Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

AllStars iliti Starke

In
62
89%
Out
8
11%
Korisnikov avatar
By Macan86
ja ih obožavam zato što idu uz sve(bar uz sve što ja nosim)...a gle čuda imao sam samo jedan jedini par pravih i to su bile one klasične crno-bele...a ni njih nisam kupio nego dobio na poklon.
Inače sam cicija(al što je najgore ja sam cicija kad treba nešto da kupim sebi,kad su drugi u pitanju nisam cicija) i nema sile da dam viđše od 2000-3000 hiljade din za obuću tako da furam kopije neke xD

Edit:
Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
Nikad nisam bila luda za njima, to su fakat najneudobnije patike ikada. A i inace ne podnosim patike. Imala sam klasicne crne u tinejdzerskim danima, ni tada ih nisam nesto volela, nisam ih iznosila, na kraju sam ih poklonila drugarici kojoj su pukle njene.
Doduse, to vazi samo za ove platnene u svim bojama, imam divne, sive poluduboke zimske cizme od brusene koze, imaju isti oblik kao klasicne starke.
I takodje mi pade na pamet, drugarica je skoro dobila od drustva s faksa (dizajneri) klasicne plave starke sa naslikanim tardisom :love: E te bih nosila :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne volim ih, vansice su mi uvek bile bolje za tu varijantu
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nisam ih nikad kupovao, isto vise volim vansice. svetlo sive ili tamno sive sa plavim detaljima :love:
By alexandermagic
Uzeo sam si danas jedan par, da ne kazem sebi da sam zivio a da ih ne probah. Iako nosim 42, one su mi taman 41. :ozbiljan:

Slika

'Ocete mi objasnit kako odrzavate ravnotezu i sklad koraka u ovoj pizdariji, pls ?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Evo ja cu da ti odgovorim posto imam starke. Ne odrzavamo ravnotezu, a jos manje imamo sklad, ja barem sigurno nemam.

Slogirao bi se kad bi video uz sta ih kombinujem. :galerija: Nosimo isti broj.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
isto 41
sklada bez

sad ces videti kad dodje leto kako je divno prati starke jednom mesecno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!