Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Frizerka
Originally posted by Morgan Le Faye
....pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta :friends:
isuvishe si konzerva - tivna za jednu frizerku, zar ti do sada nije bilo jasno da o ukusima ne vredi raspravljati:kafa:
Ja ne raspravljam vec samo iznosim svoje misljenje.Raspava o ovome je apsurd.Prema tome,ko ih cupa,cupace i dalje, jer ljudi su lenji po pitanju promene sebe i svog ponasanja,ali uvek spremni da brane svoje postulate koji su sami po sebi oborivi,samo nek se pogledaju u ogledalu.

:zastava: :zastava: :zastava:
drago mi je da si svesna da si sada samu sebe pokopala
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by m..
Hebiga, zavisi od obrva, ako po prirodi ima obrve k'o Kraishnik, bilo bi lepo da ih malo ostrize, da ne plasi decu, s druge strane previse stanjene muske obrve mi deluju smesno... Sta ja znam, to je stvar licnog izbora, s estetskog stanovista, najlepse su mi obrve prirodnog oblika, pa nek pocupa one dlake okolo koje strce i bombonica...

:up: :up: :up: :up: :up:

Ja cupkam samo tih par dlaka izmedju...
Prirodno imam oblik obrva koji mi se svidja, tako da nema potrebe da ga menjam...

:ogledalce: :kiss:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja ih ne cupam, a nemam neko odredjeno misljenje o onima koji to rade. Ako ja to ne primecujem, a taj neko to radi, super, samo mi se ne dopada kad je primetno da su obrve cupane...
Korisnikov avatar
By Hybrid
Znaci, sve zavisi od toga kako izgleda
Korisnikov avatar
By Frizerka
....pogledajte samo one muzevne glumce i manekene koji nemaju pocupane obrve.Prave dase,nema sta :friends:
isuvishe si konzerva - tivna za jednu frizerku, zar ti do sada nije bilo jasno da o ukusima ne vredi raspravljati:kafa:
Ja ne raspravljam vec samo iznosim svoje misljenje.Raspava o ovome je apsurd.Prema tome,ko ih cupa,cupace i dalje, jer ljudi su lenji po pitanju promene sebe i svog ponasanja,ali uvek spremni da brane svoje postulate koji su sami po sebi oborivi,samo nek se pogledaju u ogledalu.

Htela sam tebe da pokopam,pa sam sebe jer mi te je zao posle afere Bechej.Bolje da se ne nastavljamo. :tepih:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja to radim chisto da ne bih lichio na vukodlaka....
Inache ne dozivljavam to kao ZENSKU privilegiju, vishe mi je kao pranje zuba, ili odlazak kod kozmeichara...... :ogledalce: :ogledalce: :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Htela sam tebe da pokopam,pa sam sebe jer mi te je zao posle afere Bechej.Bolje da se ne nastavljamo. :tepih:
jao:crkla:
Korisnikov avatar
By Frizerka
da crkla sam i pretvorila se u :maljkovic: i tamanim :vestica: :vudu:
"On misli da zna,neke stvari ko ja ..." :zvezdice:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pinceta je moj najbolji prijatelj. Jednom sam se denuo u potragu po celom gradu u potrazi za pincetom koja ?e zadovoljiti moje rigorozne standarde. Bio sam neverovatno sre?an kad sam je pronašao i jedva sam ?ekao da doðem ku?i i isprobam je, pa sam brzo uzeo taksi i pohitao nazad. Trebalo je dosta vremena odviknuti sestru i mamu da se ne pokušavaju da me razdvoje od moje pincete iz ?iste ljubomore što je moja bolja od njihove. :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Dakle, da se uozbiljim. ?upam obrve iz sredine, odozgo, odozdo, s leva i s desna i kad završim izgledaju kao da ih nisam ni takao, tj. imaju izuzetno prirodan oblik. ?upati obrve samo sa jedne strane je kao kad bi vam frizer obradio samo šiške a ostalo ostavio radi "prirodnog izgleda". Dobrodošli u doba higijene, kozmetike, korektivne hirurgije i nedostatke tabua. Šta re?i protivnicima dobrog izgleda? A da, sapun+topla voda nisu smrtonosna kombinacija. Dokazano :D
Korisnikov avatar
By Shirley
hehe pa meni su smeshni jer vecina kada chupa pretera,pa deluje uhm chudno...ali nemam nishta protiv,radi se o njihovim obrvama,ne mojim :)
By sablebomb
Nekada je stvarno potrebno. Evo ja na primjer, prvi puta sam zakazao datum da idem vaksirat obrve. Obicno ih cupam i izgledaju dobro ali kazu da vaksiranje je bolje i traje duze.

A zaista je neugodno gledati nekome u lice kad imaju jednu obrvu.
By Çâðê_DUP
Originally posted by *BloNdYsHa*
Sta mislite o muskarcima koji cupaju obrve i da li bi ste, ako vec niste, i VI to uradili ?
Da, ja sam vec to uradila,
i cesto to radim- priznajem.
:smeh:
Uh, ne znam, lepo mi je kada muske obrve
nisu zapustene & srasle onako na sredini,
ali zaista ne volim ni kada su tanane, to mi
je tek odbojno. Neka umerenost nije na odmet.
By жњ
svi muskarci treba da cupaju obrve jer njihove jake cekinje imaju tendenciju da se kovrdzaju, rastu ukoso i spajaju se na celu :bljak:

SVI SVI SVI
By SHY
uh ne volim cupane obrve ,ako za to nema potrebe :slika:

retko kome OK stoje
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by GrMi_ZEka
svi muskarci treba da cupaju obrve jer njihove jake cekinje imaju tendenciju da se kovrdzaju, rastu ukoso i spajaju se na celu :bljak:
ovo je ta?no... nekad imaju tendenciju da krenu ka slepoo?nicama i da se sastave sa kosom... mislim zaista... ili da se sastavljaju sa dlakama koje vire iz nosa ili iz ušiju :lol: i posle neko kaže da ?ovek nije postao od majmuna :smeh:

LM, ja sam mom de?ku, li?no i personalno sa svoje dve ruke, ?upala obrve, tj. malo ih samo oblikovala... ništa previše... ?isto samo da budu uredne... htela sam malo i da mu ih podšišam, ali nije dao :lol: Potpuno ga razumem...
Korisnikov avatar
By Allkey
Ako će se on osećati bolje ako ih čupa, neka ih čupa, apsolutno nije moja stvar.

Ja moje obrve ne diram. :sunny:
Korisnikov avatar
By muzika86
stucam i cupam ih ali ne pretjerano. i volim kada je muskarac uredan pa tako i da vodi racuna o svojim obrvama. :P
Korisnikov avatar
By V25
Ja obrve cupkam i sredjujem vec 7 i po godina...(dakle od jedanaeste godine)...
Korisnikov avatar
By spliff
shisham obrve mashinicom
Korisnikov avatar
By anche
imam super misljenje u muskarcima koji cupaju obrve :hekla: treba i oni da osete TAJ bol :die:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Moje mišljenje o muškarcima koji čupaju obrve isključivo zavisi od toga da li ih čupaju uspešno ili ne. Ako je prvo slučaj, onda sve najbolje, a ako je u pitanju drugo onda -- nije žvaka za seljaka.

Kad malo bolje razmislim, uopšte i ne mislim o muškarcima koji čupaju obrve.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja iscupam nekoliko dlacica da bih razdvojio obrve.Volio bih malo da sredim obrve ali me mrzi.:D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja Seamana stalno teram da cupa obrve, bio bi mnogo lepsi :) On kaze da ga mrzi, ali to ne sme tako kad je lepota u pitanju :tuc: Ja isto mrzim da cupam obrve, ali nista vezano za izgled ne mrzim koliko to. Nikada se nisam navikla na to cupanje, a kad nisam do sad necu sigurno ni od sad... Ali neke stvari moraju, tj. ne moraju ali pozeljne su :sigh:
By ~ Le Saint X ~
njihova stvar...

ako to zele...ja nemam nista protiv....
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Ja Seamana stalno teram da cupa obrve, bio bi mnogo lepsi :) On kaze da ga mrzi, ali to ne sme tako kad je lepota u pitanju :tuc: Ja isto mrzim da cupam obrve, ali nista vezano za izgled ne mrzim koliko to. Nikada se nisam navikla na to cupanje, a kad nisam do sad necu sigurno ni od sad... Ali neke stvari moraju, tj. ne moraju ali pozeljne su :sigh:
To treba da uradi osoba koja umije, ne mogu sam.Posle bih morao stalno da maltretiram tu osobu.Tako da odustajem od cupanja.
Korisnikov avatar
By Seaman
Zaboravih da kazem, da mi ne trebaju muskarci koji me ne zele zbog mojih obrva.:D
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Seaman
Originally posted by Dina
To treba da uradi osoba koja umije, ne mogu sam.Posle bih morao stalno da maltretiram tu osobu.Tako da odustajem od cupanja.
aha... to rade u salonima lepote ;) za pare, tako da ne moras nikoga da 'teras' :wink2:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Zaboravih da kazem, da mi ne trebaju muskarci koji me ne zele zbog mojih obrva. :D
Kao sto Anche rece to rade u salonima lepote, a posle mozes i sam da odrzavas kad ti jednom oblikuju... Sigurno te niko nece ne zeleti zbog obrva, nego ja cisto kazem - lepse je zbog samog sebe... Naravno, ne teram te... samo povremeno spomenem kao i za farbanje kose...
:lukavi: :kiss:
Korisnikov avatar
By nik_kok2
Meni je to sasvim ok. i voleo bih to al ionako me svi provociraju po skoli ,jos da pocupam obrve,bilo bi gore....
Al muskarci koji se sminkaju su mi ok. al ako nije preterano.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!