Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Na skali cvrstine od 1-10 Titan izvuce jedva 6. Ja mislio da je bolji a ono sipak :sigh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by NeffeloMantis
Na skali cvrstine od 1-10 Titan izvuce jedva 6. Ja mislio da je bolji a ono sipak :sigh:
Ma kakvi 6, 10 bre! Meni kosa i posle 12 sati stoji onako kako sam je namestio. :)
By Dragonite
Šampon + regenerator za kovrdžavu kosu

+ gumica za kosu (crna ili plava, deblja ili tanja)

Nikako pene, gelovi i voskovi :vatroslava:
By Shoplifter
ja sam sve prestao da rabim od kad mi doktor rece da cu doziveti listopad kose ako ne prestanem da je "lepim".
a onda sam shvatio da mi je kosa prirodno toliko cvrsta da je dovoljno da je isfeniram kako zelim, i ona stoji i ne mrda. :bic:
Korisnikov avatar
By Marvin
A ja moram :sigh:
To je toliko gusto, oštro i neposlušno da je nekako najlogičnije da je držim na kecu.
A ne sviđa mi se tako.
Pa koristim gel onaj Nivein wet look i lak za kosu (to koji mi padne šaka)... i koliko god toga da stavim posle par sati ponovo ide svojim putem...
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by *BloNdYsHa*
Najbolji su TIGIjevi preparati ali kostaju ko prva ljubav!
Da da... "Tigi Catfight Pliable Pudding" :hail:

..negde prochitah da je pomenut Redken, opasna je ona "Redken Rewind 06" pasta:yes:

Pa "odreshite kesu" ako vam je drago!:skuter:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Zemunac
Taft titan gel. Kuku i lele koliko to uchvrshcuje kosu, jednom nisam isprao kosu od gela pred spavanje, ujutru me je glava bolela!
Ja sam izuzetno razocharan u sve Shwarzkopf-ove proizvode, no ovu stvarchicu cju morati da probam...
By Çâðê_DUP
za vet luk je najbolje mleko za telo...al ja imam kratku kosu...kad ocu da se shljashti nabacim mleko,al u principu gel,burazer kupuje ne znam koji i onda itesa lak i to je to...a listopad kose sam vec dozhivela zbog farbanja i shishanja,shampon IREL koji koshta tipa 200 kinti pomazhe i preporuchujem ga!!!!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
taj Tigi je samo jako izvikan samo zato što se tako "ekskluzivno" prodaje. imate i mnogo boljih proizvoda prilično nepoznatih širem auditorijumu (a koliko sam ja skontao i većini frizera).
Korisnikov avatar
By Allkey
rofl, evo, laki probao taft titan look gel. ma bolestan je.

dok ga stavljash, osetish kako smrdi, kako ti spaljuje, przhi kosu. josh ako imash osetljivije lice, a neke vlasi na koje si naneo gel ti ga dodirnu (lice), peche do jaja.

Od kose mi napravi hrpu slame. Drvo. Ima mocj da udrveni kosu, ali ne i da je drzhi gore. To me nervira.

S te strane mi je useless. Nishta bez skracjivanja kose. :(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lemur
Zanima me sta od preparata koristite za pripremanje frizure? Da li su to gelovi, voskovi, pene, ulja, lakovi....

Sta je najbolje koristiti za "wet look"?
Navadila sam se pre jedno godinu dana, pa sam maltretirala kosu sa cim god sam stigla, sve u zelji da budem sto lepsa i fatalnija.
Pa sam stavila nadogradnju, farbala se u crno, stavljala minival, sisala se, blajhala, pa mi se nije dopalo, pa sam tu izblajhanu kosu prefarbala u smedje. Stavljala sam gelove, lakove, wet kreme, vosak i sta sve ne...
Epilog - kosa mi je izgorela i proredila se kao u pokojne Vide Pavlovic.
Sad mi se jos uvek oporavlja, ne stavljam nista na nju,osim chichkovog ulja, a da bih ostala u trendu, nabavila sam sesire, pa ih nosim umesto frizure.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!