Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
U vezi Kostica....pa on najvise kopira Gaja Matiolu :bundeva:
Korisnikov avatar
By Liwjatan
ako cemo tako, onda SVAKO kopira nekoga...vala meni je nekako vise dosta i previse, kad vidim kolekcije pojedinaca - sve je nekako retro, samo je promenjen kolorit, materijal ili bacena koja faltna vise...malo je inovatora u svetu mode i medju velikanima...
Miyake, Gaultier pa i Westwood donekle se igraju sa modom- Gallianu je ionako sve svejedno - po meni je on modni alien u pozitivnom smislu...antverpenska skola dizajna je prica za sebe; Driest van Noten ili Anne De Meulemeester...
trenutno ionako preovldava moda za velike narodne mase, cak su i brendovi tipa; Armani, Versace, Gucci, Prada i ekipa vise postali penetrantni u svojoj industrijskoj ubedjenosti...ko jos moze da kaze da nosi UNIKAT?

:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Liwjatan
ako cemo tako, onda SVAKO kopira nekoga...vala meni je nekako vise dosta i previse, kad vidim kolekcije pojedinaca - sve je nekako retro, samo je promenjen kolorit, materijal ili bacena koja faltna vise...malo je inovatora u svetu mode i medju velikanima...
Sa ovim zadnjim se ne bi slozio jer uvek postoje promeneje kolikegod ovµne bile i uvek se gleda da dizajn bude bolji, moderan, nov i nikako dosadan, tako da iako ima potrebe za kopiranje uvek se gleda da se zadrzi odredjena atmosfera, licni pecat ali ni pod razno kopirati nekog po svaku cenu cisto zbog svoje nekretivnosti i zarad necijeg ukusa sto za srpsku scenu je i te kako normalno.

Miyake, Gaultier pa i Westwood donekle se igraju sa modom- Gallianu je ionako sve svejedno - po meni je on modni alien u pozitivnom smislu...antverpenska skola dizajna je prica za sebe; Driest van Noten ili Anne De Meulemeester...
cisto mala ispravka pri pisanju imena ;) Dries Van Noten i Ann Demeulemeester
trenutno ionako preovldava moda za velike narodne mase, cak su i brendovi tipa; Armani, Versace, Gucci, Prada i ekipa vise postali penetrantni u svojoj industrijskoj ubedjenosti...ko jos moze da kaze da nosi UNIKAT?
Zavisi sa koje strane gledas na modu ako kao i svaki u bgd da je Italija glavni centar ode ona prepostavljam da si u pravu osim se ne bi slozio da se Prada (Miu Miu) , Missoni ,CCP ... mogu svrstati u tu grupu jer ipak ostaje uvek prepoznatljiv dizajn, jer se ipak radi o i te kako skupoj produkciji koju je tesko pretvoriti u klasicnu konfekciju.
Korisnikov avatar
By Liwjatan
pazzaz, ti i ja ocigledno imamo razlicite vizuelne percepcije savremenog dizajna...radujem se sto je tako, jer bi bilo potpuno dosadno da su nam ukusi i gledista isti.
nemam nameru, a ni preterano mnogo vremena da citiram necije recenice kako bi mojima udarao repliku, pritom ne razmisljajuci o cinjenici da svako ima pravo na licno misljenje.
osim toga mi je to neinteresantno...nije to moj manir...
ja onim sto sam napisao, nisam trazio niciju dizajnersko strucnu ekspertizu, niti sam zeleo da lapsus calamisom imenu Dries dodam nepotrebno T i tako iziritiram neciju lektorsku reakciju... pritom ti prijateljski savetujem da se (kad si vec zapoceo) malo bolje informises oko imena zaista genijalne
Anne De Meulemeester.

Sto se tice tvoje teorije o prepoznatljivom dizajnu grupe Prada - ne drzim mnogo do njenog dizajna jer je po meni bad taste.
Pritom nema nikakve veze sto je odlicno dotiran, njen dizajn je ipak industrijski.
Kao da je klasicna modna konfekcija jedina industrijska disciplina, a proizvodi grupe Prada rucni radovi...mislim, izvini, ali u kom svetu ti zivis?

:tepih:
Korisnikov avatar
By pazzaz
pritom ti prijateljski savetujem da se (kad si vec zapoceo) malo bolje informises oko imena zaista genijalne
Anne De Meulemeester.
Sorry ali jos jednom ispravka Anino ime je Ann Demeulemeester jer ga gledam svaki dan na njenom butiku koji mi se nalazi iza coska, pored toga dosta dobar poznavalac belgiske mode a i btw poznajem Ann. Sorry nisam zelo nikoga da iritiram vec je cisto bila mala korekcija pri pisanju doticnih imena.
Sto se tice tvoje teorije o prepoznatljivom dizajnu grupe Prada - ne drzim mnogo do njenog dizajna jer je po meni bad taste.
Pritom nema nikakve veze sto je odlicno dotiran, njen dizajn je ipak industrijski.
Kao da je klasicna modna konfekcija jedina industrijska disciplina, a proizvodi grupe Prada rucni radovi...mislim, izvini, ali u kom svetu ti zivis?
:tepih:
Bad taste ???? Posle ovoga svarno nemam sta vise da kazem jer ocigledno neke stvari ne poznajes tako da je glupo raspravljati.
Korisnikov avatar
By Oziris
Rakocevic, Grahovac, i Zvonko Markovic.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!