Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh uh uh uh uh uh uh uh
hocu ja!hocu ja!!! ja ja ja!
Mars! Hocu ja! Maaaaars!!!!

:)

Pazi ovo:
Tamni dzins, nesto sto ti dobro drzi dupe, ali ne previse usko.
Kosulja u sitnom cvjetnom dezenu, svijetlih boja, lagani materijal, moze i neka sira kragna. Otkopcano dugme ili dva, zavisi od kragne.
Tanka crna kravata, ali onako blago odvezana. Moze cak i kozna, mada bi bolje bila neka mat crna tkanina, nikako saten ili nesto bljestece.
Sako moze crni, ali zavisi sta ti mozes da izneses - ja bih razmislio i o nekom laganom sakou i u boji. Opet, mirnija varijanta je svakako braon ili bez - ipak si ti tu kum (ili nisi?).

:mljac: ajde obuci se tako svakako, i fotkaj se. za mene i moje usamljene kisne dane u zalivu :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Hoću, mada dok nabavim to što rešim da obučem možda kiše i prođu (najverovatnije).
To sa kravatom mi nije palo na pamet, moglo bi lepo da ispadne...Sako ili crni ili mirniji, ne beli, ne znam kako je to uslo u pricu (da, kum, krsteni)...

@bas bleu dakle NE beli sako, sa naramenicama ili bez, sa podvrnutim rukavima ili bez-NE :)

@blenta, jeste, to mi je funkcija tamo, necu da izgledam kao njen drugar sa kojim je krenuo u grad
(pa me kustos u muzeju Nikole Tesle pita "Gde vam je razredni?" kad smo ih vodili u obilazak :povez:

@4NY K3Y ono poslednje je dobro, sa tim nema greške

Jutros nađoh ovo što mi se sviđa, za varijantu da nije sako i da nisu farmerke

Slika
Korisnikov avatar
By nsc
ko stvoreno za tvoju figuru :mazi:
uloga svetlog sakoa na tamne pantalone i jeste u tome da ti suzi bokove, a vizuelno prosiri ramena :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
pa to može - ramena nikad dovoljno široka
Korisnikov avatar
By Sunce
marsa vidim u nekim bojama zemlje, sa dosta pruga, detalja. da sve podseca na ukusnu kuhinju, eto tako.
braon, narandzasta, zelena, zuta
By neobavesten
lepa kombinacija
bila bi jos lepsa da sako i pantalone zamene boje
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo je (minus ešarpa u mom slučaju) ali mi je to za jesen. Za sredinu proleća bi nešto drugo trebalo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523491#p2523491]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518244#p2518244]Neutron napisao:[/url]Nemoj beli sako, to je tako Sunce. :awesome:
Mozda neki tamno plavi.
lol 2 puta u zivotu obucem beli sako, i ostane sinonim.
Pa kad ti lepo stoji.

ONT: Marsic, jos nismo smislili sta ces? Pa dobro, a kakvo vreme najavljuju tada,mozda bi trebalo proveriti dugorocnu vremensku prognozu. Pomenuo si da imas odgovarajuce cipela, odlicno, kakve su?
Korisnikov avatar
By Mars
Pa posto se radilo o predlogu ove kombinacije

Slika

imam ovakve cipele, par puta nosene samo

Slika

Ali konačnom rešenju nisam bliže.

Ne mogu da gledam u dugoročne prognoze, u principu - kako bude, maj je, lagano i prozračno nešto, ispred slikanje, unutra taj ples i to je to.

Ali kako sam trenutno raspoložen izgleda da će da bude nešto krajnje svedeno i obično, verovatno i bez sakoa, ovako nešto

Slika
Ok, cipeliske su lepe, mogu se fino uklopiti. Kombinacija ka kojoj su te svi navodili je odlicna, ali ni ova tvoja svedenija nije losa, jedino sto zelimo da izbegnemo je previse svecan izgled. Sta mislis o farmerkama? Mozda nesto ovako:
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Pa iskreno ne bih. Trebalo bi malo svečanije.

Ako budu farmerice, onda će da bude klasičan kroj i tamno plave, kao onaj Tommy gore.

A ovo iznad je super za sve prilike.
Dobro, onda gledamo onu varjantu kao do sada. Ivent nije blizu, ali valja biti spreman. Baci ti pogled na neke majice, i pantalone onda, da bi mogao na vreme da budes spreman, moras nam prezentovati nesto od odevnih komada, da bi mogli da radimo sa necime. :D
Korisnikov avatar
By Mars
:)

Ok, za par nedelja imamo uži izbor, sa sve slikama.
Korisnikov avatar
By Madonna
i to je full size kravata? a vidi se svega 2 milimetra iste? ...
By neobavesten
dosta oblacenja - ajde malo svlacenja
Marse "pokazi svoje zmijsko tijelo"
Korisnikov avatar
By Madonna
jeste ali ona pokriva istu površinu kao i pulover pa kao i ima neku funkciju.
Korisnikov avatar
By Mars
pa dobro, IMA razlike u opštoj pojavi, sa i bez tih nekoliko centimetara. Utegnutije i ozbiljnije je sa kravatom, ležernije bez.

FUSION, super kombinacije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!