- 31 Okt 2011, 11:42
Čitao sam skoro da je Lela Andrić isterala Mateusovu iz svog poslovnog prostora, koji joj je iznajmila, jer joj ova nije plaćala redovno zakupninu.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Mars napisao:Zamisli...obučeš se od glave do pete u Marijana-jesenji šik...pa sedneš na neko prometno mesto i uzmeš njenu knjigu da čitaš.'' Čim smo ustali, odmah smo zalepili Milan StankoviČ posteri, da bi se bolje osEtili, pošto mi njega obožavamo ! ''
Mi obožavamo Milan Stanković i stavili smo njegovi posteri da se osećamo kao kući...tako nešto.
Mars napisao:Zamisli...obučeš se od glave do pete u Marijana-jesenji šik...pa sedneš na neko prometno mesto i uzmeš njenu knjigu da čitaš.Ovaj tvoj predlog bi sigurno vrlo ozbiljno shvatili ovi blizanci što obožavaju Milan StankoviČ i sigurno bi im se jako svideo.
*deni* napisao:Nije lepa, Zoey, ali se dva puta uspela udati za kao brod pune muškarce, pa sad ti vidi koliko nije lepa.Ali, aliii nije lepa!
Zoey napisao:Ja sam jednom prisustvovao veoma.. neobičnom razgovoru dvojice ljudi od kojih je jedan ostavio svoju mlađu lepšu ženu zbog starije i manje lepe žene. Njegovo obrazloženje je bilo da ona prima u dupe.*deni* napisao:Nije lepa, Zoey, ali se dva puta uspela udati za kao brod pune muškarce, pa sad ti vidi koliko nije lepa.Ali, aliii nije lepa!
Stvarrno nije lepa...ne znam za te muskarce, sta su u njoj videli..verovatno i njima nesto fali
4NY K3Y napisao:''''''Dakle, pored Gvinet PALTRON, bilo joj drago što je videla naše konobare, što je videla Dedijevo obezbeđenje i što sprema reviju u pozorištu.. koja se, nadasve originalno, zove "crno-beli svet"...
1:26
blenta napisao:nije li rekla gvinet pOltron?Pa, brzo je to prevalila preko usta, tako da se slabo može da razazna da li je a ili o, a veoma moguće da jeste, kao, učinio joj se izraz poznatim, pa je onda to sigurno to...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!