Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By SeoskiLola
#744522
Bash nam je falio jedan toppic za kritiku (i pohvalu) stajlinga a gde tjesh lepshi povod od Beovizije. A bitje ih josh

TOTALNI PROMASHAJI:

1. Marija Sherifovitj (prvo veche)

Devojka je na prvom mestu jer ako pesma vazi za favorita treba povesti malo vishe rachuna o stajlingu. Trud je vidljiv ali je otishao u pogreshnom pravcu. Predpostavljam da su igrali na kartu neobichnosti ali - ne, to ne treba tako Marija. Kroj suknje je katastrofichan a ni mrtvilo boja ne ide u korist. Sve bi bilo bolje da je bilo i jacheg kolorita. Frizuru netjemo ni komentarisati.

2. Blizanci (drugo veche)

Ako smo mislili da mushkarci ne mogu pogreshiti u manifestacijama ovog tipa, prevarili smo se. Pohvalno je shto su momci izashli iz ustaljenih varijanti "cassual" odevanja koje vidjamo na svakom festivalu, ali momci pobogu. Preterali ste u svoj toj likri, svetlucavim tkaninama...Na providnu crnu koshulju tog tipa nikako ne ide takav sako. Mozda bi i proshao da je bio u crnoj boji ovako jok.

3. Jelena Kovachevitj

Dokle tje nas tiranisati sa temama iz latino serija? OK senjorita je pa valjda mora da bude sa karnerima i naravno u crvenoj boji ali Jelena, dusho, to je tako passe. Pa ni Shpanci se vishe tako ne odevaju.

4. Tanja i Bane

Uz manje vishe isti komentar. Jel to isti stilista u pitanju? A ni pesma bash ne zahteva taj latino look. Moglo je i bolje da Bane nije pozajmio sheshir od hmz glavatog strica mozda?

5. Maja Markovitj

Iskreno, haljina je chak i simpatichna ali Majo ako je providno u donjem delu treba da ima i shta da se pokaze. Sorry, ti jednostavno nemash. I nije mi jasno kakav je ono sheshir - napali me leptiri. Na pushtenu kosu - ne, nikako.

BRAVO

1. Aleksa Jelitj

Odetja za svaku pohvalu. Moderan kroj i vedre boje koje prate vedre tonove pesme. U drugoj vecheri je pokazao ono shto Blizanci nisu uspeli - kako se nosi koshulja koja svetluca. A tu je i kaish sa inicijalima AJ po uzoru na svetske zvezde, valjda.

2. Ivana Jordan

Fantastichan izbor haljine za tu kompoziciju. Bogata materijalom i cirkonima jednostavno je blistala obe vecheri. Svakako je queen of the night ali na drugom mestu. Zashto? Ivana, pa mogla si valjda da spremish dve haljine?!

3. Betty Boop

Potpuno jednostavna odetja ponekad moze biti pravi izbor, posebno ako se radi o mladim devojkama iliti devojchicama poput njih. Odraz mladosti i punk muzike. Moglo je mozda i malo agresivnije, zato tek tretje mesto.

4. Negativ

Diva rok scene u svom prepoznatljivom stajlingu. Modeli Ive Stefanovitj apsolutno savrsheni. Ipak, znatno bolji stajling prve vecheri. A i momci iz benda u blegom raskoraku...

5. IQ

Svedeno i jednostavno...bez daljih komentara.

Special guests:

Svakako treba pohvaliti stajling crnogorskog predstavnika Fedia kao i bosanku Mariju.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
#744786
Marija Sherifovic
Prvo veche joj je stajling bio katastrofalan,totalni promashaj.Drugo veche vec malo bolje.

Blizanci
Drugo veche nisu bili loshi,ali....

Aleksa Jelic
E njegova kombinacija mi se ubedljivo najvishe svidela:up:

Betty Boop
Skroooz ok

Negativ
Nikako mi se nije svidelo ono shto je obukla:down:na onu njenu gradju nije smela neshto onako da obuche.Onako debeljushkasta,pa josh neshto shiroko shto je josh vishe chini debelom.Lichila mi je na neko bure na chachkalice ili kao neka pechurka.
Korisnikov avatar
By Boshko
#745171
Originally posted by Jelena_Bliss
Lichila mi je na neko bure na chachkalice ili kao neka pechurka.
Meni je prvo vece licila na bojler :D
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
#745180
Sve pohvale za Jordanku i njene slatke igrace u dobrim odelima i za gospodina Jelica,naravno... simpaticno mi je delovala i Ivana iz Negativa za koju bi se moglo reci da je bila i hrabra ali je sve ispalo ok ...
Samo se pitam sta bi ona Maja Nikolic obukla za drugo vece da je prosla u finale ... Mislim zena se ne izvlaci iz onog prugastog odela od kako se pojavila u Sava Centru pred nastup... Verovatno bi u njemu otisla i u Finsku ... savet: Zeno presvuci se...

A Marija stalno oblaci te kretenske suknje ... nadam se da nece ni jednu od dve kreacije imitirati u Helsinkiju ... Ja bih je licno obukao u krinolinu crnu i napravio kontrast izmedju decackog lica i potpune zenstvenosti ,Marija zasluzuje podhitnu promenu celokupnog vizuelnog identiteta...
Korisnikov avatar
By Boshko
#745182
i od mene pohvale za jelicku, odlicna joj je bila kosulja prvo vece... a pantalone taman tesne koliko treba...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
#745257
Originally posted by Jelena_Bliss
Negativ
Nikako mi se nije svidelo ono shto je obukla:down:na onu njenu gradju nije smela neshto onako da obuche.Onako debeljushkasta,pa josh neshto shiroko shto je josh vishe chini debelom.Lichila mi je na neko bure na chachkalice ili kao neka pechurka.
Ma bash u tome i jeste fora...estetika ne estetike lol
...ali mogla je malo vishe da se uskladi sa ostatkom benda

Mislim da bi Mara u Helsinkiju idealno izgledala u nekoj arlekino varijanti. Em bi njoj taj kostim stajao, em je pesma tuzna em bi ishao uz sve one cirkuzante iza nje.

:comingout: :tetka: lol
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
#745459
Originally posted by Boshko
Originally posted by Jelena_Bliss
Lichila mi je na neko bure na chachkalice ili kao neka pechurka.
Meni je prvo vece licila na bojler :D
:lol:
bure-bojler-kazan :smeh:
By DelilahPlewa
#2821859
There's some detailed discussion here, and that's what I wished to see. I'm one of many Shop Here, and that is the sort of content I want to see. I'm grateful to everyone who has shared something here.
By DelilahPlewa
#2821870
This latest news website is terrific, and I enjoy reading the headlines articles there. Since I work for top Shop Now, it's extremely important to me to remain up-to-date with the latest news.
By DelilahPlewa
#2821913
I will purchase a few of these personal gifts, and drop them off at a child's care. I hope my best SHOP Here online colleagues will applaud me for doing this. What do you think?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!