Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Revija sa hologramima morskih nemani
stvarnih / izmisljenih + vozila sa ljudima u njima
koji lebde izmedju manekena dok se setaju pistom.

pogledati na diesel.com

opet su prevazisli sami sebe :love:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Postavi nam link ogi da netrazimo po sajtu :opacupa:
Korisnikov avatar
By pazzaz
mogli su da iskoriste hologram mnogo bolje igledalo je kao jeftini laser koji pici izmedju a ne 3d slika. Tesko je postici efekat kao sto je McQueen uspeo sa svojim hologram na reviji. A kolekcija ko i svaka Diesel kolekcija zbir svega i svacega i taj Raf Simons je sooo pase.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
Postavi nam link ogi da netrazimo po sajtu :opacupa:
nema sta da trazis
na prvoj strani je!

pazzaz , ti ujutro mrzis sebe, a posle kafe ceo svet?

i feel for u, really!
Korisnikov avatar
By pazzaz
A ne ne greska u koracima ja od samog jutra mrzim ceo svet. :D

Ato gore sto sam rekao su cinjenice, uzmi ili ostavi.
By Sixto
Sto je narodu dovoljno to malo kich performansa da kupe nesto sto mozda nije naj naj stvar! Bice da je uvek vise konzumenata reklame nego same koka kole!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
@pazaz:
na zalost nisam video sta je AMQ uradio s hologramima, i ovaj snimak je prilicno los, tj u slaboj rezoluciji, da bi mogao da gleda veci broj ljudi preko neta.
meni je revija sasvim lepo izgledala, posebno kada su ljudi izlazili iz onih "podmornica" i kada su se pojavljivali ljudi hologrami...
nije mi izgledalo kao jeftini laser, jer u momentima ribe plivaju izmedju manekena, ne samo ispred ili iza njih.
:neznam:
sto se tice garderobe, skoro da je neprimetna (na snimku), akcenat je dat na show, i holograme, ne bih mogao oceniti garderobu po tome, tebi svaka cast!
svidja mi se tematika podvodnog sveta, mogli su uzeti neki svemir ili slicnu glupost, tad ne bih bio toliko zainteresovan...

@sixto: ko kaze da cu/ce kupiti nesto zbog ovog performansa?
u dizelu kupim, kao i u bilo kojoj drugoj radnji kada mi se nesto svidi i imam para da dam za to.
ne mislim lose o firmi ako pokusava da bude kreativna u bilo kom obliku i domenu svog rada.
dieselove reklame su po meni specijalna filozofija koju mnogo ljudi uopste ne konta, i to je ok, jer nije sve za sve.
reklama jeste bitan faktor pri donosenju odluke o kupovini, ali ne presudan.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ti si bio uzivo na oba showa? (AMQ i Diesel)
:wow:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by pazzaz
Mcgueen-ov hologram mozes videti na http://www.youtube.com/watch?v=Cou04-vOZx8 ili idi na www.alexandermcqueen.com (special project) ako zelis u boljoj rezoluciji i hologram je izgledao kao prava magija (ne znam koliko moze da se dozivi na snimku cela atmosfera ali uzivo je izgledalo neverovatno).
meni ovo nije impresivno, nista posebno. DSL hologrami su se bar kretali medju manekenima i docaravali prostor. jes' da je jednobojan, al je bar ucestvovao u samom prikazu "dosadnih" modela . . . nije bio samo film na pocetku...
na dsl snimku je 3d efekat ocigledan, ovo od mcqueena mi izgleda kao obicna projekcija na neko platno.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by ogi_ns
ti si bio uzivo na oba showa? (AMQ i Diesel)
:wow:
na AMQ da na dieselu ne
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by ogi_ns
Originally posted by pazzaz
Mcgueen-ov hologram mozes videti na http://www.youtube.com/watch?v=Cou04-vOZx8 ili idi na www.alexandermcqueen.com (special project) ako zelis u boljoj rezoluciji i hologram je izgledao kao prava magija (ne znam koliko moze da se dozivi na snimku cela atmosfera ali uzivo je izgledalo neverovatno).
meni ovo nije impresivno, nista posebno. DSL hologrami su se bar kretali medju manekenima i docaravali prostor. jes' da je jednobojan, al je bar ucestvovao u samom prikazu "dosadnih" modela . . . nije bio samo film na pocetku...
na dsl snimku je 3d efekat ocigledan, ovo od mcqueena mi izgleda kao obicna projekcija na neko platno.
Pa sad AMQ show je bio u martu 2006 te sam siguran da je dieselov tehnicki bolje odradjen ali ipak ovaj je stvarno izgledao kao carolija.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
meni koji nisam bio ni na jednom, dieselov izgleda efektivnije u smislu prezentacije,

a tematika je verovatno stvar ukusa.

da je amq stavio Kejt da lebdi medju manekenkama priznao bih da je bolji. diesel je ipak otisao korak napred...

nisi video DSL show uzivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!