Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Jedina koja me od tih ženskih javnih parazita više nervira od Mateusove je Snežana Dakić Mikić. Nju bih lemao onom narodnom govnjivom motkom, dok se ne prolepša, sunce joj jebem žarko bezobrazno !
:oklagija:
By sncbgd
zasto sunce?
By sncbgd
obozavam te :leviathan:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja redovno naslove tema čitam pogrešno.
I skoro svaki sam sposoban pogrešno da pročitam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Denika, delimo hejt prema istim personama. Prema Dakicki osecam decenijski animozitet koji je u svakom trenutku neobicno konstantan i kontinuiran.

Marijana...uh :facepalm:
Korisnikov avatar
By Mars
Zamisli...obučeš se od glave do pete u Marijana-jesenji šik...pa sedneš na neko prometno mesto i uzmeš njenu knjigu da čitaš.

Mi obožavamo Milan Stanković i stavili smo njegovi posteri da se osećamo kao kući...tako nešto.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars napisao:Zamisli...obučeš se od glave do pete u Marijana-jesenji šik...pa sedneš na neko prometno mesto i uzmeš njenu knjigu da čitaš.

Mi obožavamo Milan Stanković i stavili smo njegovi posteri da se osećamo kao kući...tako nešto.
'' Čim smo ustali, odmah smo zalepili Milan StankoviČ posteri, da bi se bolje osEtili, pošto mi njega obožavamo ! ''

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Hys. napisao:Denika, delimo hejt prema istim personama. Prema Dakicki osecam decenijski animozitet koji je u svakom trenutku neobicno konstantan i kontinuiran.

Marijana...uh :facepalm:
Ova tema treba da se čita kao Jesenji ŠIT Marijne Mateus.
:posrani:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars napisao:Zamisli...obučeš se od glave do pete u Marijana-jesenji šik...pa sedneš na neko prometno mesto i uzmeš njenu knjigu da čitaš.
Ovaj tvoj predlog bi sigurno vrlo ozbiljno shvatili ovi blizanci što obožavaju Milan StankoviČ i sigurno bi im se jako svideo.
Korisnikov avatar
By Zoey
*deni* napisao:Nije lepa, Zoey, ali se dva puta uspela udati za kao brod pune muškarce, pa sad ti vidi koliko nije lepa.
:ozbiljan:
Ali, aliii nije lepa! :chestram: Stvarrno nije lepa...ne znam za te muskarce, sta su u njoj videli..verovatno i njima nesto fali :lood:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kažem, nije lepa, nije pametna, a opet je upecala dva šarana kapitalca. Znači -- mora da ima veliku, zlatnu pizdu, koja čak ume da šapuće... Ne vidim šta bi drugo moglo da bude po sredi.
Zoey napisao:
*deni* napisao:Nije lepa, Zoey, ali se dva puta uspela udati za kao brod pune muškarce, pa sad ti vidi koliko nije lepa.
:ozbiljan:
Ali, aliii nije lepa! :chestram: Stvarrno nije lepa...ne znam za te muskarce, sta su u njoj videli..verovatno i njima nesto fali :lood:
Ja sam jednom prisustvovao veoma.. neobičnom razgovoru dvojice ljudi od kojih je jedan ostavio svoju mlađu lepšu ženu zbog starije i manje lepe žene. Njegovo obrazloženje je bilo da ona prima u dupe.
Ne želim da razmišljam o tome na koju rupu, ili koju fintu, je ona upecala svoje muževe...
4NY K3Y napisao:''''''

1:26
Dakle, pored Gvinet PALTRON, bilo joj drago što je videla naše konobare, što je videla Dedijevo obezbeđenje i što sprema reviju u pozorištu.. koja se, nadasve originalno, zove "crno-beli svet"...

Zvuci kao moja strina, iz sela u unutrašnjosti, po povratku iz Bga, pre 20 godina.. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
blenta napisao:nije li rekla gvinet pOltron?
Pa, brzo je to prevalila preko usta, tako da se slabo može da razazna da li je a ili o, a veoma moguće da jeste, kao, učinio joj se izraz poznatim, pa je onda to sigurno to... :)

A ako su već mogući "dečki" na "partiju", onda može i Gvinet da bude poltron... :D
By sncbgd
Mars napisao:Ja redovno naslove tema čitam pogrešno.
I skoro svaki sam sposoban pogrešno da pročitam.
volim ja i tebe :meda: :love: :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!