Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja mislim da je sumlja jako nezgodna stvar.
Mrzim kada ljudi sumljaju da sam lezbejka.
Priča se i da su devojke koje nose prsten na palcu u fazonu.
Da drugi ne bi sumljali, ja ne da ne nosim tamo prsten,
već sam i palac odsekla motornom testerom. Mrzim sumlju.
![]()
Originally posted by novi tip
cao svima. Ako je ovo pitanje bilo ovde molim vas dajte mi samo link...
problem je to sto sam hteo da stavim mindjusu na desno uho,.... a neki kazu da to stavljaju samo nastrane osobe....
a meni bolje izgleda na desno nego na levo... e da ja sam gej... kao i svi ovde xD da li ce narod sta posumljati ako stavim na desno???
na koje da stavim????:![]()
Originally posted by novi tipNaravno da hoće..i ne samo posumnjati..nego će te i prebiti na mestu gde te sa izbušenim desnim uhom susretnu!
da li ce narod sta posumljati ako stavim na desno???
Originally posted by erkondisn
ma jebes uvo, nos je zakon![]()
Originally posted by TungiE sad me pališ, mačak, jer znaš da neću moći da izdržim, a da ne postavim Biki Siki u jednom dosta avangardnom spotu sa neprolaznim modnim stilom.
U izdanju Biljane Jeftic?![]()
Originally posted by novi tipPa ti je onda metni na nokat od desnog nožnog palca!
cao svima. Ako je ovo pitanje bilo ovde molim vas dajte mi samo link...
problem je to sto sam hteo da stavim mindjusu na desno uho,.... a neki kazu da to stavljaju samo nastrane osobe....
a meni bolje izgleda na desno nego na levo... e da ja sam gej... kao i svi ovde xD da li ce narod sta posumljati ako stavim na desno???
na koje da stavim????:![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja mislim da je sumlja jako nezgodna stvar.
Mrzim kada ljudi sumljaju da sam lezbejka.
Priča se i da su devojke koje nose prsten na palcu u fazonu.
Da drugi ne bi sumljali, ja ne da ne nosim tamo prsten,
već sam i palac odsekla motornom testerom. Mrzim sumlju.
![]()
Originally posted by novi tipOMG NASTRANA SAM
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!