Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Otkad je Dusica prestala da radi i udala se i porodila pre 8 godina, ja nisam nasla neku sa kojom sam zadovoljna po pitanju svega. Sanja ova sto me sisa je dobra za to, ali farbanje kurcina, mada farbanje u crveno po salonima je kurcina godinama, mnogo je bilo bolje kad su nalazili goldvel i ostalo preko zita.

Oh well....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a u kurac :facepalm: Dejan za mene narucio boju prosle nedelje a nisam mu se javila :doh: decko me sisa vec 2 godine i savrsen je
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
^ kad se ona porodi, ti narednih 8 godina neces moci da nadjes dobru frizerku

nemoj se farbati u crveno

:lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
ja znaaaam. vec imam neke plodove po kosi.

ona je bas sad nasla.... :shrug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
u serbiji me shisha aleksandra (drugarica, muski berber hahahha, al izvede sta god pozelim), u usa dzordz, e on je jedini covek koji moze da napravi neku fensi pundju na mojoj glavi koju ni tornado ne bi oduvao...

btw kad mi je kosa duga kao sadE, samo gejevima prepustam da je chachkaju...
Korisnikov avatar
By el jaguar
dondo Bajlo..preko deset godina...pitaju me mnogi...a sto ides kad sve to sama mozes da odradis sa masinicom?!filozofija nije,istina ziva,ofirugati moju glavu...ali gust mi je poci u njegov salon..slusati finu glazbu..malo sicijati zbog Primorca..i parlati o ostalim sportskim desavanjima ..ma bas uzivam!
Korisnikov avatar
By Parton
Ja mislim da sam promenio sve moguce (bolje) frizere u beogradu. Trenutno idem kod Nemanje koji se odvojio od Taubnera, i savrsen je, mada moram da pohvalim i poslednjeg frizera pre Nemanje, Marcela koji vodi salon Metodo Rossano Ferretti. Kod njega vise ne idem jer me je sjebao pred Novu Godinu, ali van tog incidenta, bio je stvarno dobar frizer.

A za Nemanju, imam samo pohvale, najvaznije je sto slusa sta trazim i doradjuje frizuru dok ne bude 100% onakva kakvu sam hteo. Pritom je jako, jako ljubazan i duhovit sto je dodatni plus.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Šišala me Irena od osnovne pa sve do skora. :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
sisa me jedna trudnica. tj nije vise.al ono
a farba me insorcer. :trep:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šišam se na istom mestu preko 10 godina...
A friz mi je komplikovan u p.m. (kec sa strane, a gore četvorka :D samo mašinica radi)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam napokon nasao idealnog frizera. Nadam se da on nikada nece zatrudneti.
Korisnikov avatar
By bern
mo, jednom trudna frizerka, uvijek trudna frizerka, a? :awesome:

mene šiša jedan čiča. i nešto mi mnogo petlja oko erogene zone (ušiju) nakon šišanja. :lol:
Korisnikov avatar
By mega therion
Nikola, vec 8 godina... Idealan frizer, pedantan... doduse nekad ume da bude spor...
Korisnikov avatar
By nsc
sam svoj majstor, vec decenijama (zar se ne vidi?), a sam sam se 3 god i farbao, nmogi su bili ubedjeni da sam prirodno golden blond, prethodno 74.-78. Mita Mihajlov (prvak Evrope) - radio kod Sobote, dok nisam otisao u vojsku, posle Jovica u Tas-u, par puta Zvonko (dok nisam otkrio kako ne ume da sisa, vec samo fenom pravi svasta)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Od prvog razreda osnovne kod iste frizerke.. :)
Prosli put kada sam isla da se sisam - "zapretila" mi je da mogu da menjam frizerku ukoliko odlucim ponovo da furam neku paz frizuru. (ume ona lepo da sisa, al' je meni nezgodno oblikovati)
No, ona super radi s kratkom kosom, tako da je sve kul sada. :love:
Sto me je podsetilo, moram sledeceg vikenda na sisanje.. :drama:
By space_oddity
Sama se šišam.
A u poslednje vreme su se komentari promenili iz "vidi se" u "ma daj, nema šanse, ni malo ti nije neko doterao?". :P
By Aven
Moja majka ima salon u sklopu naše kuće, tako da mi je dovoljno spustiti se niz stepenice i već sam u frizeraju. :D Većinu života me ona frizirala, a sad već neko dulje vrijeme njena zaposlenica. Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sam se nekada šišam, naprosto dosta mi je trauma iz frizeraja kada me unakazi neka mlada frizerka. Jednom se žena čak nakon šišanja rasplakala. <3
By Aven
Jednom se žena čak nakon šišanja rasplakala. <3
:roflmao:

Bogami ima i takvih mušterija kod kojih ne znaš što drugo nego plakat. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!