Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Ogi_ns-hvala na opsirnom obavestenju.
Ja sam gledao par revija Bottega Veneta pa mi se svidelo to sto sam video pa se zato malo obradovah.Mada ionako verovatno bi tesko sebi priustio tamo nesto cak da se i otvara..mozda neki kaish jedino.

Sto se tice otvaranja Norka ja mislim da ce oni probiti rok od 1.09 posto je okolo sve bilo raskopano kad sam prosao sinoc a ni izloge sve jos nisu stavili.Grade neku fontanu pored Norka na ulazu u Jevrejsku-zivo me interesuje kako ce to izgledati-samo da ne bude neko betonsko ruglo kao ona fontana u porti.
By Sixto
A sad da se malo manemo tetkastih 'fuj fuj drach' komentara pa da sagledamo realno situaciju!

Merkator ce za razliku od drugih centara koji beleze negativno poslovanje u NS raditi dobro tj pozitivno zbog svoje same strukture objekta! Za kupce je jednako primamljiv Hipermarket kao i ostale radnje razlicitog asortimana, uglavnog drugacijeg od onih koje vec postoje u gradu!
Osnovnu razliku izmedju samih trznih centara na osnovu koje se pozicioniraju, predstavlja cena robe, a ne dizajn kako to neko ovde kaze! I dalje vecina stanovnika Srbije, pa samim tim i NS nema dovoljnop novaca pa da se snabdeva u trznim centrima tipa Mercatora, jer je prosenom Srbinu ipak nezamislivo da da za jedne Planika cipele 10-12-15.000din kad mu je plata 20-25.000! Zato je tu Metro obuca i trzni centar Planeta 021! Vecina nema novca da kupi gace po ceni od 1.500din pa se snabdeva na pijaci ili u radnjicama po centru! Mercator je, izuzimajuci Hipermarket, ipak mesto za kupovinu malo situiranijih gradjana!
Sto se tice Lupusa i Magazina, oni ne samo da su arhitektonski promasaj, mozda Lupus malo manje jer je sakriven! Vec su i promasaj za same investitore jer poslednji spratovi nikad nisu ni bili zakupljeni, ma kakav asortiman da su nudili za sve ove godine od otvaranja!
Bazar je posebna prica jer je do devedesetih kad je zatvorena Zvezdina samousluga bio je majka kupovine u Novom Sadu! I dan danas je mesto koje radi, sto je promucurni Miskovic svakako imao na umu prosle godine! Radio bi i da nije tog 'za skorojevice' Djardina!

Prica o soping centrima u Novom Sadu jos nije zavrsena jer tek treba da pocne izgradnja poslovno sportskog centra na Novom Naselju, poslovnog centra kod nove OMV pumpe na tranzitu itd.
Cena robe je trenutno ono sto ovim centrima daje prednost u trzisnoj trci i onda kad narod bude imao vise novca onda ce da se utrkuju ko ce da ponudi Versace a ko Armani!
Korisnikov avatar
By ns.happy
a sve to ima kod bebe u temerinu... :mjuza:
By Sixto
Pa kad smo vec kod toga, da! :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG i ti shopingujesh kod bebe u Temerinu? :lol:
A ja mislio da je ona moje ne otkriveno blago :D
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol: :lol: :lol:

Beba u Temerinu.
Izgaram od želje da to vidim.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Stize joj nova kolekcija za jesen/zimu 07/08 ovih dana.
Kaze mi Beba da ce biti jos bolja od prethodne a nista nece biti skuplje od 500 dindzi. :lol:

Snjom se mozes i cenjkati i platiti "kad dodjes drugi put".
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Danas se otvara M-centar....... :yay:

Samo da neko ne strada u stampedu prilikom otvaranja

Ja idem tek navece da izvidim situaciju.
Imam osecaj da ce po buticima u Merkatoru veceras izgledati kao gay-parada :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Na otvaranju Merkatora u Beogradu bila je nevidjena guzva. Cak su i pravili konert (Tijana Dapvecic, Magazin, Graso...).

Meni je taj Merkator sranje, nema sta da se kupi, mnogo bolje stvari su u centru grada.

Nego, bre, zajebi Merkator. Ko ce da me vodi kod bebe u Temerin? Ja bih sam isao, ali ne znam gde je Temerin. :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jesi blesav? evo ja se vec spremio i cekam ovog mog webSTAR.a da me pokupi pa idemo da vidimo i to cudo..
Korisnikov avatar
By ns.happy
boze, temerin je levo od albukerkija... :roll:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jebite se, otkrio sam gde je Temerin.

A nemoj da si lud da ides na otvaranje, pregazice te ljudi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
veliki sam ja, nece tako lako da me zgaze...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne verujem da ce biti bash stampedo kao u Bg pre par godina.
Taj M koji se otvarao u Bg tada je bio prvi hiper market te vrste u Srbiji pa je zato bio senzacija.Odtada se otvorilo milion slicnih.

Mene u pocetku nije uopste interesovao Merkator jer sam predpostavljao da ce uglavnom biti supermarket sa prehranom unutra i par nekih butika.
Medjutim ovaj M ce biti najveci u Srbiji na 3 sprata sa cak 66 lokala (butika, caffea i sl.).A butika i caffea nikad dosta :sudija:
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki butikasica :roflmao:
ni ja se ne nadam guzvi... sada mi drug kaze da dok corava maja ne pronadje makaze za vrpcu ni mi ostali ne mozemo da udjemo... a ovde gosttuje onaj debilitet od crnogorskog pevaca... neki mutant vlade georgijeva...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisam butikashica :spank:
Samo volem shoping :D

Svecano otvaranje M centra je u 12 a peva cg slager pevac Sergej Cetkovic.
Njega devojke vole slusati zbog melanholicno-pateticnih ljubavnih pesmica koje pevusi svojim neznim glasom.
Meni licno pozli kad ga cujem :barf:

Ako Maja Gojkovic bude svecano otvarala centar mozda je pregazi masa u stampedu :fige:
That would be cool to watch :kokice:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne kaze se slager nego sloger ''pevac''

nego... laki... ponovice se scena kao ispred mistika, pa ako nas vidis, slobodno nam pridji ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dobro.
Ako ti neko pridje i lupi te po ledjima toliko jakoo da ti ispadnu kontaktna sociva i pozdravi te sa:"gde si ns.happy kurvo stara" to sam ja :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
na mestu bih ti izvadio dzigeru! nikom ne dozvoljavam grube napade i nasilje. da me pomazis, eventualno uhvatis za guzu, stipnes, sve moze, ali da me udaris, jok! :durise:
By Sixto
Zene i sta je bilo na otvaranju?
Korisnikov avatar
By ns.happy
zena ti u gacama!
bili smo i bilo je jako zanimljivo... u jednom trenu sam shvatio da sam usao i pre maje... no, slike i ja cekam da se uploaduju pa objavljujem. sve u svemu, gay parada... kome jos treba onaj vlatko da organizuje pride, ovo je bilo po masovnosti kao keln pride :roflmao:
Korisnikov avatar
By ns.happy
evo slike sa otvaranja... ko nije znao cekao je dok maja nije rekla svoje...
Slika

a neko je bio iznad i posmatrao ih ... ;)

Slika

neko je i demonstrirao protiv slovenackog kapitala...

Slika

a posle su svi navalili na new yorker...

Slika
Slika

bio i marcelo... sa tetkama u kadru...

Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
da ne zaboravimo utripovanog Galeba (poletelo bi perje) and new look bitcharku na travi (crvena kosuljica)
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao a galeb... tek sto me ta zena razocarala... :zavist:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bio sinoc oko 21.00 h i svidza mi se off course.
Kad prodju guzve posl;e par dana bice jos bolje.
Na prvom i drugom spratu u sustini nema nista posebno sto mene interesuje ali je zato na trecem spratu skoncentrisano jedno 20-tak dobrih prodavnica (New Yorker, Avenue, Tom Tailor, EDC by Esprit....).
Vece je od Bazzara bar tri puta ali nemaju Zaru i Mexx :shrug:
New Yorker je interesantan kao i svagde napolju dosta je velik mada mislim da Inter Sport ima najveci lokal u M centru (preko veze dobijen).
Sve u svemu drago mi je da dobismo jedan takav poveci shoping centar blizu centra grada.Pored Bazzara,Zmaj Jovine M centar ce mi biti omiljeni shopping spot u nasem lepom gradu + svidja mi se kako uvece svojim izgledom M centar oplemenjuje glavnu Bulevar.
I'm loving it :sudija:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A kad je bio moj omiljeni domaci hip hoper Marchello tamo?
Nisam ga video.Jel on promoter New Yorkera u Srbiji ili sta?

I would love to promote his ass :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, pa i ja sam bio oko 9 tamo... u makijatu ili kako se vec zove... sve se trcio ne bi li me lakica uvatio po dogovoru ali nista....
nego, jesi video one cute prodavce? imam par favorita, jedan malecki slatkis u comtrade shopu, onda jedan lik u celio (pomogao mi sa farmerkama, mmmmm, mislim da smo oba bili zadovoljni), ny sa obezbedjenjem koji nas je tako brizno cuvao (ovo moze da se tumaci svakako hehe)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!