Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Myself[/qu
Pih, rece mi oftamoloskinja da mi se popravlja vid (to na ovoj poslednjoj kontroli), odnosno da mi se sa godinama povecava plus diptrija, tako da cu jednog dana videti bez naocara (najgore je sto ce to biti uskoro).![]()
Originally posted by ZwezdicaK'o Biblija.
Originally posted by Myself
Da prevedem - znaci da sam stara.![]()
![]()
Koliko stara?![]()
Originally posted by MyselfTetka? Ko te tako zove? Grozno je...
Originally posted by ZwezdicaK'o Biblija.
Originally posted by Myself
Da prevedem - znaci da sam stara.![]()
![]()
Koliko stara?![]()
![]()
Sta da ti kazem kada me zovu "tetka".![]()
Originally posted by Zwezdica
Ne znam zasto se zene posle 30e smatraju mnogo matorim, a tada su najlepse.![]()
Originally posted by Zwezdicaja, evo, tri puta proveram da li me moje bespectacled over 30s oci varaju!
Ne znam zasto se zene posle 30e smatraju mnogo matorim, a tada su najlepse.![]()
Originally posted by xfreelancerE, nek' si se samo ti javila.
@ myself, zwezdica
JA je zovem tetka, no je propustila da kaze da joj je to nadimak zbog karakternih osobina (tj. tetka je u dusi) a ne zbog starosti/mladosti. i eto ti lezbejaka, od teme o optickim pomagalima ispade "zena je k'o vino..bla bla bla"tetka, spamujes i trolujes samo tako.
![]()
ont:
imam oko sokolovo, ckiljavo, svevidece i zlobno, a volela bih da mogu da metnem neke naocaLe da izgledam intelektualno i fancy, kao gorenevedena tetka u armaniju.![]()
![]()
Originally posted by str00jaJa ne znam zašto a ni kako pošto je nikad nisam odslušao do kraja, al' kad god pročitam reč ful setim se ove...pesme.
superekstrafulvrh
Originally posted by bas bleuPa to je vec u 40im.
Originally posted by Zwezdicaja, evo, tri puta proveram da li me moje bespectacled over 30s oci varaju!
zwezdice, brate, a sta bi sa onim pricama o otromboljenim after 30 sisama i ostalim propratnim efektima?![]()
edit: da nije, god forbid, dzozy hit the big three O?
Originally posted by SixtoIsto sve, samo je moja dioptrija -1.
Nosim, -0.5, cilindri, na oba oka.
Ne poklanjam im previse paznje, nemam vremena da se smaram s tim. Promenim kad iskrivim, polomim ili se ogule. Ne podnosim ove sa debelim ruckama sa strane tipa 'Marija Serifovic' niti sad sa dvostrukim ruckama.
Kad biram, biram sto manje, neupadljive, po mogucstvu crne, nikako bele, nikako zlatne.
Originally posted by Zenwow. stvarno lep ram ... a tako je malo lepih
Ponosni sam vlasnik Exalt Cycle Eyeweara i nikad nikom drugom se predati necu:
samo u zlacanoj varijanti... :peder:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!