Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Slika s mature

1.klasicno
13
30%
2.fancy
26
59%
3.sportski
5
11%
By Çâðê_DUP
Originally posted by Super Mario
Lepo rece pcelica, te godisnjice su samo cirkus za pokazivanje. Sada, dilema je da li im prikazati ono sto oni smatraju za uspeh (par mobilnih, devojka sa peticama i zlatan sat)
Suze su mi krenule kada sam ovo
procitala; srce mi je ispunjeno ponosom.
Otkud znas da ja ovo smatram za uspeh?
:smeh:
Nazalost, kod te ekipe iz gimnazije se za devojke smatra
za uspeh naci bogatog muza; ja mogu da
se hvalim da u svojoj super-tajnoj-skrivenoj
laboratoriji radim na otkrivanju vakcine protiv HIV-a,
ali jok... Sa punih 24 nemati ozbiljnu vezu (u smislu jel'te
udaje), to je veliki promasaj... tako da ja veoma
neoptereceno odrzavam povremene kontakte sa
njima; ima nas raznih i to je to.
(Ah da, kad sretnem neke od tih devojaka, volim da
se nalupetam o nekim "lovackim" pricama, koje zavrsim
obicno sa "ali ti si srecna, u stabilnoj si vezi, i nema
vise onog cimanja za tebe; znas vec, ludi provod,
vikendi van grada, noci pune vrelog seksa...")
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova tema je izvucena iz naftalina, ali je bas zanimljivo podsetiti se o cemo smo diskutovali leta 2005.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Mi nisamo imali takav problem. Zapravo nismo imali izbor jer je cela škola funkcionisala po strogim pravilima tradicije, a imali su tradiciju i pravilo za svaku priliku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kuku, mene sad ocekuje svecano okupljanje generacije sa fakulteta.
Sad cu ipak morati klasicno da se odenem, jerbo ce i atmosfera, kao cujem, biti pretenciozno akademska.
Moracu dobro da se, sto bi Nada Topcagic rekla, ukurvim i blazirano da blejim.
:snob:
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene ljudi poodustajase od fakulteta... ako ga zavrsim (a nadam se da hocu :molise: ) necu imati sa kim da se okupljam... ali i dalje ostajem pri starom odgovoru da ljude sa faxa volim da vidim, u kontaktu sam sa nekima iako su odustali ili smo sada na razlicitim godinama...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam furala neku uzanu kosulju na preklop i lanene bele pantalone...bil vruuuceeee
Korisnikov avatar
By Escobar
ja sam nosio lanene prugaste pantalone i japanke a gore neki sako.

dakle potpuno neformalno.
By us3r_101
Ja sam bila u dugoj crnoj suknji, crvenoj kosulji i crnom sakou...nista preterano fancy, skroz opusteno. Nisam za previse fancy kao ni za previse sportske varijante, ovo u cemu sam bila mi se do jaja svidja... :)
Korisnikov avatar
By M M and I
nikako klasika...to je tako prevazidjeno...i svi ti sto se nafrakaju classic style izgledaju naduveno i pretenciozno...
...ili fancy ili street-casual (samo malo doteranija varijanta)...
Korisnikov avatar
By HARP
Na slici sa mature izgledam ko dete... lol
Oko mene sve momci i devojke, samo ja dete... smešno
Ne pokazujem tu sliku nikome :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by tramp
ekstravagantno
da, zasto da ne...i plus ekscentricno :tehno:
Korisnikov avatar
By tramp
e upravo tako ... ekstravagantno i ekscentricno .... ja ako u zivotu odem na neku od godisnjica idem tako ...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mala crna haljina sa mojom idelanom kilazom i kosom do dupeta se nekako lepo slagala :) sad nishta nije kao pre, kilaza najvishe :(
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by FireGox
Na slici sa mature izgledam ko dete... lol
Oko mene sve momci i devojke, samo ja dete... smešno
Ne pokazujem tu sliku nikome :D
Ja isto... Moju skolu su spojili sa nekom masinskom za matursko vece, kako me je ko iz te skole zvao na ples pitao me je sta ja tu radim... da nisam pomesala sa maturskim za osnovnu skolu :lol: Kako sam se nervirala! Ali u kasnijim godinama mladolik izgled i nije tako los... pre neki dan Tot me ceka ispred fakulteta ja prosla pored njega pricajuci sa koleginicama, a on mi tvrdi kako to nisam bila ja, prolazili su samo klinci... kako mi je ulepsao vece :zen:
Korisnikov avatar
By DEMIJAN_88
Ja na svoju maturu sledece godine dolazim u skotskom kiltu,vunenim carapama,puminim crnim cizmama , fraku sa velikim ordenjem na reveru ispod kog oblacim belu kosulju ,oko vrata stavljam leptir masnu i crvenu lentu preko celog torza.....razmisljam se jos da li da na glavu stavim cilindar ,ali o tom potom ......Kosa ce mi naravni biti isfenirana na ravno po ugledu na decka sa avatara.........Stizem u za to vece iznajmljenoj limuzini ja i jos tri frendice,koje su,nak' svasta, obucene po mom nagovoru ...... Sta ce biti na sledecim godisnjicama i da li cu i dalje morati da secimam oko iznajmljivanja limuzine?? :alexis:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Peta godishnjica srednjoshkolske mature-molje omiljeno veche lol
Lokacija: splav Akapulko... svi ushtogljeno skockani ili u grand fazonu a ja ulazim nakon dana provedenog na Akademiji i blejanja na Kalishu sa uzasno shirokim lonama i raskopchanom uzasnom uskom koshuljom tako da se vide bela majica i gomila koznih lanchitja i sl. dzidzubidza. Ma super je bilo lol kakve priche o zivotu i uspehu... skoro svi u braku i sa decom razlichitih uzrasta a ja ipak glavni lol
A za dve godine ide deseta godishnjica e to tje tek biti wow :D
Korisnikov avatar
By Error
E, ja ove godine idem na maturu sa gimnazijom. Bice loodo. :klap:

Drugar'ca i ja smo resili da se tematski obucemo, u duhu gangsta dvadesetih ili tridesetih. Bice to klasicna elegantnta varijanta ali sa detaljima modnih krikova iz tih godina. Tipa, ona ce imati mustiklu, mrezicu preko glave, rukavice, niske bisera, a ju cu odelo na prugice i bele rukavice (mozda i kamasne, ali verovatno ne). I idemo u rent-a-car da iznajmimo neki oldtajmer, kao npr, ovaj dole:
Slika

:tamoamo: :B :bouncy: :D
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Evo, meni se blizi petogodisnjica mature...
Obuci cu nesto sto bi se moglo svrstati u kategoriju mog uobicajenog stila oblacenja.. Jedino sto cu mozda obratiti paznju na kombinaciju boja i vrstu materijala (meni jednostavni, jednobojni materijali uvek deluju nekako svecanije) ...

Jedva cekam da vidim drustvance, ko ce jos misliti na garderobu??? :dance:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Evo, meni se blizi petogodisnjica mature...
Obuci cu nesto sto bi se moglo svrstati u kategoriju mog uobicajenog stila oblacenja.. Jedino sto cu mozda obratiti paznju na kombinaciju boja i vrstu materijala (meni jednostavni, jednobojni materijali uvek deluju nekako svecanije) ...

Jedva cekam da vidim drustvance, ko ce jos misliti na garderobu??? :dance:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Najbolje je pomeshati klasichno, sportski i fancy, i po mogucstvu dodati neshto autentichno npr. sako i pantalone od istog materijala a razlichite boje, kravata zbogom, zameniti je nekom finom ogrlicom, koshulja otkopchana do pola, moze majica ispod, umesto klasichnih cipelchina elegantnije patike ili cipele/patike; naravno, pruge su u trendu, nikako jednobojne kombinacije, lepo je crno-belo, maslinasto-braon itd
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Setila sam se "Skole" Kreativnog Centra i kategorije "Bivse Najbolje Ribe u Odeljenju". :lol:
Postujem klasiku, a valjda ce se to postovanje nastaviti i do prve prilike... Iz ove perspektive, rekla bih da bih izabrala neki elizabetanski muski fazon.
By Sixto
Kozne pantalone naravno! Sta drugo!
Korisnikov avatar
By ellena
Minic do dupeta,cizme do pola butina,ogroman dekolte,kilo sminke i sljokica,sveze izblajhana kosa,dosta cirkona...Kao da sam posla na plavi most,a ne na Maturu.Cudi me da su me profe uopste pustile medju ostale maturante...Najzalosnije je to sto govorim o maloj maturi...Veliku nisam imala jer sam u 2. god.izbacena iz srednje,a kada je dosao red na maturu,moje molbe kod profesora nisu naisle na odobravanje...Zato sam je proslavila sama sa par ortaka koji nisu otisli sa ostalima,i solidarisali se sa mnom!:sweet:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Ja sam se za svoju maturu obukao sportski, i sad se kajem :(
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by GuzaKoMeduza
A sto?
Nisi uspeo da proizvedes zeljeni efekat?
Objasni to svoje kajanje!
:puzzle:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kontam da na tim godisnjicama bude sarenoliko sto se tice stila. ja cu se verovatno opredeliti za klasiku. iskreno, vise volem da sedim na pesku na obali Dunava no te formal(in) varijante. no ljudi mi rekose "kajaces se ako ne odes, kad omatoris bice ti zao", pa evo ipak cu da odem.

[size=-2]aj nou, toliko suvisnh info u jednom postu...[/size]

:psiholog:
Korisnikov avatar
By m..
Nisam isla na veliku maturu, iz vise razloga, al 3 su bila dominantna - razredna mi je rekla da ne mogu da idem 'u civilu' (namera mi je bila da idem obucena kao svaki dan), najbolji ortak mi je pao godinu, i nisu mi se bacale pare da s nekim, koga sam ionako bila primorana da gledam 4 godine, slusam narodnjake. Mislim nije mi se dalo da se ubijem od trazenja iole ok haljine, keva nije htela da mi sije (tj da plati nekom) nesto sto sam imala iz kataloga pariskog fashion week-a, a nisam htela da izgledam kao drag queen. I stvarno mi se nije islo.

Na maloj maturi sam bila u nekoj krajnje jednostavnoj crnoj haljinici i martinkama, naravno da se nisam nasminkala.

Inace su mi uvek odvratne te slike sa matura i te devojcice koje se obuku tako da izgledaju kao snajke sa seoske svadbe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!