Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
Predenuh se na:
Slika

..odličan, kao i prethodni Bed Head preparati koje sam koristio.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
neki aktuelni nivein za suvu kosu... diamond glass nije, al koji je... nema šanse da se setim naziva, a mrzi me da pogledam. svojoj kosi ne pridajem skoro nikakvu pažnju, nije zaslužila.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Slika

Gliss Kur sa 19 vitamina :sunce:
Kako mi je kosa samo mekana ♥
Korisnikov avatar
By Torry
svidja mi se novi Palmolive, ko bi rekao da mogu da se poprave, nekada su imali grozne sampone

a definitivno, Shauma najgori sampon ikada
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
koristim Nivea straight and easy, ali kosa mi nije niti jedno niti drugo -.-

obavezno posle pranja nanosim gel i neke tecne kristale :puzzle: dobila sam to od sestre, daje sjaj, a kosa ne izgleda masno ko pojedini proizvodi i biva meksa
Korisnikov avatar
By Torry
mene nervira sto posle silnih pena, gelova, silikonskih kapi i slicnih gluposti, moram da kazem gluposti, kosa mi se masti, tako da vec sutra moram da je perem ponovo

a ne valja toliko cesto prati kosu
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:ahahahah, slicna prica
koristim

tj nedavno sam presla na taj, za sada mi je ok...
stavljam razlicita pakovanja, i ispravljac za kosu.. sa tim sto pravim malu pauzu od svih preparata... i sada samo koristim sampon...
Da, jako mi je bitna, i volim da je ok :)
Ne koristim vise taj sampon vec
Slika

Ne koristim nikakav ispravljac, ama bas nikakvu vise hemiju sa kosu, sem sampona.
Retko kada je i peglam.
Kada odem kod frizera, ona mi stavi pakovanje i ko zna sta sve, eto, samo tada.
Korisnikov avatar
By voicesman
uf, koristim trenutno Tony&Guy everyday shampoo i jednom nedeljno njihov sampon za pothranjivanje kose, L'Oreal balsam za kosu (bez pakovanje) i Ella Baché pakovanje za kosu. Ponekada uzmem i lush-ov Veganese balsam ...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja imam jako, jaaako mekanu i svilenkastu, skoro poptuno ravnu kosu (lomi se na mestima gde ja to ne želim). Brzo se masti (perem na 2 dana), čudno raste i lako splasne, što je posebno loše jer mi je glava mala pa sama sebi izgledam kao naopaka čioda ili kruška. Teško prihvata bilo koji gel, vosak ili penu. Lak je jedino čime mogu da je namestim i fiksiram kako se meni sviđa, ponekad i to splasne brzo. Muke :drama:. S druge strane, jako lako uspeva ona vrišteće-crvena nijansa koju inače nosim :rock:.

Što se šampona tiče, posle gomile nekih isprobavanja i potrošenih para, skontala sam da meni i mojoj kosi najbolje prijaju bebi šamponi, tako da najčešće koristim Bekutan, a ređe i Kosili - moja frizerka veli da je to zato što mi je kosa gusta, ali mekana kao bebeća. :kesa:
Korisnikov avatar
By sanja95
Ne znam da li sam bas potrefila temu, ali eto kosa je u pitanju. Videla sam na netu da sirce pomaze da se brze ispere boja pa me zanima da li je neko probao? Ili ako ima nesto slicno, posto je moja kosa trenutno ljubicasto-roza-narandzasta a zelim da se sto pre vratim u plavu. :)
By alexandermagic
A da pitas nekog frizera, sto bi bilo i najlogicnije ?

1. Sirce, prirodno jabukovo, se u omjeru 4 ili 5:1 sa vodom rabi zbog seboreje, prije nego se kosa opere samponom.

2. Poznanici se farba uvijek ispere u potpunosti nakon sto rabi Valete sampon po uputstvu, nakon 3-4 pranja.
Korisnikov avatar
By Macan86
Može da pomogne sok od limuna posle pranja...to je inače dobro i za kosu koja se mnogo masni...
Ali ako ti je baš hitno...probaj sa hidrogenom od 12%
čist hidrogen namažeš isto kao što bi namazala farbu,pustiš da odreaguje 15-20min i onda ispereš dobro...Možda je neće skinuti sve od jednom,ali posle tri nedelje možeš da to ponoviš opet(ni slučajno skorije od tri nedelje da ne bi izgorela sebi kosu)...
A možeš i da se najjednostavnije blajhuješ,uzmeš farbu koja je najbliza tvojoj boji i lepo se ofarbaš ;)
Korisnikov avatar
By sanja95
Zahvaljujem, probacu sa limunom, nije bas toliko hitno a i vec je poprilicno unistena. :)
By alexandermagic
Sto ce ti limun, ako ti je kosa unistena ? Dzaba ti i najljepsa boja kose, ako ti je na glavi sljepljena metla.

Isprat ce ti se to jednom, ne zlostavljaj ju.
Korisnikov avatar
By Macan86
ako je već oštećena onda bolje nemoj...sok od limuna isušuje vlasi i mogao bi da je dodtno ošteti...
Najbolje je samo da izbegavaš šampone i regeneratore za fabranu kosu pošto oni sprečavaju boju da bledi...
a za kosu koja je oštećena od farbanja je dobro da umutiš žumance,dve kašike(one supene) kisele pavlake,jednu kašičicu meda i kašičicu maslinovog ulja...Namažeš na celu kosu,osim na koren pola sta pre pranja i posle je najnormalnije opereš...ja to radim jednom mesečno kao preventivu iako se ne farbam redovno(ali mi ponekad tako ćune)
Korisnikov avatar
By sanja95
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702318#p2702318]Macan86 napisao:[/url]ako je već oštećena onda bolje nemoj...sok od limuna isušuje vlasi i mogao bi da je dodtno ošteti...
Najbolje je samo da izbegavaš šampone i regeneratore za fabranu kosu pošto oni sprečavaju boju da bledi...
a za kosu koja je oštećena od farbanja je dobro da umutiš žumance,dve kašike(one supene) kisele pavlake,jednu kašičicu meda i kašičicu maslinovog ulja...Namažeš na celu kosu,osim na koren pola sta pre pranja i posle je najnormalnije opereš...ja to radim jednom mesečno kao preventivu iako se ne farbam redovno(ali mi ponekad tako ćune)
Zahvaljujem :)
Korisnikov avatar
By gossip
ofarbah se danas u smedju sa vatreno crvenom nijansom :D

koristim neki bio...nesto regenerator...odlican je!

melatonin je odlican za rast i kvalitet kose i koze kao i za san naravno
toplo preporucujem koriscenje suplementa tri meseca
By Kragi
Frizerki/ru kazem
Kec sa strane/kec i po a gore cetvorka/petica zavisi kako sam raspolozen. I da mi lepo odradi prelaz.
Svaki dan kosu perem hand made sapunom kojim se i tusiram.
Ne koristim gelove i sl fixatore a ni balzame i tako ta cuda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!