Prenecu prvo moj odgovor sa druge teme i ovde da ne kucam ponovo a onda cu da dopunim...
Originally posted by Dina
Originally posted by Hys.
Na stranu sve, ali da mi govori neko o pokrivanju glave ko je nasminkaniji od mene vise nego kada izlazim u nocni klub...
Sminka iz nekog razloga ne potpada pod zabrane, visoke stikle takodje... To sudim po zenama u Egiptu, one sve imaju jako izvucene oci pomocu ajlajnera i maskaru, zatim ruz u boji hidzaba, takodje i visoke potpetice. Odeca je takodje skroz pripijena uz telo.
Nama je vodic u Egiptu rekao da hidzab jeste modni detalj. Sa jedne strane a opet sa druge postoji pritisak da se nosi te onda ispada da je verski tj tradicionalan detalj. Moja osecanja su dvostruka takodje

Taj pritisak mi se ne svidja naravno, bilo kakva razlika u pravima muskaraca i zena takodje... Ali da su Egipcanke prelepe to stoji...
Ja sam nekad dok sam bila pravoslavna vernica nosila uvek krstic, kao modni i verski detalj. Kad je vera pocela da mi popusta skinula sam taj lancic i krstic. Sad bih mozda i nosila pentagram ali posto postoji opasnost da me neka spodoba napadne to ipak to necu, bzv mi je da nosim nesto i strahujem. Ali zato nosim kristale

Imaju veze sa religijom naravno ali ja ih i ovako estetski obozavam, to su mi ljubimci, imam ih u obliku kamencica i kamenja i nakita, sve vrste a nabavicu jos...

Za njih mislim da nema opasnosti posto sumnjam da huligani razlikuju kristale od ostalog nakita. Sem toga kod nas je neko povezao kristale sa pravoslavljem, astrologiju sa pravoslavljem, sinoc videh na tv da je i vlaska magija povezana sa pravoslavljem

Kakve besmislice... ali to ljudi verovatno cine iz straha da ih neko ne napadne...