Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by DirrtyNe moraju da budu vestacke, tj. moze se kupiti prirodna, zdrava sminka npr.
Maskara and co. izgleda privlačno na tamnoputim likovima grubljeg izgleda.
Ostale čini još nežnijim, na šta se ja nikako ne palim.
Puder odobravam jedino usled neotklonivih nepravilnosti kože.
Ruž ne nikako.
Ja inače sažaljevam ženski rod u tom smislu, jer po pravilu moraju mnogo toga da sređuju kako bi izgledale poželjno i privlačno.
Ne vidim poentu šminke na muškarcu.
Od nas se to ne očekuje, zašto bismo sebi stvarali još jednu svakodnevnu obavezu?
Jedino ako neko baš uživa u tome... mada ne vidim kakvo je uživanje moguće u nanošenju raznih veštačkih sranja po faci.
Originally posted by DirrtyHuh, pa ima prirodnih stvarcica...
Šta je danas prirodno?
Jedino ako sam bereš bilje iz prirode i pretvaraš u preparate.
Nešto sumnjam da bilo ko to radi.
Ja npr. obožavam negu tela u vidu mleka, krema.... ali mi čak i to ponekad smeta... previše mi zapuši pore i guši me.
A to navodno koža upije...
Šminku ne bih nosio ni da mi plate.
Što se tiče dela o očekivanjima, pa ne očekuje se, dakle nije korisno ako se radi.
Čista računica.
Brijanje ne bih svrstavao pod isto.
U pitanju je higijena.
Originally posted by MageMa ja mislim da ti uzivas da se sminkas, pa stoga jedva cekas Noc vestica.
Ne volim ni na ženama, a kamo li na muškarcima
Ont: Samo kada je noć veštica
Originally posted by ns.happyJoj naterao si me bio da otvorim posebnu temu o tome:
volim ovako kad se srede, a ne kad su ''diskretno nasminkani''
''
Originally posted by Mars
Gde li je onaj klip....mnoštvo nešto minuta što traje a na njemu je tip koji se šminka...stavio bio neko...
Ne umem da ponovim šta je sve stavljao na sebe ali je bilo impresivno, obilato propraćeno njegovim komentarima i objašnjenjima zašto trenutno koristi to što koristi, zašto mu je to u flašici/tubici favorit a ne nešto drugo itd.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!