Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by LiwjatanSa ovim zadnjim se ne bi slozio jer uvek postoje promeneje kolikegod ovµne bile i uvek se gleda da dizajn bude bolji, moderan, nov i nikako dosadan, tako da iako ima potrebe za kopiranje uvek se gleda da se zadrzi odredjena atmosfera, licni pecat ali ni pod razno kopirati nekog po svaku cenu cisto zbog svoje nekretivnosti i zarad necijeg ukusa sto za srpsku scenu je i te kako normalno.
ako cemo tako, onda SVAKO kopira nekoga...vala meni je nekako vise dosta i previse, kad vidim kolekcije pojedinaca - sve je nekako retro, samo je promenjen kolorit, materijal ili bacena koja faltna vise...malo je inovatora u svetu mode i medju velikanima...
Originally posted by Liwjatancisto mala ispravka pri pisanju imena
Miyake, Gaultier pa i Westwood donekle se igraju sa modom- Gallianu je ionako sve svejedno - po meni je on modni alien u pozitivnom smislu...antverpenska skola dizajna je prica za sebe; Driest van Noten ili Anne De Meulemeester...
Originally posted by LiwjatanZavisi sa koje strane gledas na modu ako kao i svaki u bgd da je Italija glavni centar ode ona prepostavljam da si u pravu osim se ne bi slozio da se Prada (Miu Miu) , Missoni ,CCP ... mogu svrstati u tu grupu jer ipak ostaje uvek prepoznatljiv dizajn, jer se ipak radi o i te kako skupoj produkciji koju je tesko pretvoriti u klasicnu konfekciju.
trenutno ionako preovldava moda za velike narodne mase, cak su i brendovi tipa; Armani, Versace, Gucci, Prada i ekipa vise postali penetrantni u svojoj industrijskoj ubedjenosti...ko jos moze da kaze da nosi UNIKAT?
Originally posted by LiwjatanSorry ali jos jednom ispravka Anino ime je Ann Demeulemeester jer ga gledam svaki dan na njenom butiku koji mi se nalazi iza coska, pored toga dosta dobar poznavalac belgiske mode a i btw poznajem Ann. Sorry nisam zelo nikoga da iritiram vec je cisto bila mala korekcija pri pisanju doticnih imena.
pritom ti prijateljski savetujem da se (kad si vec zapoceo) malo bolje informises oko imena zaista genijalne
Anne De Meulemeester.
Originally posted by LiwjatanBad taste ???? Posle ovoga svarno nemam sta vise da kazem jer ocigledno neke stvari ne poznajes tako da je glupo raspravljati.
Sto se tice tvoje teorije o prepoznatljivom dizajnu grupe Prada - ne drzim mnogo do njenog dizajna jer je po meni bad taste.
Pritom nema nikakve veze sto je odlicno dotiran, njen dizajn je ipak industrijski.
Kao da je klasicna modna konfekcija jedina industrijska disciplina, a proizvodi grupe Prada rucni radovi...mislim, izvini, ali u kom svetu ti zivis?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!