Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Adenim
Originally posted by abcd

a sta je pa sad shlic ? :nerd:
Prodavnica modela domacih kreatora u Palmoticevoj ulici. Bio. Nekada su imali dobre komade, sad je manje/vise smuti pa prospi za velike pare.
samo sto od pre godinu dana prodaju samo kolekcije namenjene zenskoj populaciji
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Lakiboy_ns
Cuo sam da u Beogradskoj ulici preko puta Pravnog valjda ima nekao prodavnica Ice Fashion koja drzi Iceberg kolekciju ali ne znam da li je istina posto sam prolazio skoro tom ulicom i ne videh nista.
nalazi se prekoputa Jata u bulevaru (ako mislis na Fashion infection) a i sve sto drze nisu menjali od kad si otvorili radnju a i tad kad su donele vec je bilo bajato
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by High Maintenance
od butika za dizajniranom garderobom (loseg izbora) :

TQ Plaza
Chic&Love
Land
MiliModa
ajde da je samo los izbor nego ima i kineskog i shanirane robe i ...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by pazzaz

samo sto od pre godinu dana prodaju samo kolekcije namenjene zenskoj populaciji
O, zar toliko nisam bio tamo...

Hvala za info o outletu. :)
By High Maintenance
Originally posted by Lakiboy_ns
Cuo sam da u Beogradskoj ulici preko puta Pravnog valjda ima nekao prodavnica Ice Fashion koja drzi Iceberg kolekciju ali ne znam da li je istina posto sam prolazio skoro tom ulicom i ne videh nista.
nalazi se prekoputa Jata u bulevaru (ako mislis na Fashion infection) a i sve sto drze nisu menjali od kad si otvorili radnju a i tad kad su donele vec je bilo bajato
verovatno misli bas na Ice Fashion u resavskoj...
Ne preporucujem... ocajan butik
By High Maintenance
Originally posted by High Maintenance
od butika za dizajniranom garderobom (loseg izbora) :

TQ Plaza
Chic&Love
Land
MiliModa
ajde da je samo los izbor nego ima i kineskog i shanirane robe i ...
to je vec poznato :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
molim i drugi put.

sto se tice kvalitetnog shopinga u bgd tesko pitanje jer za devojke i moze nesto da se nadje nprimer prodavnica Chic ili ona prodavnica pored studija Mise Obradovica ...
dok za decake moras da se pomucis, stvarno los izbor, naravno ako trazis nesto sto je ok a nije dosadna mas produkcija
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by abcd
oviesse ima musku odecu ?

eto toga u NSu nema, pih
bomme ima , i to uvek kada odem da šopingujem, eto - uvek nađem nešto dobro ;) a i jeftinije nego što očekujem
Korisnikov avatar
By bakalar
Uh, te zene su uvek bile :fist:

manje para, manje pravila, veci izbor ... :usamljen:
Korisnikov avatar
By dungoll
znam, nemaš pojma koliko popizdim zbog toga npr.

sledeći put kad dođeš u bg, mogu te voditi u šoping - ti plaćaš ;)

doduše, ja sam protiv ovih vrhunski markiranih sranja ... to je previše za moj ukus, a bome i za novčanik, ja sam gadgetoman, radije tehnika narodu nego krpice :D :ugriz:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma ja sam i žene čuo da se žale što se izbora tiče. :)
Originally posted by Adenim

btw, je l' zna neko gde je Dieselov outlet?
Imas jedan njihov outlet u Mekenzijevoj ulici cuo sam da postoji jos jedan ali koliko sam shvati negde na Zemuna
to ti je odmah na početku, sa leve strane kad ideš sa Slavije. bio tamo pre izvesnog vremena, imali su samo par muških odela, ostalo je sve bila ženska odeća. ne znam da li se nešto promenilo u međuvremenu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@High Maintenance.....R U wearing Gucci sneakers in your avatar photo? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znao sam...prepoznaju se sa meseca.
Thats hoot :vatroslava:
Korisnikov avatar
By pazzaz
piteke sa monogramom hooot ajde ljudi gde vam je osecaj za estetiku, modu ili sta vec
one samo sluze osobama koje zele da pokazu da imaju para a ukus im manjka na kvadrat (ajd eda budem fin), ocigledno te osobe i pate od da budu po modnim standardima a ustvari su bas suprotno, skroz van toga.
Korisnikov avatar
By bakalar
Samo ostro ... :ostrisekiru:

a samnom nisi bio tako kriticki nastrojen :cita:

elem, ovo me podsetilo pre neki dan na druga koji kupuje Pradine naocare od 250e koje mu ocajno stoje :|
on, drugarica i ja u autu i on krece spiku:
"Jao kako me nervira, sada sam ja dao 250e za naocare, a neko
drugi ce ih kupiti na buvaljku za 250 dinara i izgledace isto"

Drugarica: "Daj ne lupetaj, valjda si kupio zbog sebe, a ne ... za tih 250e si dobio mnogo bolja stakla ...
Na kraju krajeva, valjda si ih kupio zbog sebe ?"

on se naravno odmah ogradjuje i odgovara "da, da" :doh:
Korisnikov avatar
By pazzaz
pa bas sam blag kad bih napisao sta stvarno mislim o tim ljudima mnogi bi se osecali prozvanim pa sam pokusao da budem blag, tj nadam se :D
Korisnikov avatar
By bakalar
Mada moram priznati da mi se Gucciev znak svidja :D

(doduse, ne znam koje je cipele H.M. imao na avataru)
ali, one cipele (koje su bile u jednoj od onih radnji sa preskupom original odecom pored Knez Mihajlove) bile su braon boje, skroz im je fino "legao" (osvezio ih) taj trobojni logo.

e, sada onaj momenat da pola grada ima neki plagijat (poput onih LV tasni/novcanika ...) i da to nosi iz ocajne zelje da se proda kao $$$ (u zemlji toliko poremecoj da nema ni srednje klase) me frustrira da ni original u 99% ne bih kupio, izgledao bi momentalno kao neko od "njih" ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa dobro, trendovi se stalno menjaju. inače, ne volim stvari sa velikim logotipima, osećam se kao pokretna reklama. a i takve stvari su mahom "made on Buvljak".

btw, kad smo kod naočara, ja tako kupih svoje pilotske RayBan koje sam duuuuugo priželjkivao, da bi samo par meseci kasnije krenula masovna histerija sa RayBan naočarima. doduše, uspeo sam i da ih izgubim u međuvremenu, pa bih bolje prošao da sam kupio taj plagijat za 250 din. :rida:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by dungoll
sledeći put kad dođeš u bg, mogu te voditi u šoping - ti plaćaš ;)
Vazi

Slika
u'r a women :vatroslava:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ne znam kako se zove butik, ali opisacu gde se nalazi pa neka mi neko kaze koja je to ulica i ime butika

uglavnom, cim se predje brankov most, i skrene levo (posle poduzeg cekanja na onom semaforu), butik je neki kao Fashion Hotel il tako nesto... u blizini su i prodavnice Dragane Ognjenovic...

Drze, zaista original, Dsquared2 , GUCCI, Galliano (videh uglavnom underwear i Beachwear), Frankie Morello (obucu, nesto malo), i nesto malo Prada obuce...

opet mi deluje kao poluskrpljeno i pokupovano od shanera (npr imaju samo 3-4 para F.Morello patika, da su dobili zastupnistvo pretpostavljam da bi morali uzeti malo vise od toga...), al ono sto videh bilo je nova kolekcija (tada) i sve je bilo original.

prodjoh u ponedeljak pored al posto nije pisalo SALE ne htedoh ni da udjem.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja u nedelju bejah u Beogradu i obavih kvalitetan shoping kupivsi sebi zimsku kosulju u Zari i zimske pantalone u Mexx-u koje su bile 70% snizene skoro pa dzaba a potrefilo se da ima mojih brojeva :D

Obozavam snizenja :sunce:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ogi_ns
ne znam kako se zove butik, ali opisacu gde se nalazi pa neka mi neko kaze koja je to ulica i ime butika
Ulica se zove Pop Lukina, ali sam i ja zaboravio ime butika.
Korisnikov avatar
By idomeneo
Radnja se zove Fashoff hotel.. nisam bio tamo, ali uvek kad prolazim tuda "napasam oči", jer mi se veoma dopada enterijer sa bogatim stilskim nameštajem i kristalnim lusterima... :)

Btw, imate rasprodaju i u Oviesse-u, npr. pantalone za 1500, ili casual sakoe za 3500 (uzeo sam jedan simpatičan).:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
a kako znate da li je nesto original??? evo npr diesel, u srbiji oni nemaju predstavnika, gledao sam na sajtu. a pouzdano znam da ovi u zmaj jovinoj nabavljaju iz n.pazara.
Korisnikov avatar
By bakalar
To je onda neki kvalitetan n. pazar :cigareta:

jesi siguran ?

@ogi

ti butici rulaju :D

moram se zaposliti :pare:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by idomeneo
Btw, imate rasprodaju i u Oviesse-u,
Ah!
Ti si me odveo tamo i navukao na robnu kucu!
Ja mislim da sam preko 20.000
ostavio tamo

samo 9 majici kupio u zadnjih mesec dana!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by ns.happy
a kako znate da li je nesto original??? evo npr diesel, u srbiji oni nemaju predstavnika, gledao sam na sajtu. a pouzdano znam da ovi u zmaj jovinoj nabavljaju iz n.pazara.
pogledaj malo bolje!

DIESEL vec godinama navodi svoje radnje u BG i NS u spisku prodavnica u svom STORE LOCATORu...

DIESEL stvari kod nas su POTPUNO iste kao one u inostranstvu! e sad, o kvalitetu se moze diskutovati, ali kad biste otisli u butik u italiji ili nemackoj, stvari bi bile istog kvaliteta (izbor je dakako drugaciji, i mislim da zavisi od menadzera prodavnice - sta ce izabrati od cele kolekcije za svoju radnju...)

ALI dobar deo stvari je potpuno ISTI (zato se i razocaram kad u inostranstvu kupim nesto nadajuci se da nece biti kod nas a onda kod nas stigne kasnije...ali potpuno ista stvar!!!)

kod nas jedino jos nije stigla skuplja linija DIESEL BLACK GOLD (koja je zamenila DIESEL STYLE LAB) koja se moze naci napolju, al verujem da ce doci i u BG, jer je to radnja po njihovim standardima i po velicini i po enterijeru... ova u NSu - i ne bas...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!