kojem je pisalo MADE IN SERBIA

tog sakoa kod nas u radnjama nije bilo nikad (zeleni, od nekog kao gumiranog materijala...)

nebitno.

To sto pise made in Serbia znaci da se proizvodi ali nema veze sa pazarom ili zekstrom vec samo sa fabrikom koja im radi taj odevni predmet, mislim da sam vec pisao da polako pocinje da se cuvenije marke vracaju izradi svojih proizvoda u Srbiji.

Da jeste istina jer se ovaj vid carinjenja odnosi i na gotovu robu i na repromaterijal. On se ne odnosi na marku ili grupu proizvoda vec na svaki proizvod ponaosob.
E da ono sto je jako bitno je marza mada koliko primecujem uklapaju se u standardnu formu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by XerYuS
Originally posted by Lakiboy_ns
Cuo sam da u Beogradskoj ulici preko puta Pravnog valjda ima nekao prodavnica Ice Fashion koja drzi Iceberg kolekciju ali ne znam da li je istina posto sam prolazio skoro tom ulicom i ne videh nista.
i stvarno postoji taj butik i u ns. video svojim ocima. imaju Iceberg, Cavalli, D&G, itd
A cene su?
Ne verujem da igde u NS imaju da se kupe originali pomenutih brendova :peace:
Korisnikov avatar
By XerYuS
cene pocinju oko 1000 pa nagore.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by XerYuS
cene pocinju oko 1000 pa nagore.
1000 dinara?
Onda mora da je original i kvalitet :lol:
Korisnikov avatar
By XerYuS
joj izvinjavam se. hteo sam pisati 10000 :lol:
koji debil :doh: :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by pazzaz

nebitno.

To sto pise made in Serbia znaci da se proizvodi ali nema veze sa pazarom ili zekstrom vec samo sa fabrikom koja im radi taj odevni predmet, mislim da sam vec pisao da polako pocinje da se cuvenije marke vracaju izradi svojih proizvoda u Srbiji.
pomesao si me izgleda sa happyem... nisam ni mislio da se pravi u pazaru, jasno je da navode zemlju porekla, ne konkretnu fabriku...
ja sam to samo (ponovo) izneo kao zanimljivu cinjenicu.
Da jeste istina jer se ovaj vid carinjenja odnosi i na gotovu robu i na repromaterijal. On se ne odnosi na marku ili grupu proizvoda vec na svaki proizvod ponaosob.
E da ono sto je jako bitno je marza mada koliko primecujem uklapaju se u standardnu formu.
e pa Zara se po meni tu nikako ne uklapa ... Miskovic nas klepa samo tako! a sto i ne bi, kad mu se moze!

takodje designer clothes , ono malo originala, je bar 20% skuplje u BG nego napolju, a zanimljivo mi je, kad gledam sajtove koji prodaju tu garderubu - cene su u skoro svim online prodavnicama u EU iste , razlike su par eura, vrlo zanemarljivo. znam da proizvodjac daje preporucenu cenu za svaki komad, al mi cudno da se svi TOLIKO drze toga... eh sta je uredjen sistem... kod nas to nece jos skoro doci... svima vise odgovara haos! u svakom pogledu!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Naravno da se Miskovicu moze sta hoce jer npr cena za iznajmljivanje lokala u delta city-u se krece oko 60 eura za kvadrat, dok naprimer svugde u okruzenju Srbija u najuzem centru grada cene kvadrata krecu oko 30-40 eura.

Ne nijedan prozvodjac ne nudi cenu po kojoj ce se prodavati vec imaju svoju VP cenu do prodavci dodaju marzu koja se u Evropi krece uglavnom 250 posto to je neki standard koji se uglavnom primenjuje (naravno neki znaju da se ugrade i po koji euro za nprimer vesalice, kese ili sta vec).
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by pazzaz
Naravno da se Miskovicu moze sta hoce jer npr cena za iznajmljivanje lokala u delta city-u se krece oko 60 eura za kvadrat, dok naprimer svugde u okruzenju Srbija u najuzem centru grada cene kvadrata krecu oko 30-40 eura.
pri cemu je on ne placa ni toliko jer je Delta City u njegovom vlasnistvu, kao i ceo Bazaar u NSu...

pa sad nek neko racuna njegovu zaradu...
Korisnikov avatar
By bakalar
Taj Delta city je bas ^)%*^)(*)^*&^

:kopa:

nista novo!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
kako nista novo, prvi official monobrand Calvin Klein store u Srbiji...
prvi New Yorker u BG
prvi Yamamay u SRB
...
(iako ne volim ni jedan od brendova - ne mos reci da nije novo)
Korisnikov avatar
By Khons
posto imam srece da imam rodbinu u becu, sezonski tamo za male pare pokupujem sve sto mi je potrebno.

a u beogradu volim pull and bear (delta) i topman/topshop (zira). i s vremena na vreme oshacujem sta ima u zari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!