Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jel to nesto tvoje? Ako nije onda ne vidim poentu kacenja ovoga, ima 10000 ovakvih sajtova.
Korisnikov avatar
By blenta
:up:

je'l povezano na neki nacin sa tobom, srbijom, pederlukom, gej srbijom?

ako nije onda spamujes
Kako može cijela tema bit spamovanje? Spamovanje bi bilo kad bih na toj temi o modi postavljao nešto što nikakve veze s modom nema. Ovu temu sam otvorio da može svako ko hoće postavit linkove na modne sajtove, videa ili slike koje hoće a nema toga toliko da bi zbog toga vrijedilo otvarat posebnu temu. bilo bi to nešto kao zajednički forumski modni magazin, tamo bi na jednom mjesti mogli vidjet šta je kome lijepo i zanimljivoi iz mode. vidio sam da ima tu mnogo tema o modi ali nijedna nije ovakva sintetička ili što bi se reklo u magazinskom formatu. Svidi mi se nešto što je u vezi s modom, recimo samo neka slika ili video i htio bih vam to pokazat. I sad gdje da to stavim jer zbog jedne slike se ne isplati otvarat čitavu temu. S vremena na vrijeme naiđem na nešto takvo zanimljivo i poželim to objavit negdje ali gdje onda s tim kad je u pitanju samo jedan link, slika, ili video. Znam i ja da postoji 1000 sajtova o modi ali mene ovdje ne zanimaju svi oni, svih tih 1000 sajtova, već samo oni koji zanimaju vas jer se interesujem o to šta koga ovdje na Forumu zanima. Tako sam to mislio, nadam se da je to sad jasnije.
Korisnikov avatar
By blenta
meni nije, no nemam ja bas pozamasnu
tu socijalnu inteligenciju :)
By Reomir Klon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536647#p2536647]blenta napisao:[/url]meni nije, no nemam ja bas pozamasnu
tu socijalnu inteligenciju :)
Pa to je isto kao s tom muzikom, u toj temi Šta vam sad svira. Zanima me šta vi slušate i kad poželim to čut onda odem na tu temu i vidim šta je ko postavio i šta ko sluša. To je slično tomee samo što se radi o modi a ne o muzici. Zanima me kakve su vaše estetske preferencije i šta vam se sviđa a i ne sviđa. I to šta vam se ne sviđa isto možete postavit ovdje. I prokomentarisat ako vam se hoće i imate vremena za to. Inače me zanima sve u vezi s umjetnosti od slikarstva do muzike i filma. Meni se takva tema čini zanimljiva a mislim da bi to moglo zanimat ne samo mene već i ostale članove na forumu.
Vi ste baš čudni, koliko je tu tema na Forumu koje mene uopšte nimalo ne zanimaju i sad bih ja trebao znači isto tako hodat od jedne do druge i svuda tamo pisat kako me ovo ili ono uopšte ili ama baš nikako ne zanima i svuda davat te palce dole, ahahahahaha. Pa ja sam tu temu otvorio radi tih koje to zanima a ne radi tih koje to uopšte ne zanima. Koga to ne zanima nek ju jednostavno preskoči i ignoriše, pravi se kao da je ne vidi ili kao da ona uopšte ne postoji isto tako kao što radim i ja kad vidim neku meni sasvim nezanimljivu temu. A ne trčim na svaku takvu koja me ne zanima odmah pisat kako me ne zanima i davat palce dole.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sto ne rece u prvom postu da je tema o postavljanju linkova itd? meni prvi post deluje kao klasicni spam-reklama.
By Reomir Klon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536792#p2536792]Anhedonie napisao:[/url]sto ne rece u prvom postu da je tema o postavljanju linkova itd? meni prvi post deluje kao klasicni spam-reklama.
Pa vudi se to već jasno iz naslova šta je tema:
Moda na internetu - sajtovi, članci, reportaže, video i foto
Ako sam tamo naopisao SAJTOVI i to na prvom mjestu šta bi trebalo to značit sad drugo nešto već da će se tamo postavljat LINKOVI na te sajtove, sigurno vam neću kompletne sajtove sve i sa serverima donijet tu na Forum, počnite konačno razmišljat i zaključivat logički. Smatrao sam da je pored takvog jasnog naslova dalji opis sasvim suvišan jer baš to bi moglo izgledati kao podcjenjivanje inteligencije svih članova foruma, ispalo bi da vas smatram dementima ili šta, da vam "crtam" nešto što se očekuje da bi trebalo bit jasno svakom na prvi pogled. Tek bi to svakoj logički razmišljajućoj osobi moglo izgledati kao provokacija i uvreda, no izgleda da sam se u tom preračunao nešto. S čim drugim se da pokazat na neki sajt nego linkovima? To bi trebalo barem bit jasno svakome. Pun ih je Forum linkova na sve i svašta, na članke, sajtove, videa, slike itd., svuda i svi to rade tako pa ne bi trebalo biti čudno ni što se ovdje postavljaju linkovi na sajtove, pogotovu ako je tema ovakva kako je to tamo ui naslovu navedeno: sajtovi, članci, reportaže, video i foto. Ne postoji drugi način da se to uradi nego linkovima. A i ovdje važi isto ono što sam rekao, kome se tema ne sviđa nek je slobodno preskoči i ignoriše i ne uzbuđuje se što je takva tema otvorena jer nije otvorena radi tih koje ona uopšte ne zanima već isključivo radi takvih koje takva tema zanimat bude. Dakle, i tu opet važi to isto što sam već napisao gore iznad.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 6#p2536677
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536794#p2536794]Torry napisao:[/url]ali ima tema

slicna mislim
Ne, ne postoji, pregledao sam sve što je bilo o modi i nigdje nikakva takva sintetička tema ne postoji. Nijedan post koji sam otvorio u bilo kojem podforumu nisam otvorio bez prethodne kontrole svega što se tamo objavljivalo do sada, možda se neki toga ne pridrćžavaju ali ja da. Uostalom možeš to i sama provjerit, stvarno nikakvu takvu temu nećeš tamo naći, svaka je o nečem konkretnom a nijedna nije ovakva sintetička. I meni je to izgledalo čudno da pored toliko tema ne postoji nijedna ovakva ali ne postoji. A baš zato sam je i otvorio jer ne postoji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mislio sam da se naslov odnosi iskljucivo na taj link koji si postovao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!