Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Opet ti u modi, a? :smeh:

Pa dobro, doslo je prolece, vreme za cizmice se svakako blizi...

Ovde u NS se nose mrezaste carape, visoke stikle, i na sve to one smesne debele carape sto idu od kolena do clanaka (!!!), kako god da se zovu.

Tako da tvoja Zuzi ne bi nikakva egzotika ovde bila, hani... :P
Korisnikov avatar
By bambola
Mislis sa nama frajerima? :misici:

Jedino sto se belo jako prlja pa ih moras cesto cistiti sa toplim mlekom(stara fora za ciscenje bele koze)...
Korisnikov avatar
By 2kune
O bila bi, bila bi... Ona je svugdi egzotika, he he he... Mislim, u tim godinama... :D
A ja trenutno nosim crne ?izmice nalik na vojni?ke sa bijelim pertlama (tako se kažu špigete, jel?) :djavo: Danas ?u u ?ast prolje?u obuti opet svoje omiljene roza patikice... :blush:
Korisnikov avatar
By mirth
Bojim se da sam ja opet van svih tokova... ja imam zute cizmice... :placko:

Pogodila me ova tema... jako...
Korisnikov avatar
By 2kune
Žute? Kineske? Hm... Daj dite materi.... Slika
Korisnikov avatar
By mirth
Bas. Tom dusmaninu, a-a! :oklagija:

Drpila mi je moje patikice... : BES :
Korisnikov avatar
By 2kune
I bolje... Sad su ?izmice u modi :P Mama ti uvik dobro želi :evil:
Korisnikov avatar
By mirth
Bah, te savremene mame... kad si lezba, ne znas da li ti vise stete ili koriste...

:love: + :sekirica: = :neznam:
Korisnikov avatar
By djo
kaj, žuži još živa :cigareta: ?
Korisnikov avatar
By mirth
Ziva, ziva, i daje savete... znam ja, rekla mi mama... :smeh:

A propo prethodne teze... :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Da živa... A da joj vidiš tipa što otvara vrata i brine se...tako za neke njene potrebe...jelte....valjda sada uglavnom estetske naravi... :blush:
Korisnikov avatar
By SouthSide
A jel smem da pitam ko je ta ili cu da ispadnem skroz neobavesten i glup u drustvu? :uplasen:

Uputite me :tea:
Korisnikov avatar
By djo
ma znam, samo sam citirao josipu lisac. volem da pro?itam gospojine kolumne u gloriji, posebno mi je bila zanimljiva jedna o drugom svetskom ratu :smeh:
ina?e nemam ?izme nikakve, a voleo bih...
Korisnikov avatar
By mirth
To je hrvarska Ruska Jakic.

Najkrace.

Mada ona ima i Kleopatra momenata.

I jako bogato zivotno iskustvo.

:smeh:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Zanimljivo.
I ja imam samo zute, znaci pukao sam ovu sezonu.
vazno da sam preziveo jos jednu alpsku zimu i smetove sa suvim nogama :D
Btw, Ruska Jakic je jos ziva? :evilgrin:
Neeeeeeee
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by SouthSide
Zanimljivo.
I ja imam samo zute, znaci pukao sam ovu sezonu.
vazno da sam preziveo jos jednu alpsku zimu i smetove sa suvim nogama :D
Btw, Ruska Jakic je jos ziva? :evilgrin:
Neeeeeeee
jao jeste, ali ne jaše kao ranije
Korisnikov avatar
By 2kune
SVADBA ŽUŽI JELINEK I MILORADA RONKULINA

Mladenka po ?etvrti put

Glorijina kolumnistica udala se za umirovljenog suca kojeg pozna ve? 35 godina, a na svoju svadbu u zagreba?kom hotelu Opera, na kojoj je billo 70 gostiju, došla je tramvajem

Napisala Dubravka Tomekovi? Aralica
Snimio Ivan Posavec

Prvi bra?ni poljubac

Tri generacije: Žuži s k?eri Dianom Marazza i unukom Suzanom

Torte koje su nasmijale mladence
("Živjeli mladenci ! Godine nisu važne")

-Ovo je moje zadnje vjen?anje - kroz smijeh govori Žuži Jelinek, slavna zagreba?ka modistica i kolumnistica Glorije, koja se 3. studenog u Zagrebu udala za Milorada Ronkulina, umirovljenog suca. Njoj je to ?etvrti brak, a njemu drugi. Vitalna osamdesetjednogodišnjakinja i njezin vršnjak tvrde da su najbolji dokaz da - godine nisu važne i da za ljubav nikad nije kasno. Par se, istina, upoznao još prije 35 godina, na plesu u tadašnjem Društvenom domu na zagreba?kom Kaptolu, i premda su se odmah svidjeli jedno drugome, previše ih je toga razdvajalo. Udvaranje, kaže Žuži, nije dolazilo u obzir jer je gospodin Ronkulin, tada predsjednik Op?inskog suda, bio sretno oženjen. No, prije dvije godine ostao je udovac, a i Žuži je bila slobodna. Svoje jednogodišnje nježno prijateljstvo ljetos su odlu?ili okruniti brakom. I premda im u njihovim godinama za to nije trebalo ni?ije dopuštenje, bilo im je veoma važno što ?e re?i djeca. Njezina, jer on ih nema.
- Sin mi je rekao da mu se Milki veoma sviða, a njemu je ?estitao na hrabrosti. K?i je rekla da ga ?uvam k'o oko u glavi, a snaha je zaklju?ila: "Šteta što ga nisi prije upoznala" - kaže Žuži.
Kad su se dogovorili oko datuma vjen?anja, najprije su planirali napraviti malu, tihu sve?anost, samo za obitelj i kumove. No, shvativši da je to divna prilika da okupe i prijatelje koje rijetko viðaju, broj pozvanih gostiju pove?ao se iz dana u dan da bi se na kraju zaustavio na - sedamdesetak. Na pozivnici su otisnuli dvije zajedni?ke fotografije: današnju i onu snimljenu prije 35 godina na plesu gdje su se i upoznali. Gosti su zamoljeni da ne donose darove i rezano cvije?e.
- Ja imam sve, i sretnija sam ako mogu i drugima pomo?i - komentira Žuži svoju odluku da se novac namijenjen za kupnju svadbenog dara donira vjerskoj sekciji Židovske op?ine.
Velik dio društva što se u subotu oko podneva okupio na 17. katu zagreba?kog hotela Opera, gdje je održano i vjen?anje i ru?ak, družio se ve? prethodne ve?eri. Naime, obitelj Jelinek u Židovskoj op?ini uprili?ila je bar micvah za Suzanu Marazza, Žužinu 12-godišnju unuku, koja s majkom Dianom živi u Luganu u Švicarskoj. Žužina k?i, akademska kiparica i inženjerka tekstila, ondje je direktorica du?ana renomirane modne ku?e Prada. Iz Ženeve je doputovao i Žužin sin Ivo Jelinek - inženjer strojarstva i direktor jednog naftnog poduze?a, sa suprugom Vesnom i 16-godišnjim sinom Janom.
Dugo slavlje u petak na mladenki nije ostavilo traga. U subotu je ustala ve? u šest sati, odradila pola sata svojih uobi?ajenih vježbi za vitku liniju i kondiciju i polako se po?ela pripremati za sve?ani ?in.
Dan ranije je u hotel Opera poslala svijetlobež svileni kostim što ga je sašila uz pomo? svoje kroja?ice Mary, šešir sa širokim obodom i tilom koji joj je izradila Gordana Cahun, te tamnozelenu haljinu od pliša koju je sama sašila da se u nju može presvu?i nakon vjen?anja.
Gospodin Ronkulin izabrao si je jedno od svojih šesnaest odijela i nije se, kaže Žuži, zamarao potragom za novom odje?om. Oko devet sati Žuži se iz svog stana na Trgu bana Jela?i?a tramvajem odvezla do hotela Opera, a voza?a Igora Viraga poslala je da doveze njezin cadilac. Polako se dotjerala, provjerila kako je urešena dvorana za vjen?anje, a ve? iza jedanaest sati po?eli su stizati gosti iz Zagreba, Opatije, Lugana, Ženeve... Kumovi su im bili Mirko Braun, vlasnik zagreba?kog popularnog kafi?a Charlie, i Ninoslav Pavi?, predsjednik uprave Europapress holdinga.
Dok ju je sin Ivo Jelinek vodio kroz špalir gostiju do stola s mati?arkom, a unuk Jan svirao na klaviru, Žuži je blistala od sre?e. Mati?arka Danica Kunst za ovu je prigodu ponešto izmijenila uobi?ajen tekst bra?nog zavjeta i izostavila dijelove o raðanju i podizanju djece namijenjene mladim parovima te im poželjela sretan po?etak lijepog zajedni?kog života. Mladenci su izmijenili prstenje od žutog zlata i poljubili se, Žuži je vjen?anjem postala gospoa Jelinek - Ronkulin, a ?estitanje gostiju trajalo je gotovo pola sata.
Za razliku od mati?arke Danice Kunst, koja je, kaže, imala tremu, jer je željela mladencima sro?iti dirljiv vjen?ani zavjet, Žuži tvrdi da tremu nije imala.
- ?ula sam ja kako su se moji gosti šalili da nemam tremu jer nakon tri vjen?anja ve? sve zavjete znam napamet, ali to nije istina. Bila sam silno uzbuðena, jer oko mene su bili svi koje volim i željela sam da cijela sve?anost protekne savršeno.
Na švedskom stolu gosti su imali širok izbor jela: štrukle, pršut, kuhanu šunku s hrenom, razne salate, krumpir, krokete, rižu, ribu, teletinu, junetinu, pure?a prsa u umaku od gljiva i sireve, a oko dva sata popodne mladenci su razrezali tortu - dar hotela Opera. Iz hotela se društvo oko ?etiri sata popodne preselilo u mladenkin stan gdje je nastavljeno slavlje. Neuništiva Žuži na posljetku je priznala da ju je svadba malo umorila. No, kad ju je dugogodišnji prijatelj Ante Todori?, otac biznismena Ivice Todori?a, upitao kako je protekla prva bra?na no?, Žuži je živano odgovorila: "Prekrasno! Muškarci koji proðu 75 godina bolji su ljubavnici od onih mnogo mlaðih".
Korisnikov avatar
By bambola
Malo je kasno za takve cizme,ali videla sam ludilo gumenjare crvene sa crnim mrtvackim glavama u Dr,Martens-u...U stvari,sad bi ih i trebalo kupiti,kad pada kisa nista bolje od toga.
Korisnikov avatar
By Stripi
Damn!!!!!!
A ja si danas kupila u gradu prekrasne mokasinke od brušene kože!
I to, da stvar bude gora, u plavoj boji :mad: :mad: :mad:
Ribo nesre?nice, što mi nisi javila porukom??? :spitonyou:
Korisnikov avatar
By 2kune
C c c c, Stripica pa ti si bliži gospi Žuži Slika nego ja. Što je nisi pitao ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
da bliži?
Prošo sam joj dans ispod balkona kasam bio u šopingu :mad:
Ali ti izgleda više pratiš te informacije od mene pa bolje znaš...
Drugi put me, molim te :molise: obavijesti na vrijeme :molise:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Stripi
da bliži?
Prošo sam joj dans ispod balkona kasam bio u šopingu :mad:
Ali ti izgleda više pratiš te informacije od mene pa bolje znaš...
Iiiiiihh, ta nemojte kasti...hi hi hi hi hi... Slika
Originally posted by Stripi
Drugi put me, molim te :molise: obavijesti na vrijeme :molise:
RAZUMEM DRUŽE STRIPI PRVE KLASE!!! :pionir:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bojandjo
kaj, žuži još živa :cigareta: ?

Ja sam pomislila kad je pomenuo Zuzi Jelinek na Nelu Erzishnik?! :zid: Ta sigurno ima bar 8 banki...A Zuzi nemam pojma ko je?!
Korisnikov avatar
By djo
ajte momci, linkujte onu fotku iz glorije, ili da jope zovemo marqueesu u pomo? :cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!