Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
Slika

zapravo, industrija mashina, traktora i svakakvih gradjevinskih proizvoda... do malih alata.... ima i svoju FoOtWeAr kolekciju koja je kao brand, popularna i trazena sirom sveta....

sta mislite o CAT Footwear-u?

i da li i gde mogu da se nadju CAT obuca za lepsu polovinu...?? :D

:zastava:

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
najjacha obuca....NAJJACHA :up: :up:

bilo je u knezu par radnjica sa njihovim patikama i cipelama, ima i na terazijama.....( i cim se setim imena radnjica, javicu ti).....da li je "ofice" ili tako nesto ebem li ga, ali znam da ima, ja sam kupila patike!!

ps. imaju najpoznatiju i najkavlitetniju gradjevinsku mehanizaciju!!! :up: :wink:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by zbunjena
najjacha obuca....NAJJACHA :up: :up:

bilo je u knezu par radnjica sa njihovim patikama i cipelama, ima i na terazijama.....( i cim se setim imena radnjica, javicu ti).....da li je "ofice" ili tako nesto ebem li ga, ali znam da ima, ja sam kupila patike!!

ps. imaju najpoznatiju i najkavlitetniju gradjevinsku mehanizaciju!!! :up: :wink:
pa i ja sam videla u Office-u, ALI (jedno veliko ALI), to su sve muski modeli od 45 do 60 broj obuce... (ovo drugo malo preterah.. :D ).. tako da...
nego, zanima me gde mogu da se nadju zenski modeli, i to bas mislim da imaju neko posebno ime... tipa "iTechnology Footwear"...

zbunjena, imas Veeeeeliki plus kod mene... ;) ;) :D
Korisnikov avatar
By m..
Joj, meni su one ruzne...
Korisnikov avatar
By reveal
pa kako ruzne... to su jedne od najlepsih cipela/patika koje sam u zivotu videla....
a bas sam mislila da ih volis... :D :crveni:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, ovaj, nekako su mi za drvosece i tako to, bilo je par modela koji su izgledali ok, ali nekako bilo bi me zesce blam da hodam u tome...
Korisnikov avatar
By reveal
:durenje:

pa to i jesu za drvosece, i za traktoriste i za beton makers i tako... to je sustina... the essence dear ladies...
Korisnikov avatar
By m..
Ma, not my cup of tea, radiej bih hodala u platformama od 30 cm
Korisnikov avatar
By m..
Mmm-h, upravo tako. Ona zena u meni je sve veca i veca, postacu trandza na kraju, cek samo da stavim liniju oko usta, pa se vracam na temu.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by reveal
zbunjena, imas Veeeeeliki plus kod mene... ;) ;) :D
mislish...veeeeeJJJiki :lol: :lol: :maji:

...inache moj model cat patika je: "marina (oxford)" :yes: i najjache su, jesu jesu!!!

@ m.. ubode me pravo u srce, sa onom izjavom, da su grozne!!! Cccc...
Korisnikov avatar
By m..
Pa meni jesu... Imaju taj neki vajb...
Korisnikov avatar
By Oziris
Ima zanimljivih patika... Ne mogu poreci da su izuzetnog kvaliteta, ali not my cup pf tea... though, moja zena ih jako voli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!