Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Suncei jaaaaaaaaaa istoOriginally posted by MarsIsto tako. Ni salove ne volim da nosim. Smrt rolkama, sloboda vratovima.
Ja kad NEKAD resim da POKUSAM da nosim rolku, dobijem nesto poput nervnog napada i moram brzo da je skinem.![]()
Originally posted by GarboCrna Garbo, zasto lepo ne kazes "sve crno", zar nije lakseOriginally posted by GarboOriginally posted by KissQueenIsto.
crna rolka
rolka - crna
farmerke - tamno plave
kaput 3/4 - crn
sal
cizme visoke - crne
tasna - crna ako su cizme crne
Originally posted by SunceOriginally posted by GarboCrna Garbo, zasto lepo ne kazes "sve crno", zar nije lakseOriginally posted by GarboOriginally posted by KissQueenIsto.
crna rolka
rolka - crna
farmerke - tamno plave
kaput 3/4 - crn
sal
cizme visoke - crne
tasna - crna ako su cizme crne? Crno, pa se vidi!
Originally posted by starsailorja dobijem panic attack kada imam nesto tako oko vrata, i sve majice moraju da mi budu razdrljene skroz. Zao mi sto ne mogu choker da nosim, lepe su mi takve ogrliceOriginally posted by Suncei jaaaaaaaaaa istoOriginally posted by MarsIsto tako. Ni salove ne volim da nosim. Smrt rolkama, sloboda vratovima.
Ja kad NEKAD resim da POKUSAM da nosim rolku, dobijem nesto poput nervnog napada i moram brzo da je skinem.![]()
![]()
Originally posted by Garbocrne kozne pantalone sa spustenim strukom
rolka - crna
farmerke - uske, tamno plave, sa spustenim strukom
kaput 3/4 - crn
sal
kozne cizme visoke - crne
kozna tasna - crna ako su cizme crne
Originally posted by Garbosalove i marame u raznim bojamaOriginally posted by Garbocrne kozne pantalone sa spustenim strukom
rolka - crna
farmerke - uske, tamno plave, sa spustenim strukom
kaput 3/4 - crn
sal
kozne cizme visoke - crne
kozna tasna - crna ako su cizme crne
kaiseve sa metalnom kopcom
kosulje
tregere - u crno-belim ili crno-crvenim kockicama
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!