Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bern
zar jeftino i dobro ide u istoj rečenici?
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2747476#p2747476]bern napisao:[/url]zar jeftino i dobro ide u istoj rečenici?

Da, moze da ide, kad neko ima talenta a zivi u Srbiji de se rad ne ceni mnogo.

Dva odlicna frizera znam koji rade u salonu u kom su cene povoljne. Jednako su dobri ako ne i bolji od nekih fensijanovica kod kojih mnogi ostavljaju pare i misle da su dobili neznamnijasta (kao na primer moja sestra, dobra drugarica itd. i ona dozive otkrovenje kad odu kod njih). Ne pricam kao neki totalni laik, vec neko ko je i davao pare silne i pre 20 dina i ko zna ljude (gazde i radnike) iz te branse i uopste iz branse "ulepsavanja"

Cena nije uvek pokazatelj (ne)kvaliteta.

edit

evo uobicajenog primera:

talentovana frizerka/frizer moze da radi u salonu za platu - u tom salonu je veliki promet, stalne musterije, cene povoljne. Ima socijalno, penziono, trudnicko ali jbg radi za platu i neki tips.

Ili moze nekako (dedino imanje, kredit, zaduzivanje, grcanje) da otvori svoj salon i da onda radi na promociji svoje fabuloznosti kao frizera u moru drugih i da digne cene jako (da se zna da je kvalitet) i bude fensi salon i da kao uspe da otplati silne dugove i zadrzi stare i dovede nove musterije.

Iako banalizujem, to je priti mach to i realna slika.
By Shoplifter
hehe super su vam ta nimalo opšta mesta momci ono stop being poor xe xe basx syper.

hys has spoken.
Korisnikov avatar
By Delete
Moze li i meni info u inbox, molim?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!