Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Vikkor
Osnovno je kvalitet, ALI najveci je problem kako ga prepoznati, pa se zato cesto okrecem proverenim markama. Mnogo puta sam se zeznuo eksperimentisuci sa raznoraznom odecom, koja mi se svidela, a kao nije bila skupa. Prvo sto se na jeftinoj odeci to skoro uvek vidi da je jeftina, a drugo sto veoma kratko traje.
Zato najcesce kupujem skuplje stvari za koje znam da ce mi trajati i u kojima cu se i osecati i izgledati bolje, pa ako treba i na ustrb kvantiteta.
U tom smislu patim od marki, posto imam par na koje sam navikao i samo te kupujem
Korisnikov avatar
By reveal
ne!

volim da nosim nesto sto je kvalitetno i sto se nece unistiti od 5 nosenja. i volim, obozavam stvari koje mi jednostavno prianjaju kada ih obucem, nezavisno od toga da li su to markirane stvari ili ne. imam jako osetljiv ukus i ako mi se nesto svidi umrecu dok to ne kupim...
npr. kape. luda sam za njima poslednjih godina...
By Hugo
Kada bi se iz naslova izbacila rec markirano onda bih stapanim napisao OPSESIVNO!!!!!
Salim se malo,moram da priznam da je garderoba zaista moja slaba tacka,ne bih voleo da ispadne snobovski ovo sta pisem ali zaista mi je garderoba nesto na cega zaista "polazem"!!!Jos mala digresija, ,ne ja ne patim ona mi zaista predstavlja veliko zadovoljstvo,zato je i isticem i nisam od onih da na osnovu iste procenjujem druge,meni jeste licno vazna,ali kod drugih mi to nije bitno u smislu vrednovanja nekoga,sto se cesto komentarise u gay svetu,pa i van njega....Od toga sam daleko...
Sto se tice markiranosti,opet bez lazne skromnosti ko voli neka izvoli,ko moze sto da ne,nije mi preduslov da bih kupio,ali da mi skrece paznju ,skrece,a i vrlo cesto sebe pocastim ,naravno i preko potrebe,ali svi imamo svoje slabosti....
Korisnikov avatar
By pazzaz
Od mrkirane ne ali od dizajnirane i te kako
Korisnikov avatar
By Bole
Ne patim od markirane garderobe.
Najbitnije je da se meni to svidi i da mi dobro stoje a od "koga je" mnogo me z......
:)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Naprotiv, zaobilazim markirane radnje.

Ako ce neko da me gleda zbog toga sto imam 'armani' kosulju za koju znaju da kosta 200 evra onda cu radije ici u pocepanom! Mada i pocepano ima svoj shmek :misli:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ne!
Sem toga tesko da u ovoj zemlji i moze da se dodje do originala.To je vredjanje intelekta ako neko misli da ce ljudi da poveruju da u svakom drugom butiku ili,ne daj Boze,na ulici mogu naci original D&G,Cavalli etc stvari kad oni po celom svetu imaju maje "zvanicnih"radnji nego mi radnji gde se mogu kupiti njihove stvari.Tako ispada da ja imam par firmiranih stvari kupljenih za 10-20 eurica?Ej,D&G jaknica za te pare!?!Cim kupim nesto takvo prva stvar koju uradim kad se vratim kuci je da sklonim etiketu.
Ok,pocele su i ovde da se otvaraju zvanicne radnje nekih svetski priznatih robnih marki ali ja sam i dalje nesto sumnjicava.A i da nisam isto mu dodje jer su cene jezive.
Po meni pare treba dati na kvalitetnu i dugotrajnu stvar ma koje marke bila...
:lukavi:
Korisnikov avatar
By djo
ne mnogo, ali je ?injenica da su neke markirane stvari stvarno lepše i kvalitetnije od nekih ne markiranih. ali ja ne podnosim nikakve natpise po sebi xebemumater. a takoðe ne podržavam eksploatatorske brendove. zato je važno pogledati gde je stvar napravljena. ako je u zap evropi, onda može tamo postoje sindikati itd i brane se prava radnika. ali ako je u aziji ili tako nešto onda nikako. :crveni:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by bojandjo
zato je važno pogledati gde je stvar napravljena. ako je u zap evropi, onda može tamo postoje sindikati itd i brane se prava radnika. ali ako je u aziji ili tako nešto onda nikako. :crveni:
Da te malo razocaram i onde svari koje poseduju marku da su napravljene u EU ili gde vec pravljene su u Aziji, Istocnoj Evropi ili gde vec ,jer drugacije cene bi bile i te kako jos vece. Naravno postoji i neki deo koji se radi na zapadu ali stvarno jako mali.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!