Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
na hrvatskom web portalu net.hr objavljena je jako zanimljiva fotogalerija "beogradska schpitza" sa simpaticnim komentarima.

na pocetnoj strani sajta www.net.hr, pronadjite fotogaleriju...
Korisnikov avatar
By Adenim
Hajde budi malo preciznija, nema fotogalerije na naslovnoj, ni u modi...
Korisnikov avatar
By tramp
jedva nadjoh - idi od sredine stranice malo na levo i dole ... fotogalerija
moda u komsiluku
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Predpostavljam da su komentari puni malicioznosti i zajedljivosti kao svi izvestaji hrvatskih medija iz Srbije ? :potapsava:

Stoga me iskreno ne zanima :blenta:

Iskreno ne razumem u cemu je tolika fascinacija Srba i Hrvata jedi drugima i stalna potreba da se komentarisu medjusobno i slicno.To fascinacija po meni pocinje da prerasta u medjusobnu opsesiju :ruzan:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
e pa lose si pretpostavio laki!!

krajnje sam iznenadjen, komentari su vise nego pozitivni, cak i tamo gde popljuju garderobu - nahvale njenog "protagonistu" tj onog ko je nosi!

uglavnom su uslikane prelepe devojke, raznih modnih stilova, ali nijedna "napucana" i " markirana" - kakve su uglavnom beogradjanske mladje devojke.

samo mi do kraja nije jasno sta su / ko su "mochvarci" :puzzle: ?

inace jedna od glavih vesti, dok trazih skrivenu BG galeriju, je
PESMA MARIJE SERIFOVIC JE PLAGIJAT
:nope:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
+ po ovim komentarima mogu da zakljucim da su ljudi u ZG ocajno obuceni, a da BG "ima ima stila
ja se zaljubila..."
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Lakiboy_ns
Predpostavljam da su komentari puni malicioznosti i zajedljivosti kao svi izvestaji hrvatskih medija iz Srbije ? :potapsava:

Stoga me iskreno ne zanima :blenta:
Loše pretpostavljaš ;) ... opčenito cijela modna fotogalerija na Net.hr je prepuna pohvala radilo se o Fashion Week-u u Zagrebu, modi Beograda ili ne znam nekoj reviji u Milanu... slab im je taj njihov modni kritičar, bolje bi ja to napravio ...

Treba vidjeti kako to kritičari sa Indexa ili 24sata rade, oni pak sve živo popljuju i što valja i što ne valja ... :lol:

.. eh, nikako nači pravu sredinu :sigh:
Korisnikov avatar
By helios
mochvara je klub u zagrebu koji neguje rock, garage, underground zvuk, pa su otuda mladi koji tamo odlaze nazvani "mochvarci".
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by helios
mochvara je klub u zagrebu koji neguje rock, garage, underground zvuk, pa su otuda mladi koji tamo odlaze nazvani "mochvarci".
ok! fala! :putnik:

off: inace volim jako kad cujem da klubovi imaju domaca domisljata imenima, eto to mocvara mi je bas nekako sooper, kao i npr mravinjak (diskoteka u BiH), gajba (mesto za otpadanje alternativne mase u NSu) i tako slicni, kojih sad ne mogu da se setim...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ogi_ns
samo mi do kraja nije jasno sta su / ko su "mochvarci" :puzzle: ?

:pokazuje:

Khm khm... predsednik kućnog saveta močvare ovde (levo)... kako možeš da ne znaš ko smo?!?!
:vogue:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
+ po ovim komentarima mogu da zakljucim da su ljudi u ZG ocajno obuceni, a da BG "ima ima stila
ja se zaljubila..."
to nije tačno. u ZG su ljudi dobro obučeni, ali manje "vrište" od (već pomenutih) Beograđana.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja se zaljubila..."
to nije tačno. u ZG su ljudi dobro obučeni, ali manje "vrište" od (već pomenutih) Beograđana.
koliko sam ja vido HRcaka uglavnom su dobro obuceni, ali ja samo napisah sta se PO ONIM KOMENTARIMA DA ZALJKUCITI.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.

Komentari nisu zluradi i maliciozni kako se moglo ocekivati kada neki hrvatski medij izvestava o bilo chemu iz Srbije.

Verovatno je tema izvestaja bila da se pokazu samo pozitivni primeri.
Kada bi Tv stanice krenule tim putem bilo bi jos bolje :saksofon:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
E a kakva su uopshte merila 'lepog oblachenja'?! Ko ima prava da pricha o tome i donosi presude?! To je nebulozno! A za pozitivne komentare sam odushevljen iako se sa nekima bash i ne bih slozio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!