Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Kiborg
Ja se u principu držim nivee jer mi za sada odgovara.

Umijem se onim njihovim gelom za pranje lica, pa stavim kremu, Nivea for men, intensiv i to je to.

Koristio sam i Q10 kremu, ali su mi od nje izašle neke sitne bubuljice na čelu i koža mi se mastila više nego inače, tako da to izbacio iz upotrebe.

Pre sam koristio i neke Garnier-ove kremice, ali ne sećam se koje.
:whatever:Probaj i Nivea masku za lice imas vise vrsta najbolja je BELEBENDE VITAMIN MASKE-oko 100 din u DM-U za 2 upotrebe.Koristi se 1 put nedeljno toplo preporucujem!!!
Korisnikov avatar
By Vlada T
L'Occitanov After Shave Balm moze da se koristi i kao krema.

Za baje posle tridesete godine - Clinique Eye Contour, jer treba poceti na vreme :zen:

A sto se Lusha tice...nisam siguran da su toliko sjajni kao sto pricaju...imam utisak da daju previshe na miris, a sta je zaista unutra?
Korisnikov avatar
By one of the people
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by one of the people
BIOTHERM HOMME Aquapower
http://www.biothermhomme.com
:zastava:Cuo sam i za Biotherm da je odlicna,ja imam normalnu kozu,bez crvenila,akni bubuljica,znaci treba mi samo nesto za hidrataciju i zadrzavanje mladalackog izgleda dali je Aquapower odgovor?
upravo to. :yes:
Korisnikov avatar
By EnRage
Ja koristim L'Oreal Haydra energy for men, mozes ju koristit i kao after shave. Inace, super je sto stvarno brzo upija i nije premasna.
By High Maintenance
Slabo koristim bilo kakve kreme za lice,a od onoga sto sam do sada koristio najbolje su se pokazali neki preparati koji su se pravili po narudzbini u apoteci,a i nisu imali astronomske cene kao neke krsh kreme koje imaju "ime"...Inace na predavanjima iz derme su redovno pljuvali niveine proizvode...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by High Maintenance
Slabo koristim bilo kakve kreme za lice,a od onoga sto sam do sada koristio najbolje su se pokazali neki preparati koji su se pravili po narudzbini u apoteci,a i nisu imali astronomske cene kao neke krsh kreme koje imaju "ime"...Inace na predavanjima iz derme su redovno pljuvali niveine proizvode...
:alikako:Zasto su dermatolozi pljuvali Nivea proizvode-sokiran sam-zahtevam objasnjenje?
Korisnikov avatar
By Kiborg
I mene bi zanimalo da čujem? Šta to fali Nivei?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Meni je nivea ok,ali ipak koristim samo DOVE Intesive-Cream za lice,ona mi jedina nekako osvezi lice....
Dok mi je Nivea za neke druge stvari>>odlican gel, kupke, telo...dok mi nijedan njihov sampon ne odgovara...<<:bye:
Korisnikov avatar
By donquijote
Koristim italijansku marku Collistar i za lice i za telo. Odlični su im proizvodi:vijaca:
By superfly
since i have suvu i problematičnu kožu koristim neku
kremu dr. wolfa i mislim da je ok.
a konfekcijske kremice za široke narodne mase tipa nivea i slično zaobilazim u širokom luku.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Dove intensive krema i Nivea double action gel :okret:
Korisnikov avatar
By Allkey
Hm. Nisam još pronašao idealnu kremu... But, sad sam probao:

Slika

I izgleda kao prilično dobra, baš mi je nežnije lice i nekako... Nije suvo... I... Ma super je... Mada još ne znam je li idealna...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Allkey
Hm. Nisam još pronašao idealnu kremu... But, sad sam probao:

Slika

I izgleda kao prilično dobra, baš mi je nežnije lice i nekako... Nije suvo... I... Ma super je... Mada još ne znam je li idealna...
Alkey sa 15 godina cudi me i da mazes lice bilo cime!
Korisnikov avatar
By west end
meni najbolje prijaju kreme iz apoteke marke pharmasens:
-dnevna hidratantna
-nocna hranljiva :vijaca: i uopste nisu skupe :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By GIO
Želeo bih da naglasim da kreme za lice koje sadrže koenzim Q10 nisu za muškarce i žene ispod 35 - 40 godina, pa ni više... takoreći, uopšte nisu dobre! ne dajte da vas to zavara, ovaj koenzim se unosi u dovoljnoj količini ishranom, ali u starijim godinama treba da se unosi kao suplement ishrani.

ZAŠTO NE U VIDU KREMA I KREMICA, JER, TOLIKO NAS BOMBARDUJU REKLAMAMA... - MARKETING -

Pitajte bilo kog dermatologa i rećiće vam ovo: Pore na koži su suviše sitne da bi apsorbovale tako krupne molekule. Oni samo začepljuju pore i stvaraju se miteseri!

Preporučio bih BABY kozmetiku jer je NAJVIŠE TESTIRANA!!!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by bojandjo
koristim obicnu niveu za muskarce, onu u tamnoplavoj staklenoj kutiji
a pre nje volim da šmirglam lice pilingom.
Vako i ja. Šmirglam pa Nivea...
Korisnikov avatar
By Herald
Vec duze vreme koristim Nivea for men Q10 energetsku kremu ....
Tu kremu treba koristiti napr. posle 35 kada je kozi potrebna energetka bomba da bi bila OK. Nikako ne treba da je koriste mladici:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by smera
Vec duze vreme koristim Nivea for men Q10 energetsku kremu ....
Tu kremu treba koristiti napr. posle 35 kada je kozi potrebna energetka bomba da bi bila OK. Nikako ne treba da je koriste mladici:)
Pa ja imam 27 god i nemam bore ali mi ta krema odgovara ne dobijam mitesere od nje i nista slicno kao sto je neko postovao da molekuli Q10 su previse krupni da bi se apsorbovali pa izazivaju mitesere. :shok:

Moguce da je taj fazon sa Q10 samo prevara kozmeticke industrije ali ne znam sta da koristim kao zamenu? Mnogi kazu da su Biotherm homme kreme odlicne ali one su 50 eura-to mi je previshe nisam ja Cher ili Za Za Gabor :D
Korisnikov avatar
By GIO
umesto krema sa koenzimom Q10, koristite kreme sa Retinolom (naravno, ko ima suvu, ostecenu i izboranu kozu)

Naučno je dokazano da je Q10 suvise krupan da prodje kroz kozu, ovaj koenzim se uzima isključivo putem hrane (toliko je dovoljno osobama ispod 35god, za starije od 35god postoje pilule, moja mama ih je pije i super su, podmladjuju. jbg, ipak su antioksidans!)

ko ima masni u problematicnu kožu neka koristi PLANKTODERM, super je! ja nemam problema sa kozom, ali je ipak koristim po preporuci! :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa ovako...

L´Oreal-ova nova linija za negu lica za muskarce je zaista dobra...pogotovo kad se uzme u obzir da je u pitanju ne tako skupa linija proizvoda L´Oreal Paris... http://www.lorealparis.co.uk/Catalog/fr ... 01A216E%7D

od skupljih koristim i jako sam zadovoljan Biotherm-om. Biotherm je takodje deo L´Oreal-ove grupe brand-ova samo je lux-varijanta i prozivodi su skuplji... http://www.biotherm.com/index.html
By жњ
Originally posted by Escobar
Originally posted by Delete
Da li je neko koristio Eucerin?
Joj ja sam i vucem traume od istog....

I ja vucem traume, ali ne krivicom Eucerina. Naime, imam problematicno suhu kozhu i dermatolog mi je preporucio da uzimam Eucerin. Uvek koristim isti tip kreme "Lipo balance" i primetila sam da postoje dve verzije iste. Ponekad je jako gusta i koza je jako brzo upije i uziva u nahranjenosti, dok je druga verzija (isto pakovanje isti naziv) znatno redja i predstavlja mucenje za kozhu. Sve zavisi kako i gde nabasam. Probala sam sa redovnom kupovinom u istoj apoteci u mom kraju, ali i tamo mi se desi da nabasam i na redju i na guscu verziju (u poslednje vreme je redovna ova losija verzija), osetno razlicitog kvaliteta, tako da kontam da dobavljac zescje radi sa plagijatima. Uzas.

Za sad uzivam u Cerra di kuppra, masnijoj verziji i prija mi.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by жњ

oj...ovo je kao kad procitah Pizeria Toppollino pre nekoliko godina u BGD-u ili Capuccinno...

ako vec koristis te prozivode trebalo bi da znas da se zovu Cera di Cupra...bez duplih slova i C a ne K u Cupra... :snob:
By жњ
Originally posted by M M and I
Originally posted by жњ

oj...ovo je kao kad procitah Pizeria Toppollino pre nekoliko godina u BGD-u ili Capuccinno...

ako vec koristis te prozivode trebalo bi da znas da se zovu Cera di Cupra...bez duplih slova i C a ne K u Cupra... :snob:

bemga, mrzelo me da trcim u kupatilo i proveravam, a znam da negde ima dva suglasnika... kako bilo, moja verzija zvuci vise... italijanski :shmi:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by жњ
Originally posted by жњ

bemga, mrzelo me da trcim u kupatilo i proveravam, a znam da negde ima dva suglasnika... kako bilo, moja verzija zvuci vise... italijanski :shmi:
Ali nema dva ista suglasnika jedan dod drugog...
I ne, tvoja verzija ne zvuci vise italijanski jer ne znac i nista na italijanskom ovako kako si ti napisala...:snob:
Korisnikov avatar
By Gost
E ako je momak ruzan ko gabor nema te kreme koja mu moze pomoci.

Tu pomaze samo skalpel.Boze.
By жњ
Originally posted by жњ
Originally posted by жњ

Ali nema dva ista suglasnika jedan dod drugog...
I ne, tvoja verzija ne zvuci vise italijanski jer ne znac i nista na italijanskom ovako kako si ti napisala... :snob:

bukvalisto! :shrug:
Korisnikov avatar
By istok
Originally posted by Vlada T

Za baje posle tridesete godine - Clinique Eye Contour, jer treba poceti na vreme :zen:
A jel to odgovor na zenski varijantu All About Eyes?
Da znam da se ne gubim medju zenskim asortimanom vise
:roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!