Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
taj na Autokomandi je najavljen još ranije, neposredno po prodaji Beograd filma. još tada je bilo reči da bi Delta trebala da gradi dva velika bioskopa, jedan na NBG, a drugi negde na Autokomandi. dobro sam pretpostavio da je jedan od tih upravo ovaj kod Ušća.

a evo i nešto što sam našao na Netu pre godinu dana. deluje zanimljivo:
Slika
By жњ
eeeeee, ekstra vest! bas sam se pitala sto to jos uvek nema kod nas. uvek su u trendu, mosh nacji krpice za svaku priliku i nije samo tinejdz, k`o sto neko pomenu... pokrivaju nekoliko stilova u svakoj sezoni.

a o kvalitetu... hehe, istina i nije bas neki. znas ono "kol`ko para, tol`ko muzike"! Sto je i super za nase trziste i sveopste nisku kupovnu moc. Mada.. ako se bas zavuces medju rafove, mozes naci i po koji biser vredan za vise od jedne sezone ;)

stvarno, sto se tice mog iskustva, kad sam negde napolju, njujorker OBAVEZNO obidjem i nikad ne izadjem bez bar nekoliko krpica!! Po odnosu cena vs. asortiman vs. trend, stvarno nemaju premca!!
Korisnikov avatar
By EnRage
Kvaliteta i nije neka, ali tko za to jos mari :D Imaju OK stvari koje nisu skupe jedino sto je problem u zagrebackom New Yorkeru je nesnosna guzva na blagajni, kao da si u supermarketu i tako je stalno, uzmes neku stvar i onda cekas 20 minuta da ju platis, stojis u redu. Za par dana se otvara jos jedan pa ce se mozda dio ljudi sliti na novu lokaciju.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
tako ti je i u Beogradu po buticima, mada subotom pre podne. petkom popodne recimo uopšte nema gužve.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
moze li mi neko reci sta ce prodavati MERKUR koji se zavrsava na detelinari...

tj, da preformulisem pitanje - Sta se prodaje u megamarketu MERKUR u BG>???

samo tehnika mozda??
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ogi_ns
moze li mi neko reci sta ce prodavati MERKUR koji se zavrsava na detelinari...

tj, da preformulisem pitanje - Sta se prodaje u megamarketu MERKUR u BG>???

samo tehnika mozda??
http://www.merkur.eu/srb/skupina_merkur ... ml?geoip=0

Uglavnom tehnika, alati, gradjevinski materijali, bastenski materijali i sl.
:pionir:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovde bi sad savršeno legla sledeće sličica
(postaviću je samo kao primer šta bih sad postovao da sam maliciozan i namrgođen. a to nisam :sweet: :maca: )

Slika

:giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao: moj drug je upravo komentarisao zasto se ne progugla pre nego sto se postavi pitanje... :roflmao:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ne proguglah iz 2 razloga:
1. mrzelo me
2. kad se ovde postavi takvo pitanje obicno se dobije mnogo vise neverovatnih informacija od samog gugla
3. zato sto sam glup

:google:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajde ajde :potapsava: nisi glup, pa ti si prvi video da ny dolazi... :kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Marvin-sama cinjenica da prepoznajes kako bi se ponasao da si maliciozan (a sva sreca pa nisi :saksofon: ) je vec napredak.
Da li je ovo pocetak novog sretnijeg Marvina ostaje da se vidi.
Ali svi se nadamo :D

@Ogi_ns ja isto ovde uvek dobijem vise informacija odnosno korisnih detalja nego na guglu tako da razumem zasto si postavio pitanje.
Mnoge tetke ovde su stvarno dobro informisane izgleda da su se inflitrirale u sve slojeve drustva.

Informacija je moc a gejovi su uvek dobro informisani.
Jos samo da su malo manje nadrkani-bilo bi nam svima bolje :sudija:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
On topic-ne mogu docekati sledecu nedelju da vidim sta ce jos od prodavnica biti u Merkatoru i Norku (koji ce se zvati NEW NORK ).

Osecam da ce moja kreditna kartica da udje u maksimalan minus :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ogi_ns
2. kad se ovde postavi takvo pitanje obicno se dobije mnogo vise neverovatnih informacija od samog gugla
Istina :yes:
A sve mi se češće dešava kada guglam neke stvati (nevezane za pederaj) da GS forum ispadne u prvih 10.
Biće da em mnogo blebećemo o svemu i svačemu em nam srbsko-rvacki internet prostor mnogo siromašan.
Korisnikov avatar
By Marvin
New Nork?
Ala su maštoviti, ljubi ih Marvin :hand:

Mada, aj bolje je od Sad Novi Bazar :doh:
By Sixto
Ljudi moji, zene moje!
Evo malo retrospektive kako je pocelo jesenas i zavrsava se za par dana!
Mercator u 11 slika od livade do krova! Za par dana bice i slika sa otvaranja!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Haaaa.
Sixto-sad znamo gde zivis/radish u kuli preko puta Merkatora.
By Sixto
Joj bolje da skinem, neko ce da me prepozna! :lol:

Blento knjigovodja mi je u zgradi Agrovojvodine!
Korisnikov avatar
By ns.happy
a ti svaki dan kod knjigvodje na svodjenje bilansa? hihi...

inace, potrudicu se pored sixta i ja da okacim neke slicke sa openinga...

sto se novog norka tice, meni je skroz dobra igra recima... :D
Korisnikov avatar
By nEne
evo sta ce biti u NewNorku :nono:

...u prizemlju će se naći kafe-poslatičarnica, butici, menjačnice, zlatara. Suteren je rezervisan za market „Idea“, hrvatskog „Agrokora“. Pokretnim stepenicama, na starom mestu, stiže se na prvi i drugi sprat, sa lokalima „Jagger“, „Hush Puppies“, „Wulf sport“, uvoznika za „Najki“, italijanske „Botege“. Treći sprat je namenjen najmlađima: od igračaka do garderobe. Na četvrtom, novom spratu, biće otvoren porodični restoran i igraonica za decu svih uzrasta: od najmlađih do tinejdžera. Restoran će raditi samo u radno vreme tržnog centra namenjen je svim Novosađanima, bez obzira na to da li šopinguju ili ne. Na ovom spratu izgrađen je i sanitani čvor, prilagođeni i osobama sa hendikepom, a u blizini je i prostorija za presvlačenje beba.

Slika
By Sixto
Ja imam exkluzivna izvodjacka prava ne pticiju perspektivu, vi slikajte babe koje se gaze na ulazu kod rampe!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iz citiranog teksta, taj Nork zvuči kao replika Pariskog magazina. nešto sumnjam da će zaživeti.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Demian-Bottega u Novom Sadu?

Nije valjda cuveni luksuzni brend Bottega Veneta?
Tu mi je nesto sumnjivo :novinar:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Botega Venetta u NSu - In your dreams!

New Nork - Svidja mi se ime, svakako bolje od SAD NOVI BAZAAR (sa sve dva A u bazaru = UZAS)

ne svidja mi se koncept NORKA i ne verujem da ce zaziveti, sa restoranom na vrhu - bezveze!
Radnje koje ce biti su takodje ... neobecavajuce. Bolje da su to pretvorili u poslovni prostor i izdali bankama i drugojacijim preduzecima smatram da ns ima previse Trznih centara...
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao da... nadam se da ce ih pozatvarati ili promeniti namenu dolaskom upravo merkatora... onaj lupus je strasan, pariski jos i prolazi zbog lusha (hihi), bazar je ok zbog zare i djardina, ali ostatak... jos ispade planeta brend koji je odoleo vremenu haha :roflmao:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Lakiboy_ns
@ Demian-Bottega u Novom Sadu?

Nije valjda cuveni luksuzni brend Bottega Veneta?
Tu mi je nesto sumnjivo :novinar:
nemam ja pojma, iskreno, nikada nisam ni cuo za taj brend :blush: ... ja sam samo citirao Blic, cini mi se...

:trep:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Demian-unosish nemir i laznu nadu da ce se Botega Venetta otvoriti u NS :spank: ....ali nema veze oprostamo ti :smirk:

@ogi_ns bice i supermarket u suterenu i neka velika knjizara, spolja izgleda ok tako da ja mislim da hoce zaziveti mada ne kao Bazzar.
I kakva je to tvrdnja da NS ima previshe shoping centara?
Zar jedan shoping freak kao ti da se zali sto se otvaraju prodavnice na sve strane :adiktusha:
Mada ja mislim da su trebali napraviti jedan ogroman shoping centar gde bi sve bilo na jednom mestu kao stio je po gradovima po inozemstvu :D
Ovako cemo morati trcati po gradu da bi sve obisli Bazzar, Merkator, Nork, Spens.
A Pariski magazin i Lupuis ne zelim ni da komentarisem osim da su oni cist promasaj sto se tice shopinga>oni su arhitektonsko ruglo i cista devastacija starog jezgra grada.Zasluzili su svoju sudbinu upravo zbog ovog zadnjeg :sudija:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
... jos ispade planeta brend koji je odoleo vremenu haha :roflmao:
Da planeta je stvarno brend ali pijacarskog tipa :lol:
Ja sam tamo usao jedno 2-3 puta za ovih 10 godina koliko postoji i sokirao se sa robom koja je u izlozima.To je sve roba kao namenjena za publiku u Grand Show-u i za male fufice koje zele izgledati kao svoje omiljene pevacice :merlinka:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jedan voditelj granda tamo ima svoju radnju :eu:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
@Demian-unosish nemir i laznu nadu da ce se Botega Veneta otvoriti u NS :spank: ....ali nema veze oprostamo ti :smirk:
bottega je italijanska rec za prodavnicu/ducan. [paralela Giardino / basta, Bazar ]tako su ovi dali ime sam da bi zvucalo "lepse", "stranjskije".... Veneto je regija u italiji ciji je glavni grad Venecija. "Bottega Veneta" ima nema da se kupi cak ni u BG koliko ja znam...
@ogi_ns bice i supermarket u suterenu i neka velika knjizara, spolja izgleda ok tako da ja mislim da hoce zaziveti mada ne kao Bazzar.
I kakva je to tvrdnja da NS ima previshe shoping centara?
Zar jedan shoping freak kao ti da se zali sto se otvaraju prodavnice na sve strane :adiktusha:
knjizaru pozdravljam!!
slazem se da je spolja vise nego okej!
sam si odgovorio u donjem delu posta na ovo pitanje - previse trznih centara.
tj, izvinjavam se, ne izrazih se tacno, previse PROPALIH, praznih i tursko kinesko snabdevenih trznih centara. tome ne mogu da se radujem jer ga vec ima previse.

Bazar ce preziveti i Merkator - zbog robe koja nije bofl... ostalo :piski:
mis'im JAGGER - jaka marka! :yeahright: eto sta ce biti u NORKu. :down:
Mada ja mislim da su trebali napraviti jedan ogroman shoping centar gde bi sve bilo na jednom mestu kao stio je po gradovima po inozemstvu :D
Ovako cemo morati trcati po gradu da bi sve obisli Bazzar, Merkator, Nork, Spens.
i spens mi nesto sve jadniji
A Pariski magazin i Lupuis ne zelim ni da komentarisem osim da su oni cist promasaj sto se tice shopinga>oni su arhitektonsko ruglo i cista devastacija starog jezgra grada.Zasluzili su svoju sudbinu upravo zbog ovog zadnjeg :sudija:
slazem se.

jos jedna stvar koja ce doprineti losem startu norka je sto nisu obratili paznju na datum otvaranja. jos se nece sleci prasina oko Merkatora, a ovi hoce neko glamurozno otvaranje i bum start... budale! bolje da su sacekali oktobar! al tako im i treba.
:nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!