Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
One nisu sin, one su fantasticne! Umetnicko delo, bre.
Pogotovo ove u sredini(ali ne u ovoj boji). Naravno, to nije nesto sto obujes kad ides na pijacu ili na sedeljku. :D

:mcqueen: :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
^ meni su odvratne, zato sto me podsecaju na kopita...
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte, nesto slike nece da mi se otvore i prikazu.... :cut:

jovana :peace:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gumene cizme,sa onim cveticima. :barf:
Ni u stalu ne bih usao u njima.
Korisnikov avatar
By Incubus
Evo šta se meni ne dopada ali mi ne smeta, samo ja ne bih nikad nosio

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by simarrgL*

Slika
helanke :barf:

onda.. oni zebrasti kompletici, dizelaske trenerke, sandale-cizme, crne pantalone sa belim kaisem (ali onom jeftinom ruznom varijantom) i obrnuto..

perjana jakna u ovoj formi:
Slika
Sto je najgore, njen izraz lica govori da je ona superekstravrh zadovoljna svojim "stajlingom" :kesa:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Not really a sin, ali kad neko nosi dva odevna predmeta iste boje koji se samo malo razlikuju u nijasnsi (pr: crveno i malo tamnije crveno), ume da izgleda bas lose. Ako je vec primetna razlika u bojama, treba da bude dovoljno velika da formira neki kontrast ili komplementarnost.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Odvratne su mi one šarene gumene čizme. (I obično je neka umišljena goropadnica u njima. Fuj.)
By space_oddity
E, smaraju me priče o modnim zločinima/grehovima/etc.
Ako mi se izlazi u roze majici sa zelenim cirkonima i tirkiznom mini suknjom ispod koje ću nositi iskidane mrežaste čarape, sa hello kitty sandalicama, vala nosiću, i možete svi da mi duvate nepostojeći kurac.

Inače, naravno da mi se štošta od obuće i odeće ne dopada, i naravno da za razne stvari pomislim da su baš ružne, ali aman, ni ne tražimo valjda neko jednoumlje u bilo čemu, pa tako ni u odevanju, i svako ima pravo da obuče šta god poželi, makar ja, ili bilo ko drugi, mislila da je to najružnija stvar na svetu.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ali zašto ulaziti na temu samo da bi se reklo kako tebe to ne interesuje i zaista samara? Meni konkretno taj poriv nikada neće biti jasan, naročito ako je offtopic. Mislim, ok, kakogod, ali ako se ljudi zabavljaju (što ovo definitivno jeste, jer sumnjam da je iko ovde umislio da će nekome promeniti mišljenje ili odevni ukus zato što je napisao šta mu se ne dojmi viđati), zašto im piškiti po paradi i kvariti zabavu? Ne kontam i verovatno nikada neću.

ON: Čizme na +30 i čizme od šustikle u svim klimatskim uslovima.
By space_oddity
Ne znam, možda zato što su forumi inače zamišljeni kao mesta gde dođeš i kažeš šta misliš o nekom pitanju? :blabla:
U trenucima dosade, listah razne teme pa naiđoh na ovu, rekoh šta imam da kažem, i pritom ne vidim baš da je moj komentar off.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Nije, off, samo imam da pridodam, u smislu -kad bi ovo bila ozbiljna tema- space.oddity, tema se zove Fashion Sins, a trebalo je da bude Šta mi se ne sviđa :)
Jedno je iznositi slobodno mišljenje o dopadljivosti ili nedopadljivosti određenog modnog... momenta :D ali kada se radi o pravim Fashion Sins, baš kao i po definiciji lepote, postoje određena pravila koja nemaju veze sa tim kome se šta sviđa.

Ono što tebe nervira jeste laičko komentarisanje stilova ili modnih komada, popljuvavanje nečijeg ukusa. Kome je stalo do mode, on će se truditi da nauči šta je fashion sin, a ko je za alternativu - pa.. široko mu polje :)

@Waldi - "čizme od šustikle" - kradem!!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Parton
Jedini modni greh je nedostatak kulture i etikete: Primeri za to su nocna sminka u sred dana, kosulja na kratke rukave i/ili dzins na formalnim dogadjajima, sminka na plazi, and shit like that...

Van pravila tog tipa, sve je dozvoljeno. Odeca i treba da bude refleksija licnog poimanja stila osobe koja je nosi...
Korisnikov avatar
By nsc
kosulja moze biti jednobojna, prugasta, karirana, ...
ne postoji kosulja na kratke rukave
inace su kosulje sa kratkim rukavima deo normalnog oblacenja i cak deo sluzbene odece u Africi, Australiji, Aziji i svim bivsim clanicama (kolonijama) Ujedinjenog Kraljevstva
Korisnikov avatar
By 李香兰
Bilo sta tigrastog printa. Ne bih to nazvao nekim "modnim grehom"(stagod) ali mi se jednostavno ne dopada. Nimalo.
By space_oddity
U principu, jasno mi je to od početka, samo mislim da bi bilo bolje da se zaista zove - šta mi se ne dopada :)

Evo, da ne bude da stalno serem, ni meni se ne dopadaju one štrikane čizme, a nije mi sasvim jasno ni nošenje martinki na +35. :vruce:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422444#p2422444]nsc napisao:[/url]kosulja moze biti jednobojna, prugasta, karirana, ...
ne postoji kosulja na kratke rukave
inace su kosulje sa kratkim rukavima deo normalnog oblacenja i cak deo sluzbene odece u Africi, Australiji, Aziji i svim bivsim clanicama (kolonijama) Ujedinjenog Kraljevstva
Ali postoji košulja kratkih rukava. Izmišljena iz praktičnih razloga, odavno, ali nikako nije za formalne prilike, kako je P i rekao.
To što se nosi u zemljama koje si nabrojao, nema veze sa tim što su kolonije UK, već sa vremenskim uslovima koji tamo vladaju, pa opet, iako će ih svi obući za posao ili za svaki dan, ipak nije prikladno pojaviti se na određenom svečanom skupu u košulji kratkih rukava. Pogotovo ako govorimo o večernjim prilikama.
I, nisam znao da postoji normalno i nenormalno oblačenje... nego to manje bitno sad, bilo je bitno da razjasnimo košulje.

:sesir:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!